Καλα τα λέει ο rage.
Το Μ1000RR γυμνό, δεν υπάρχει.
Το Μ1000R όμως;
Καλα τα λέει ο rage.
Το Μ1000RR γυμνό, δεν υπάρχει.
Το Μ1000R όμως;
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
σας είδα πάλι να παίζετε το τσουτσούνι σας
ποσειδώνος ΠΑΛΙ,
με πολύ χαλαρή κίνηση, είμαι τέρμα αριστερά και ετοιμάζομαι για να μπω για μεσαία.
Βγαίνει από το μπλόκο πεζός αστυνομικός στη δεξιά λωρίδα και κάνει νόημα να σταματήσει ο πίσω μου, που ήταν χωρίς κράνος.
Εγώ δεν το κατάλαβα και πήγαινα να σταματήσω και εγώ.
Στη δεξιά λωρίδα, που ήταν ο αστυνομικός με φωσφοριζέ γιλέκο, φακό, φάρους, περιπολικά κτλ κτλ. ήταν και μια νεαρή οδηγός, 30-35 ετών, με την προσοχή της στο κινητό της,
σχεδόν τελευταία στιγμή κάνει μανούβρα για να μην χτυπήσει τον αστυνομικό, και από την τρομάρα της βγαίνει από τέρμα δεξιά τέρμα αριστερά. δλδ πάει να χτυπήσει τον αστυνομικό, εμένα, το πίσω μηχανάκι και τον αρχικά μπροστινό μου, μηχανάκι που ήταν ακόμα τέρμα αριστερά.
4 άτομα πήγε να μας τσακίσει, δεν της έκαναν ούτε νόημα να σταματήσει, ούτε την κυνήγησαν, ούτε τίποτα.
Σταματάω και εγώ τσαντισμένος από την προηγούμενη φορά πάλι σε ίδιο σκηνικό, και του λέω του αστυνομικού: "ρε συ, η άλλη χαζεύε στο κινητό και πήγε να μας τσακίσει, κάντε κάτι, σταματήστε την", και μου απαντάει ο βλαμμένος: "δεν ασχολούμαστε με κινητά, μόνο με κράνη".
τι να πω? τι να ξανα πω?
τι θα γίνει σε αυτή την κωλοχώρα? μην σταματάτε κανέναν, ας της στέλνετε στο σπίτι φωτογραφία και κλήση από τις κάμερες, άμα είναι να μας τσακίσουν οι υπόλοιποι που δεν κυνηγάτε "σήμερα".
έτσι κι αλλιώς, έχετε πήξει τους δρόμους στις κάμερες.
σταδιαλα
καλοκαλοκαιρι
Βρε ΗΛΙΘΙΕ, γιατί είσαι ΗΛΙΘΙΟΣ και ΜΕΓΑ ΚΟΠΑΝΟΣ, στρίβεις το στενό και βλέπεις τον άλλο που βγαίνει από το γκαράζ του σπιτιού του με το αυτοκίνητό του να είναι ήδη σχεδόν έξω, Τί στον μπ@τσ@ πας να περάσεις από πίσω σαν την τσουτσού να τρακάρετε; Τί θα κερδίσεις βρε ΒΛΑΜΕΝΕ; 2' από τη ζωή σου; Και μετά μου πουλάς και ειρωνεία και μου κάνεις και μάθημα. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ με τον κάθε ΠΑΠΑΡΑ που νομίζει ότι ο δρόμος του ανήκει!!!![]()
![]()
![]()
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Σε ειδα κοπελια με το κουτι να σκας απο στενο στη Μαραθωνος ,χωρις να τσεκαρεις και το κλασσικο δεν φτανει που βγαινεις ,θες να πας τερμα αριστερα με 10 χλμ.ευτυχως σε καταλαβα και επεσα στα φρενα απο τα 100χλμ.γιατι καταλαβα οτι θα την κανεις την μαλακια σου και οντως την εκανες.Απο φωτα κορνες κτλ.δεν πηρες χαμπαρι τιποτα,με κοιταγες και καλα τι λεει ο παπαρας.
Αυτο που το πρωτο μέλημα ολων βγαινοντας σε κεντρικο δρομο 2-3 λωρίδων ασχετως χιλιομετρων θελουν να πανε τερμα αριστερα ,με βγαζει απο τα ρουχα μου,ειδικα οταν βλεπω μοτοσυκλετιστες να πηγαινουν τερμα αριστερα με 80-100 χλμ.![]()
κοιτα να βγεις εσυ εξω στον ηλιο γιατι εχω περασει τοσες φορες απτο σπιτι και δεν σε εχω πετυχει ουτε μια...και βαλε και το gsxr μεσα γιατι δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα και εχεις και ιστορικο εκει περα...
υ.γ.που εισαι αργυρακο μου?![]()