Ετοιμαζόμαστε για το σέρβις των 24κ χλμ στο Σουζούκι μου το οποίο περιλαμβάνει και ρύθμιση βαλβίδων.
Αναγκαστικά θα το κάνω στην Αθήνα, οπότε σκεφτόμουν είτε τον Χαβέλα που είχα πάει να την δει πριν την αγοράσω ή κάποιο του Σφακιανάκη.
Είδα κι ένα εξουσιοδοτημένο στην Χαλκίδα αλλά κι εκεί έχω μαύρα μεσάνυχτα.
Έχετε να μου προτείνετε εσείς κάποιο;
Εαν όντως κάνει έλεγχο βαλβίδων η τιμή νομίζω είναι λογικη
κάπου στα 110?€ είχα πάρει μια ολόκληρη κασετίνα hotcams shims με όλα τα πάχη x3pc καμιά 10ετία+ πίσω. με το workshop manual ανά χείρας ειναι πολύ απλή διαδικασία, μην την φοβάστε. Χρονοβόρα , και ορθώς χρεώνεται τέτοιο ποσό από τα συνεργεία, όμως εύκολη για κάποιον που μισοπιάνουν τα χέρια του. άσε που στο τέλος θα βάλεις και μίγμα 50/50 mos² paste + engine oil στους εκκεντροφόρους σου για μακροζωία (αμφιβάλλω αν το κάνουν όλα τα συνεργεία)
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ε καλά τώρα, δε το λες και κομμάτι κέικ το μέτρημα και χρονισμα των βαλβίδων.
Όσο για το σετ με τα καπελωτα, εδώ συνεργεία δεν έχουν πολλές φορές,θα το έχει ιδιώτης; Μη γκοιτας εσένα,εσύ μάλλον έπεσες στη μαρμιτα μικρός![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Πιστεύω ότι με το service manual από δίπλα θα το κατάφερνα, εξάλλου στην δουλειά κάνω παρόμοια πράγματα, αλλά δεν έχω όλα τα εργαλεία και σκέφτομαι για πρώτη φορά να το ανοίξει κάποιος που ξέρει και πέντε πράγματα από μηχανές, μήπως δει κάτι που χρήζει ψαξίματος που εγώ θα αγνοούσα.
Εγώ που και όλα τα εργαλεία έχω, και το τσαρτ τυπωμένο κενό για ινλετ αουτλετ μετρήσεις, και τις γνώσεις και που λίγο πιάνει το χέρι μου,και που χω και το μανουαλ, βαλβίδες δεν ακουμπάω .
Φρέσκο το ΧΑ πάρει το 750 και πήγα και τα ακούμπησα σε συνεργείο και άφησαν ένα καπελωτο δίπλα,όχι στη θέση του...
Ας ξοδέψουμε και δύο δραχμές στο μάστορα,δεν χάλασε ο κόσμος
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Καπελότα από ότι κατάλαβα λέτε τις πάφιλες, σωστά; Όντως δεν είναι καμία μεγάλη δουλειά ούτε να βρεις σετ, ούτε να τις βάλεις/βγάλεις. Περισσότερο ταλαιπωρία βρίσκω το να λύσω το μισό μηχανάκι για να φτάσω εκεί. Αλλά όπως είπε κι ο Γάβρος, έχει και ο μάστορας την χρησιμότητά του.
Στα 48κ, να ‘μαστέ καλά, θα το κάνω μόνος μου, γιατί υπάρχει και το μικρόβιο. Μέχρι τότε, λάδια, ξύδια και περιφερειακά.
Το πόσο βέβαια τσούζει, γιατί συνέπεσε με αλλαγή σασμάν στο αυτοκίνητο.