Αν όντως στάζει μόνο μια σταγόνα, πλάκωσε τη βίδα στο τεφλόν και καθάρισες με λίγα σεντς
Αν όντως στάζει μόνο μια σταγόνα, πλάκωσε τη βίδα στο τεφλόν και καθάρισες με λίγα σεντς
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Helicoil για βίδα που βιδώνει-ξεβιδώνει συχνά, γενικά δεν προτείνεται.
Τα time serts ή παρόμοιες λύσεις είναι σαφώς πιο ανθεκτικές.
Δεν φταίει η ροδέλα, η οποία καλό είναι να αλλάζεται κάθε φορά, αλλά ο 'καζμάς" που έσφιξε δίχως αύριο.
Πολλοί έχουν κλάψει τα καρτερ τους επειδή ο μάστορας αποφάσισε να δουλέψει δικέφαλους εκείνη τη μέρα.![]()
Oldfarts never die
Όταν άλλαξες λάδια έβαλες καινούρια ροδέλα? Αν όχι βάλε μια καινούρια χακοροδέλα στην σωστή διάσταση ή άν δε βρεις έστω μια αλουμινίου.
Η βίδα δε σφίγγει? Δε κατάλαβα! Αν σφίγγει η βίδα δεν έχουν πάθει τίποτα τα σπειρώματα.
Αν έχει μασήσει σπειρώματα θες σετ επισκευής τάπας λαδιού στη διάσταση που είναι η ταπα σου και ανάλογα αν είναι αλουμίνιο ή ατσάλι το κάρτερ.
Sent from me using a computer.
Ναι για την ωρα είναι μια σταγόνα..
Έβαλα καινούργια ροδέλα (ειχε μάλλον αλουμινίου που ειχε γίνει ενα σώμα με το κεφάλι της βίδας όταν έβγαλα την βιδα). Η βιδα δεν σφίγγει.ξεκιναει να βιδώνει κανονικά, και όταν φτάσει το κεφάλι/ροδελα στο Κάρτερ απλά περιστρέφεται.
Όταν την αφαίρεσα, στο άκρο του σπειρωματος της βίδας (ας πούμε σε "βαθος" όχι παραπάνω απο 3-4 βόλτες, ειχε υλικο σαν να ειχε μασήσει το σπείρωμα.
Είναι πιθανό στην προσπάθεια να πατήσει η ροδέλα (αν ήταν ήδη χρησιμοποιημένη πολύ ευκολότερα), να ξεπέρασε την δύναμη που αντέχει το σπείρωμα.
Μην το ζορίσεις αλλο, νομίζω στα χυτά αλουμίνια το όριο είναι 12-14Nm. (οσο μια σφικτή χειραψία).
...του Τσιμπλενκοβ![]()
Μην κοροίδευεις γιατί θα σου πω πως μετράς τα 8Nm που θέλουν οι βαλβίδες στο μπόξερ..
Με το πινκυ
Γνωστό και ως ευγενείας
Ρε σεις, πως σταδιάλα θα διαλέξω μπαταρία για το σκούτερ;
Το owner manual λέει
Characteristic
Battery
Sealed, 12 V / 6 Ah
Ο χώρος είναι πολύ μικρός και σίγουρα δεν χωράνε όλες με αυτά τα χαρακτηριστηκά.
Στο internet δεν μπορώ να καταλάβω ποιον τύπο πρέπει να βάλω.
Liberty 125 2017 injection ABS
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Είναι ίδιες οι διαστάσεις ρε ανάλογα τα αμπερορια.
Εναλλακτικά,έξω από το κατάστημα με το σκούτερ και άμεση σύγκριση μεγέθους
Δεν νομίζω ότι έχουν το ίδιο μέγεθος όλες με τα ίδια αμπερόρια.
Π.χ. Η παρακάτω έχει άλλο μέγεθος στα 6 Αmh.
https://www.skroutz.gr/s/6637518/Bos...092M60070.html
Επίσης εμεινε το πρωί, άρα πακέτο να πάω με το όχημα εκει. Ήθελα μήπως την παραγγείλω τώρα από τη δουλειά και περάσω να την πάρω καπάκια.
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό