Εγώ δεν έχω κανένα θέμα.
Ομοίως κανένα θέμα με κραδασμούς αλλά θα αναφέρω πως στο DCT όταν χρησιμοποιούμε το D (Drive) αλλάζει ταχύτητες με απόλυτη έμφαση στην οικονομία με αποτέλεσμα γύρω στα 70 να έχει ρίξει 6η. Εκεί υπάρχει ελαφρύς κραδασμός αν και μετά το 2016 με πρόσθετους αντικραδασμικούς άξονες προσπάθησαν να τους μειώσουν. Το πέτυχαν αλλά υπάρχουν ακόμη. Όχι κάτι σοβαρό, περισσότερο σαν γουργουρητό θα το περιέγραφα και όχι κραδασμό.
Η λύση για μένα το Sport 1 αντί για DRIVE όταν ζεσταθεί (μετά κανά δεκάλεπτο) και μετά κανένα απολύτως θέμα κραδασμού - γουργουρητού.
Εναλλακτικά μπορούμε με ένα πάτημα του κουμπιού να κατεβάσουμε μια ταχύτητα ή να ανοίξουμε το γκάζι και να ανέβουμε στα 85-90 και πάνω σε ένα δευτερόλεπτο.
Στα φόρουμ που διαβάζεις η πλειονότητα έχει DCT και για αυτά συζητούν συνήθως.
Κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ. Δεν κοιτάζω το DCT έτσι κι αλλιώς. Οπότε προχωράω![]()
Καλησπέρα στην παρέα
Μόλις έγινα κάτοχος ενός NC750x μοντέλο 24, manual,καινούργιο που το έδιναν προσφορά για να "φύγει" μιας και έχει βγει το καινούργιο και είμαι σε εντατικές έρευνες για αξεσουάρ. Για προστασία ψυγείου έχω βρει ενδιαφέρουσες προτάσεις από Κίνα (Επισυνάπτω φωτό). Έχει βάλει κανείς κάτι αντίστοιχο. Με προβληματίζει ότι ίσως δεν είναι τόσο πυκνές οι οπές και θα ανεβάζει πιο εύκολα θερμοκρασία. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη. Υπάρχουν και κάτι άλλα με μακρόστενες οπές αλλά έχουν και λογότυπο μοντέλο κλπ και δεν μου αρέσουν τόσο αισθητικά. Προτιμώ αυτό της φωτό.
Το ψυγείο στα NC είναι το ίδιο από τότε που βγήκαν...
Δες σε Givi.
Το γαμηστερότατο που έβγαζε η AltRider δύσκολα θα το βρεις πΧια...
Καλησπέρα σε όλους και καλό υπόλοιπο διακοπών σε όλους.
Από εχθές τείνω να πιστέψω στο μάτι. (χαχα)Καθώς βρισκόμουν καθοδόν για το λιμάνι του Πειραιά για να ξεκινήσω και εγώ τις διακοπές μου σαν άνθρωπος, επάνω στη
στη Λεωφόρο Σκαραμαγκά ανάβει ξαφνικά το λαμπάκι του traction και του καταλύτη και ξεκινά το nc να ρίχνει στροφές και να ζορίζεται. Με μόλις 2.500χλμ διανυμενα συνολικά και το πρώτο σέρβις κανονικά στα 1.000χλμ. Θα παραλείψω τις άχρηστες λεπτομέρειες για το πώς έφτασα στον προορισμό και θα καταθέσω τη διάγνωση που έγινε στην αντιπροσωπεία στα Χανιά. Καμμένος πολλαπλασιαστής με αποτέλεσμα να δουλεύει μόνο ο ένας κύλινδρος. Ο αντιπρόσωπος λέει (και τον πιστεύω ότι δεν έχει δει κάτι αντίστοιχο ποτέ) μου έβαλε έναν πολλαπλασιαστή από τρακαρισμένο Forza για να μην χάσω τις διακοπές, και όταν επιστρέψω Αθήνα να αλλάξω πολλαπλασιαστή εντός εγγύησης. Προς τιμήν του ο αντιπρόσωπος στα Χανιά δεν ζήτησε χρήματα, μόνο τον πολλαπλασιαστή από το Forza να επιστρέψω όταν βάλω καινούργιο.
Αντιπρόσωπος λέει ότι μάλλον ήταν ελαττωματικός ο πολλαπλασιαστής.
Η ερώτηση προς την ομάδα είναι: έχει ακούσει κανείς κάτι αντίστοιχο; Και προβληματισμός δικός μου, παίζει να υπάρχει κάποια ατέλεια στα ηλεκτρολογικά οπότε μάλλον είναι θέμα χρόνου μέχρι να καεί και ο νέος πολλαπλασιαστής;;
Συγνώμη αν κούρασα, κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη.
Μαλλον τυχαίο είναι, από τη στιγμή που θα καλυφθει και απο την εγγύηση δε νομίζω να τίθεται θέμα.
Δεν είναι κάτι περίεργο να καεί πολλαπλασιαστής. Τα Renault Megane 2ης γενιάς είχαν πρόβλημα με τους πολλαπλασιαστές, οι Γάλλοι τους ξανασχεδίασαν, πάλι θέμα, και τελικά το πρόβλημα το έφτιαξαν οι Γιαπωνέζοι της Nissan. Ask me how I know
Συμφωνώ με τον συνονόματό μου από πάνω: Μάλλον τυχαίο γεγονός στη δική σου περίπτωση
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ούτε σε μένα έχει συμβεί με σχεδόν 80.000 ταξιδιάρικα χλμ ούτε έχω ακούσει ξανά παρόμοιο περιστατικό.
Εκτιμώ ότι ήταν απλά τυχαίο περιστατικό και αφού αλλαχθεί στην εγγύηση δεν θα ξανασυμβεί.
Καλή συνέχεια διακοπών.![]()
NGK είναι οι πολλαπλασιαστές;
Ναι τώρα είδα τον καμμένο που μου έδωσε πίσω NGKειναι.
Ουτε εγω με 75000 χλμ ειχα καποιο θεμα, ουτε ειχε ακουστει κατι απο οσο θυμαμαι στην κοινοτητα των NCδων σχετικο. Καλες διακοπες!