Είναι ΠΟΛΕΜΙΚΟ μηχάνημα λέμε.
Μετράει άσχημα...:a015::a015:
Είναι ΠΟΛΕΜΙΚΟ μηχάνημα λέμε.
Μετράει άσχημα...:a015::a015:
Παιδιά πήγα στην έκθεση και το είδα και αρρώστησα! Το Adventure εννοώ,το απλό είναι πολύ όμορφο αλλά ΑΥΤΟ ΜΑΜΑΕΙ!!!
Πώς όμως να το πάρω? 17000+ Ευρώ??? Και το Αfricaνάκι μου που με κοιτάει με παράπονο?Πως θα το αποχωριστώ?
Μιλάμε με το που το είδα και το είχαν στο διπλό stand, ανεβαίνω πάνω και στάθηκα στην όρθια θέση, τη χωμάτινη. Τι ΑΠΟΛΥΤΗ που είναι η άτιμη!!! Είναι βαρύ αλλά το κουμαντάρω εύκολα πιστεύω, 1,79 ύψος έχω αλλά κανένα πρόβλημα με το πάτημα στο έδαφος!Στην ανάγκη βγάζεις λίγο το σώμα σου και όλα ΟΚ! 33 lt ρεζερβουάρ και αμέσως έχει γίνει ΚΤΗΝΟΣ!!!
Τι να λέμε τώρα.... Άσε γιατί όσο περισσότερο το σκέφτομαι μου φαίνεται πως...![]()
ΥΓ Πάω να πάρω τη γριούλα μου να πάμε καμμιά βόλτα.....
[QUOTE][i]
Τι να λέμε τώρα.... Άσε γιατί όσο περισσότερο το σκέφτομαι μου φαίνεται πως...![]()
ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΥΝΕΙΣ ΠΛΗΓΕΣ![]()
![]()
Μηχανίστα μου - Riding is a way of thinking...
Yamaha XT500 '80, Kawasaki Z1R 1000 '81
BMW R100GS '87, BMW F650 Funduro '94
BMW R1150GS '99, BMW R1150GS Adv '03
BMW R1200GS '05, BMW K1200GT SE '08
και εγώ στην έκθεση κόλλησα.
Το καβάλησα και δεν ήθελα να κατεβώ.
Πάντως το ταμπελάκι του έλεγε τιμή 15030Ε
xoris tipota omos.
oute kan to abs
me ayta ftanei ta 17.000
exo tin methodo tou prokrousti ferno sta metra mou ton kathe .... lousti
AXXXXX TA 15030 EINAI ΤΙΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ..ΚΟΛΗΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ EXTRA ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ... ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 18500 €Αρχικά δημιουργήθηκε από dio650gs
Πάντως το ταμπελάκι του έλεγε τιμή 15030Ε
NAI, 15.030 AΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ, ΤΟ ΑΒS ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!Αρχικά δημιουργήθηκε από dio650gs
Πάντως το ταμπελάκι του έλεγε τιμή 15030Ε![]()
Πο! Πο! και πως θα βρώ τώρα τα 3000Ε?
Μιας και τα 15000 τα βρίσκω για πλάκα :rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.
ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ Ν΄ΑΚΟΥΣΩ ΝΕΑ ΤΗΣ(ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ).
www.allos-cosmos.gr Χρυσός οδηγός
Για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε Π.Μ.
ΠΕΡΙ ΤΙΜΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ:
15050 ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ 33 ΛΙΤΡΩΝ,ΖΕΛΑΤΙΝΑ,ΚΑΓΚΕΛΑ,ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΥ ΦΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΧΟΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΤΡΑ:
-120 € ΧΡΩΜΙΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ
-240 € ΓΚΡΙΠ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ
-160 € ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
-340 € ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗΣ
-40 € ΑΣΠΡΑ ΦΛΑΣ
-230 € ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
-1300 € ABS
-330 € ΒΑΣΕΙΣ ΠΛΑΙΝΩΝ ΒΑΛΙΤΣΩΝ
ΣΥΝΟΛΟ 17.810
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΗ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ...
Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΡΕΖΕΡΒΑΣ.
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΜΠΑΚΙ ΛΑΔΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΛΑΔΙΟΥ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΑ 300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ, ΕΙΔΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ,ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ...
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ 150 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2006 ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΠΕΥΣΤΕ ΓΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ...
ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΤΗΣ BMW EINAI ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ TOURATECH ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ TOP CASE ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ.ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΗ HEPCO & BECKER.
ΑΦΑΙΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΩΜΙΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ,ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΦΛΑΣ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ,ΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΙΝΩΝ ΒΑΛΙΤΣΩΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ 16750 €...ΔΙΟΛΟΥ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟ ΠΟΣΟ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ADVENTURE ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.
.....kala 8a htan an ta extra afairountan apo thn timh opws grafeis parapanw...( -120 & # 8364 ; ). 8a mas ebgaine h mhxanoula gurw sta 12.300e. Dustuxws omws einai ++++++Αρχικά δημιουργήθηκε από MANOLIKOS
.........
-120 € ΧΡΩΜΙΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ
-240 € ΓΚΡΙΠ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ
-160 € ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
-340 € ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗΣ
-40 € ΑΣΠΡΑ ΦΛΑΣ
-230 € ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
-1300 € ABS
-330 € ΒΑΣΕΙΣ ΠΛΑΙΝΩΝ ΒΑΛΙΤΣΩΝ
............
![]()
![]()
Ρε παιδιά, εγώ γιατί το βλέπω ολίγον άχρηστο το εργαλείο;;;
Με αυτό σε βαρύ terrain δεν πας γιατί απλούστατα είναι το ίδιο πολύ βαρύ και ογκώδες για να χωθεί. Εκτός αν είσαι αυθεντία...Σε συνηθισμένο προς σκληρό terrain πάλι δεν πας γιατί άντε να το κουμαντάρεις (δοκίμασε να κάνεις αναστροφή σε αδιέξοδο χωματόδρομο με αυτό φορτωμένο μπαγκάζια και μετά το συζητάμε...)
Για καθημερινή χρήση δεν είναι γιατί είναι αρκετά φαρδύ και "κολλάει" στην κίνηση, χώρια που όπως και να το κάνουμε καταναλώνει και κάτι παραπάνω.
Ταξιδιάρικο είναι, αλλά για πιο μπερδεμένες καταστάσεις, φεύγεις από Αθήνα και πας ένα Μαρόκο για παράδειγμα...Τότε μόνο ίσως έχεις χρησιμοποιήσει το 30% των δυνατοτήτων του. Δε λέω, και μένα μου κάνει ένα κάτι, αλλά μήπως πρέπει να σκεφτόμαστε και γιατί τα θέλουμε τα μηχανάκια μας;
Εδώ το απλό το 1200gs και είναι πέρα των δυνατοτήτων των περισσότερων που το οδηγούν, πόσο μάλλον το adventure...Πάντως εμένα με Leopard μου μοιάζει!!!
![]()
ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΣΟ ΘΗΡΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟΧΡΗΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ TERRΕNΕ ( ΕΔΑΦΟΣ ΕΝΝΟΕΙΣ). ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΜΠΑΚΑΖΙΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ...
ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΜΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ...![]()
Απλά κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου εδώ:Αρχικά δημιουργήθηκε από souniwths
αλλά μήπως πρέπει να σκεφτόμαστε και γιατί τα θέλουμε τα μηχανάκια μας;
Μήπως? λέω μήπως πρέπει να σκεφτούμε λίγο το παραπάνω σχόλιο πιο σοβαρά?
souniwths από το στόμα μου το πήρες φίλε.
Ντάξει καλόοοο το εργαλείο αλλά ξέρω και γώ μήπως είναι υπερβολή? Θα μου πεις από την άλλη το RT σου ρε φίλε είναι χιλιομετροφάγος και τα μεγαλύτερά σου ταξίδια είναι μέχρι την Χαλκίδα + 80 χ/τρα καθημερινά σπίτι δουλειά, δουλειά σπίτι άντε και κανα καφέ, γιατί δεν έπαιρνες ένα scooter? Σωστό και αυτο. Ναι αλλά εδώ μιλάμε για χώμα.......και δεν ξέρω αν ένας μέσος αναβάτης θα κάνει περισσότερα με το εργαλείο αυτό΄αντί με το 1150 adventure για παράδειγμα. Ο μόνος λόγος για την αγορά του κατά τη γνώμη μου είναι η κ@υλ@ και μόνο.-
Απλά η γνώμη μου
Νίκος RT