Οι πιο καλοί που εχω πιει σε κάψουλα (που δεν σε αναγουλιάζουν δηλαδή) είναι l'or Colombia και supremo.
Δεν εχω δοκιμασει κ πολλούς αλλά οι barista συλλογή την nespresso δεν μου άρεσε, γενικότερα οποιοδηποτε άρωμα σε εσπρεσσο δεν μου κάθεται καλά (φουντουκια, βανιλιες, καραμέλες κοκ)
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Και οι LAVAZZA, ο lungo συγκεκριμένα και ο bio.
Κάποιος που ασχολείται με την κοπή να πει αν κάνω βλακεία.
Έμεινα πάλι από καφέ σε άγονη γραμμή, βρήκα γαλλικό σε κενό αέρος (σίγουρα πάνω από 1 έτους).
Ο Melitta ήταν ελάχιστα αραιός, δυνατός, με ισχνό καϊμάκι σαν cold brew. Σε φίλτρου πιο έντονος, πιο αραιός και ήθελα λίγη ζάχαρη για να είναι ευχάριστος.
Ο Bonora (σκλαβενιτης φασον) καθόλου αραιός, λιγότερο δυνατός, με ικανοποιητικό καϊμάκι που μένει στο ποτήρι. Σε φίλτρου σχεδόν ίδιος λίγο πιο αραιός.
Έχοντας υπόψιν την μεγάλη διαφορά τιμής γαλλικού - εσπρέσο σκέφτομαι μήπως παίζει κάτι που αγνοώ και μπορεί να με επιβαρύνει κ.λπ.
Mε λίγα λόγια είναι θέμα τυχης, αν δεν έχω οξύτητες ας πούμε πως μου έκατσε καλή.