Και οι καθρέφτες όμως είναι όνειρο!!
Κοροϊδεύουμε αλλά αν είναι 2μ ο άλλος τι να δει ρε παιδιά, μήπως του βγήκε το πουκάμισο;
Θα σε ρωτήσει, γράψε το τηλέφωνό σου.
Και αν θες πες και τι παίρνεις με τα ίδια χαρακτηριστικά.
Αν ενδιαφέρεται κάποιος είδα πριν λίγο ότι το δίνουν και για test ride
https://www.facebook.com/share/1A7mv6moRB/
![]()
Πείτε και πως σας φαίνεται σε διάφορες φάσεις αν θέλετε. πχ είμαι τόσα κιλά, σουζάρει με τρίτη (μου χα χα), κόβει λίγο ψηλά κ.λπ.
Έχουμε καταντήσει να μελετάμε πόσα τσαντάκια παίρνουν (και όχι Bowleno δεν είναι άλλη μια ευκαιρία για την γκροτέσκα αναφορά..)
και όχι για το αν τρέχουν να σωθούν τα σκλια! Χρειάζεται ισορροπία.
σαν αυτή που πετυχαίνεις αν κλείσεις ότι κλείνει στην ecu
![]()
Τι να λέμε....το μΕχανάκι (σε σχέση με τον κινέζο AC 500, πάντα) η μέρα με την νύχτα!
Πανάλαφρο, ένα σοκ το έπαθα όταν ανέβηκα πάνω του να φύγω από τον γνωστό Β στην Μιχαλακοπούλου, νόμιζα ότι μου δώσανε μικρότερο!
Απείρως πιο μανιτζέβελο στην κίνηση, σέλα που επιτέλους σέβεται τον ευαισθητούλη πισινό μου, έφυγε ο πόνος που είχα στον κόκκυγα!
Στον ανοικτό δρόμο ανεβάζει για πλάκα 140 (ακόμα στρώνω....) και γουργουρίζει στις 7.000 σ.α.λ. την στιγμή που ο κινέζος (μάλλον ελέω κοντού σασμάν) στα ίδια χλμ. έχει σχεδόν "τελειώσει", στρίβει ΠΟΛΥ καλύτερα στα πολλά χωρίς κουνήματα και λοιπά δράματα.
Φρένα χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο, κάνουν μια χαρά την δουλεία τους, δεν έχει χρειαστεί ακόμα να τα πιέσω για να έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
Κατανάλωση, παρόμοια με το AC, 4,8-5,00 L/100 χλμ.
Αυτά τα ολίγα λίγο πριν την συμπλήρωση των 1000 χλμ.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Έχω κάνει δεκάδες test rides γιατί έχω τρέλα με τις μοτοσυκλέτες. Καμία από τις μοτοσυκλέτες που έχω αγοράσει δεν την έκανα test ride προηγουμένως (εκτός από μια).
Αν σου αρέσει μια μοτοσυκλέτα είναι πολύ δύσκολο να μετανιώσεις, πρέπει να υπάρχει μια ακραία απρόβλεπτη συνθήκη. Με τις πληροφορίες που υπάρχουν πια στο διαδίκτυο είναι πολύ δύσκολο να μη ξέρεις.