Υπάρχει κόλλα για τσιμέντο; Θελω να κολήσω κατι αφρολεξοειδες σε μια τσιμεντενια κολώνα στο υπόγειο, που πιθανοτατα να μην ειναι και η πιο καθαρη επιφάνεια.
Ιδανικα θα ήθελα να αποφυγω τρυπες.
Υπάρχει κόλλα για τσιμέντο; Θελω να κολήσω κατι αφρολεξοειδες σε μια τσιμεντενια κολώνα στο υπόγειο, που πιθανοτατα να μην ειναι και η πιο καθαρη επιφάνεια.
Ιδανικα θα ήθελα να αποφυγω τρυπες.
Με ατλακολ δεν είχα πρόβλημα για πολλά χρόνια σε εξωτερικό χώρο. Αν έχεις δοκίμασε την.
Ότι είπε ο δόκτωρ, ατλακόλ αλλά θα πρέπει να το τυλίξεις με κάτι να ασκεί μια κάποια πίεση μέχρι να στεγνώσει η κόλλα, κανένα 4ωρο τουλάχιστον.
Εναλλακτικά, βενζινόκολλα, απλώνεις φλιμ και στις 2 πλευρές, περιμένεις κανένα 20-30 λεπτά να "στεγνώσει", δηλαδή να μην νιώθεις όταν βάζεις δάχτυλο, ότι "τσιμπάει" εφαρμόζεις με πίεση για 1-2 λεπτά και έτοιμος.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Θα πρότεινα σιλικόνη μαστίχη,η ατλακόλ δεν είναι σίγουρο οτι θα πιάσει στο πορώδες αφρολεξοειδές και η βενζινόκολα είναι πολύ πιθανό να το λιώσει.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Όπως και να χει,το ποσό δεν είναι αυτό που λες με δάγκωσε ο μάστορας.
Τώρα το αν είναι είναι γενικά μεγάλο ποσό, Ε πάει αλλού η δουλειά.
Στο σουπμαρκετ δηλαδή τι να πούμε;
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ρε παιδιά είναι σπαζοκεφαλια χωρίς τα καπελότα, ειδικά αν χρειάζεται υποδιαιρέσεις που δεν έβαλαν στο εργοστάσιο.
Συζητήστε το με τον μηχανικό, αν έχει συμβατούς πελάτες τον συμφέρει να τα πάρετε μαζί (μία φορά..).
Αν είναι γκάου πας με το κουτάκι σου και του λες πως αν είναι να μιλάμε για ανοχές στις ρυθμίσεις, θα συζητήσουμε και το κόστος.
Νομίζω πως οι βαλβίδες και η καδένα - ωστήρια, είναι ρουτίνες που αξίζει την ταλαιπωρία μια - δυο ημέρες (πολύ κοντά μεταξύ τους) έτσι ώστε να μάθουμε να το κάνουμε με ασφάλεια. Με μηχανικό απο πάνω μας ακόμα καλύτερα.
Τα βίντεο αποδίδουν επίσης όταν είναι σωστά και τα βλέπεις συχνά.
Άμπαλος, με τσιμπιδάκια πατέντα, έλυσα φημισμένη ελβετική μηχανή (έδειχνε σκραπ), καθάρισα και μόνταρα - με λάδι ραπτομηχανής.
Δεν γίνονται αυτά, βίντεο για πάντα.
Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; 14/08/2025 στις 09:09.