Triumph Thruxton 400 2025 – Παρουσιάστηκε και επίσημα
"Γεγονός είναι η παρουσίαση του νέου Triumph Thruxton 400, που έρχεται και συμπληρώνει την γκάμα των 400 κυβικών, που η Triumph κατασκευάζει σε συνεργασία με την Bajaj.
Υπάρχουν κλιπ-ον αντί για τιμόνι, ενώ έχουν αλλάξει θέση και τα μαρσπιέ για ακόμη πιο έντονη σπορ αίσθηση. Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, το κάλυμμα του πίσω τμήματος της σέλας, ανήκει στον βασικό εξοπλισμό.
Νέα είναι επίσης το υποπλαίσιο, η σχεδίαση του πίσω φτερού και το πίσω φωτιστικό σώμα, ενώ ανασχεδιασμένα είναι και τα πλαϊνά πλαστικά, για την επίτευξη της επιθυμητής μορφής, με την σέλα να συμμετέχει στην σπορ εργονομία, με πιο έντονη κλίση προς τα εμπρός.
Στα περιφερειακά, ανακοινώνονται νέες ρυθμίσεις στις αναρτήσεις, και αυτές υπέρ μίας πιο σπορ συμπεριφοράς.
Περιμένουμε περισσότερα για τυχόν διάθεση του μοντέλου και στην αγορά μας και, ευρύτερα, στην Ευρώπη."
Από bikeit.gr
![]()
Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..
Χαχαχαχαχα ναιιιιιιιιιι!!!!
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
ενα racing green παρακαλώ.
done.
Ο bowleno αρκετά χρόνια μετά το όντως άκρως προβληματικό GPZ 500 S, πήγε και πήρε το ΕR-5 με το ίδιο μοτέρ αλλά με άλλους εκκεντροφόρους, 10 ίπποι λιγότεροι, φουλ αξιόπιστο στα 5+ χρόνια που το κράτησε.
Και επειδή η ζωή κύκλους κάνει, ξαναπήρε Kawasaki και το γουστάρει πολύ!
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Νομίζω ότι αν το έβγαζαν με κάποιο άλλο όνομα, ίσως να μην φαινόταν τόσο άσχημο
Τώρα από Thruxton R σε αυτό εδώ σε πιάνει μια απελπισία
Τι σημάινει το OG ;
edit δεν πιστεύω πως είναι το ''original gangster'' που μου γράφει το ιντερνετ στην ερώτηση ''what og stands for?''
when life gets complicated... i ride.
Πω,βλάκαςΕυχαριστώ!
when life gets complicated... i ride.