Έτσι να ξυπνήσουν τα ss λίγο.
Καλο τάξιδο!! Να το λιώσεις!!
LIVE FREEEEE!!!!!
Νεκρανασταίνω λίγο το θέμα, από οτι καταλαβαίνω το μηχανάκι το έχεις πουλήσει γιατί το είδα σε μια αγγελία που το είχες εδώ.
Δεν ξέρω αν έχεις γράψει καθόλου για την εμπειρία σου με αυτό σε άλλο νήμα και δεν το έχω δει, αν και όποτε έχεις χρόνο και διάθεση να μας πεις για αυτήν θα είχε ενδιαφέρον.
Αν και προσωπικά θεωρώ τα Repsol χρώματα σημείο αναφοράς για το συγκεκριμένο, ομολογώ οτι και αυτό όπως το είδα στη φωτο γυαλισμενο είναι πανέμορφο.![]()
Ώπ, δεν έχει 7η;;;
Καλησπερα τωρα το ειδα.Οχι δεν εχει πουληθει ακομα,ειναι προς πωληση αλλα στο Αγρινιο οχι Αθηνα. https://www.car.gr/classifieds/bikes...nda-cbr-1000rr
Η εμπειρια μου ηταν σχετικα καλη
-Βρηκα ακριβως οπως ηθελα τα φρενα που ειναι πανισχυρα μαμα(μονο σωληνακια υψηλης ειχε)
-Πεφτει στην στροφη σαν 600.Μου πηρε καιρο βεβαια να το συνηθισω αυτο γιατι ειχα για πολλα χρονια 1000k8 που το οδηγουσα αλλιως,πιο ''τεμπελικα''.Με το CBR πρεπει να εισαι πιο γενναιος στην εισοδο της στροφης,θελει να το εμπιστευτεις.Επειδη εχει πολυ γρηγορη γεωμετρια δεν θελει πολλα φρενα στην εισοδο.
-Θεση οδηγησης δυσκολη,πιο πολυ στα ποδια.Πισω και ψηλα τα μαρσπιε.Με κουρασε πιο πολυ απο το k8.Πιστα δεν μπορεσα να παω,εκει θα ηταν τελειο.
-Μοτερ δεν σκαβει χαμηλα οπως το Κ8 και μονο αν εχεις οδηγησει το suzuki θα καταλαβεις διαφορα.
-Τσιμπημενες οι τιμες στα ανταλλακτικα λογω Honda
Απο το cbr δεν ειχα παραπονο και ναι ειναι ομορφο,ακουγα σχολια στο δρομο απο πολλους και πολλες,μπορει και περισσοτερα απ οτι με το Κ8.Πολλες φορες σκεφτομουν οτι αν ειχε το μοτερ του k8 πανω θα ηταν ενα ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ μηχανακι και φυσικα πρωτο σε πωλησεις.