Σωστά ναι, το εσβι εννοώ ρε μυστηριε
Σωστά ναι, το εσβι εννοώ ρε μυστηριε
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει ένα όχημα να κινείται στο ρελαντί, μηχανάκι ή αυτοκίνητο. Κι εγώ θέλω να οδηγάω χωρίς χέρια αλλά δε γίνεται.
Life begins at 45°.
Το gsr έκαιγε κάτω απο 6 -6.5 όταν ήταν σβηστό και κουκουλωμενο στην πυλωτή.
Πάρε το sv.
Άμα θέλεις να πηγαίνεις ρελαντι με 4κ, φρόντισε να ανεβάσεις το ρελαντί στις 3000.
Εγώ όπως είπα μιλάω σαν κάτοχος του gsr (όχι μου ειπαν σου ειπα) και με τη δικιά μου οδήγηση εχω δει απο 4,2 έως 7,6.
Εχω πάει βόλτα με μέλος απο δω μέσα οπου γεμιζαμε μαζι(αν θέλει ας βγει να πει).
Είχα και tdm όπου σε επαρχιακούς επίσης είχα χαμηλή στα 3,3 οποτε παιδιά ο καθένας διαφέρει στις χαμηλές με τις υψηλές καταναλώσεις.
Υ.Σ. συμφωνώ πως ο topic starter δεν κανεο για gsr
Τέλος πάντων, να μην τα πολυλεμε μάγκες, θα τα τσεκάρω και τα δύο, και κάνα δυο ακόμα γιατί ωραία όλα στην θεωρία, αλλά δεν ξέρω τι θα κάτσει πιο ωραία στο χέρι και το πόδι. Ξέρω γω, μπορεί να με βολέψει καλύτερα κάνα kle στην πράξη, ξέρω γω πια, θα δείξει...
3,3 l/100? ουτε με to 110cc σκουτερ μου δεν τα βλεπω αυτα.
φιλε lowday
μαλλον το sv θα σου κατσει καλυτερα αλλα πασχει αρκετα στα ταξιδια. δεν εχει δυναμη το μοτερ του, ειναι για χαλαρες βολτες. παντως με τα λεφτα που δινεις δεν αξιζει να το ψαχνεις τοσο πολυ. παρτο, δεν σου κανει? δωστο σε 1-2 χρονια. οτι ειχε να χασει το εχασε. ουτως η αλλως δεν ξερεις τι θες γιατι δεν εχεις οδηγησει ακομα, ολα τα κρινεις απο γραπτα κυριως. μπορει συντομα να αποφασισεις οτι θες περισσοτερη δυναμη η περισσοτερο φερινγκ για τα ταξιδια. με ενα sv ξεκινας απο μια καλη βαση παντως, ουτε καιει, ουτε χαλαει.
Θα πάω να κάνω test ride και στα δύο, θα πάρω οποίο νιώθω καλύτερα και όπως το είπες, αν στο μέλλον θέλω κάτι άλλο, και τα δύο πωλούνται εύκολα.
Τώρα από κατανάλωση, θα δούμε, πρώτα απ όλα είναι το χέρι, και αν δεν, βλέπουμε.
Όντως 70 ίπποι δεν του φτάνουν για ταξίδια? Δεν είμαι και για 170 εθνική πάντως... Ακόμα και με το αμάξι σπάνια να πιάσω πάνω από 100.
Επιβεβαιώνω για το XJ6. Είναι ακριβώς έτσι. Άλλωστε ένα πιο ήρεμο Fazer 600 είναι ρυθμισμένο και για χαμηλομεσαίες.
Συμφωνώ με το Βασίλη. Έτσι όπως μας τα γράφεις κι εγώ για SV σε κόβω.
Μιλάω κι εγώ τώρα με την τεράστια εμπειρία μου σε μοτοσυκλέτες!![]()
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan