Η μηχανή ξάπλωσε για τρίτη φορά απο τότε που την πήρα και πρώτη φορά μη στατικά, αρχίζω να έχω σκέψεις μήπως τελικά δεν είναι για μένα το πράγμα. Είχα μόλις βάλει λάστιχο (προηγουμένως χρησιμοποιημένο αλλά σε πολύ καλή κατάσταση) και φεύγω απο το συνεργείο. Παω να φύγω και τα αισθάνομαι να γλιστράνε πααααρα πολύ. Το παω εκ του ασφαλους λοιπον αλλά 200 μέτρα αργότερα έχω να κάνω μια περίεργη στροφή, αριστερά περνώντας το αντίθετο ρεύμα και καρφί δεξιά για να μπείς στην κάθετη, χωρίς να είναι η γωνία της στροφής πολύ δύσκολη και την έχω ξαναπάρει. Στο δεύτερο σκέλος λοιπόν αφου έχω πάρει κλίση για να πάω δεξιά είμαι με 15χλμ και δίνω ανεπαίσθητο γκάζι ίσα για να πιάσω 30, το πίσω παραπονιέται για ενα κλάσμα κλάσματος του δευτερολέπτου αλλά δεν προλαβαίνω να το σώσω και αρχίζουμε να γλιστράμε μαζί για 4-5 μέτρα. Η ζημιά σε μένα ελάχιστη και περιορίζεται σε μικρές εκδορές απο ότι φαίνεται, παρότι θα πάω νοσοκομείο αύριο για σιγουριά και σε αυτά που δε φαίνονται. Πιο φθαρμένο βγήκε το εγώ μου
Η αλήθεια είναι οτι οι 2 στατικές πτώσεις που είχα ήταν αρκετά παιδικές ωστε να μη το σκέφτηκα ιδιαίτερα, αλλά αυτο μου έχει δημιουργήσει αμφιβολίες αν θέλω να συνεχίσω το χόμπι αφού πρόσεχα (θεωρώ) και δεν κατάφερα να προστατευτώ επαρκώς. Μήπως να μείνω στο σκούτερ;
Ήθελα να μοιραστώ τον προβληματισμό μου.