Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasRS Πολύ ωραίο, καλοφόρετο! Αυτό που με χαλάει στα Flip-Up είναι τα 500 περίπου γραμμάρια παραπάνω Και το Arai RX7 - EVO ΤΤ'25 που πήρα, τόσο είναι, 1600 +/-50 γραμ. Αυτό γράφει 1550 +/-50γραμ.
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manalishi Και το Arai RX7 - EVO ΤΤ'25 που πήρα, τόσο είναι, 1600 +/-50 γραμ. Αυτό γράφει 1550 +/-50γραμ. Αγρατζουνιστο!!
Ride(s) the wind of change...
Εν τω μεταξυ δεν ανοιξες δικο σου ποστ και γραφεις στο δικο μου. Μου κλεβεις τα συγχαρίκια
Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Εν τω μεταξυ δεν ανοιξες δικο σου ποστ και γραφεις στο δικο μου. Μου κλεβεις τα συγχαρίκια Σου λεει ποσοι να γιουχαρουν ακομα...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Σου λεει ποσοι να γιουχαρουν ακομα...
Quod me nutrit... me destruit.....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Εν τω μεταξυ δεν ανοιξες δικο σου ποστ και γραφεις στο δικο μου. Μου κλεβεις τα συγχαρίκια Για μαλάκες ψάχνεις, να φάω όλη την καζούρα μόνος μου??? Τώρα μας βαράνε και τους δύο, μοιράζεται ο πόνος.... Υ.Γ. Το βλέπω στίκυ το θέμα αυτό, να γράφουν όλοι τις ......ορθολογικές ....αγορές τους.....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Αγρατζουνιστο!! Άλλος ψωνίζει με βάση τις προδιαγραφές και εαν τις καλύπτει, εγώ ψωνίζω .......με το κιλό......
Καλορίζικα και αγρατζουνιστα και στους 2 σας
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ