Σας είδα όλους χθες το βράδυ να περνάτε τα κόκκινα σαν να μην υπάρχουν...
Σας είδα όλους χθες το βράδυ να περνάτε τα κόκκινα σαν να μην υπάρχουν...
No one told you when to run,
you missed the starting gun
Σε είδα μπροστινή ρόδα να γλυστράς με ελάχιστα χιλιόμετρα!
Χέρια-πόδια κούνημα κατάφερα να το σώσω προτού φάω τούμπα και γίνουμε περίγελως.
Highside με ποδήλατο δε μου χει ξανατύχει ρε πστμ![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Moto morini ειναι το xcape
Σε είδα θείο με το Tenere στην Μητροπόλεως πριν λίγο...και έφριξα μόλις αντίκρυσα την τεράστια μπαγκαζιέρα πίσω![]()
Σε ειδα λίγο πριν το Μ. Μουσικής ασημί ΤΑ650 με διαλυμένο μπροστινό μέρος να σε μαζεύει γερανός, ελπίζω όποιος το καβαλούσες να είσαι ακόμα μαζί μας.
Ώπ, δεν έχει 7η;;;
Σε είδα ΗΛΙΘΙΕ! ΤΡΙΣΗΛΙΘΙΕ! ΠΑΝΙΛΗΘΙΕ! ξημερώματα, (γύρω στις 3.00π.μ.) να πηγαίνεις καμαρωτός-καμαρωτός ακριβώς στην μέση του άδειου Κηφισού, στο ρεύμα προς Λαμία με το...πατίνι!!! Χωρίς κανένα φως, τίποτα, έστω να σε διακρίνουν πριν σε μαζέψει κανένας φουκαράς κάτω από τις ρόδες του...
Ούτε, έστω, να πηγαίνεις άκρη-άκρη, όοοοχι, καταμεσής, με 10 χ.α.ω....
Τι σκέφτονται ορισμένοι πια;;;;![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Σε είδα χθες το βράδυ στη λ. Κύμης (Ολυμπιακό χωριό) τύπε με το Hayabusa, να κάνεις συνεχώς αναστροφές παρέα με ένα αυτοκίνητο - προφανώς για να κάνετε κόντρες. Ρε συ δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορείς να κινείσαι χωρίς κράνος, με τέτοια μοτοσυκλέτα, με τέτοιες ταχύτητες και σε τέτοιες συνθήκες; Πως βλέπεις; Εγώ μετά τα 90 χλμ. κλείνω και τη ζελατίνα του κράνους γιατί λόγω αέρα έχω περιορισμένη ορατότητα.
Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast
Σε είδα καθιστό στην άσφαλτο με γδαρσίματα στο πρόσωπο, το σκούτερ με το κουτί της Wolt ξάπλα, πίσω σου αυτοκίνητα και εμπρός δεξιά φορτηγό σταματημένο.
Το πόδι σου δε μου φάνηκε πολύ καλά όπως το είδα από τον καθρέφτη, αν δεν είδα καλά -που το εύχομαι- φθηνά την έβγαλες.
Περαστικά κι αγύριστα.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Όλοι αυτοί θέλουν ξύλο.. πριν πέσουν ..
..διότι όπως οδηγούν είναι σίγουρο ότι θα πέφτουν σερι.
Πάνε τάπα χωρίς αίσθηση κινδύνου.
Προκαλούν αναστάτωση στον δρομο καθώς κινούνται αναρχα κ με συνεχής ελιγμους
Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 22/08/2025 στις 14:33.
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!