Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: 14ος αγώνας MotoGP 2025 Michelin® Grand Prix of Hungary στο Balaton Park

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    ο καιρος γαρ εγγυς
    το 27 που θα εχουμε ριζικες αλλαγες στα μοτο
    θα δουμε αν τελικα ευσταθει αυτη η θεωρια
    τωρα που τα ντουκ ειναι ηδη σε ενα υψηλοτατο επιπεδο
    με τον ΜΜ να εχει μονο 6 μηνες λογο στην εξελιξη
    δεν μπορουμε να βγαλουμε ασφαλες συμπερασμα

O peco έχει συμβόλαιο και του χρόνου ; Δεν μπορώ να δικαιολογήσω την μεγάλη του πτώση ότι δήθεν το μηχανάκι δεν είναι στημένο γιαυτον. Πιο πολύ φαίνεται ξενερωμένος και αν τελικά ισχύει αυτό πέφτει ακόμα περισσότερο στα μάτια μου. Δεν το δέχομαι σε αυτό το επίπεδο να συμπεριφέρεσαι σαν 5χρονο και να μην το παλεύεις.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Ακριβώς.
    Επειδή σαρώνει ο Μαρκ όλα καλά.οπως στη χοντα ένα πράγμα.
    Αν για κάποιο λόγο μείνει εκτός ο Μαρκ θα πιάσουν τα κλαμματα τους ντουκατιστες.
    Φτιάχνουν ένα μηχανάκι για τον Μαρκ που κερδίζει συνεχώς αδιαφορώντας για την συνολική εξέλιξη.
    Μπορεί να πάρει πολλούς τίτλους μεσοπροθεσμα η ντουκατι αλλά η άποψη μου είναι πως κάνει κακο στη εταιρεία τελικά.
    Αν είναι το GP25 φτιαγμένο για τον ΜΜ, φαντάσου τι θα γινόταν αν οδηγούσε το GP24 που πάνε σφαίρα οι δορυφορικοί και ο Pecco λέει πως είναι καλύτερο.

Θα έψαχναν λαγούμι να κρυφτούν οι εργοστασιακοί, όπως και οι managers της Ducati που θα έχαναν για 2η φορά το πρωτάθλημα από δορυφορική ομάδα τους.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    "Ουδεν μονιμότερο παρά του προσορινού" λένε το χωριό μου
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Μέλος Το avatar του/της Sorath
    Πάντως, πέτυχα ένα άρθρο που ελεγε οτι σε πολλούς αγώνες, τα Ducati έχουν κάνει χειρότερο συνολικό χρόνο αγώνα σε σχέση με πέρσι. Δεν το έχω επιβεβαιώσει, και σίγουρα και οι συνθήκες παίζουν ρόλο, αλλά είναι κάτι που ίσως αξίζει να εξεταστεί.

Μέλος Το avatar του/της aris19
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sorath Προβολή μηνύματος
    Πάντως, πέτυχα ένα άρθρο που ελεγε οτι σε πολλούς αγώνες, τα Ducati έχουν κάνει χειρότερο συνολικό χρόνο αγώνα σε σχέση με πέρσι. Δεν το έχω επιβεβαιώσει, και σίγουρα και οι συνθήκες παίζουν ρόλο, αλλά είναι κάτι που ίσως αξίζει να εξεταστεί.
    Έχει συζητηθεί και παλαιότερα το συγκεκριμένο θέμα. Σίγουρα είναι πολυπαραγοντικό το ζήτημα και προσωπικά συμφωνώ ότι αυτή η διαφορά οφείλεται κυρίως στις συνθήκες, ίσως και τα ελαστικά. Aκόμα και η ροή του αγώνα μπορεί να επηρεάσει τον συνολικό χρόνο: Για παράδειγμα αν ο πρωτοπόρος φύγει μπροστά και οι υπόλοιποι δεν μπορούν να τον ακολουθήσουν, τότε δεν υπάρχει λόγος να πιέσει. Ίσως οι φετινές μοτοσυκλέτες να μην είναι πολύ γρηγορότερες από τις περσινές. Νομίζω δεν θα μάθουμε ποτέ τον λόγο, συνεπώς μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sorath Προβολή μηνύματος
    https://motorcyclesports.net/motogp/...like-downfall/
    Σχετικό με το θέμα.@peterTHErider
    Ίσως αλλά με τον Τζιτζι στο τιμόνι και το παράδειγμα της χοντα φρέσκο δεν πιστεύω να την πατήσουν αλλά ποτέ δεν ξέρειςτι θα γίνειστο μελλον αλλα για να το γραψουν το αρθρο ίσως είδανε κατι..αντε να δούμε.

Το παλιό σύστημα δεν ξέρω εάν ισχύει ακόμα με τα κοινά δεδομένα κλπ.
    Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 27/08/2025 στις 20:28.

Καλουτσικη η πίστα και αρκετά σφιχτή για θέαμα χωρίς ρίσκο.

Αγώνας σπρίντ:
    Μετά το dive bomb του Φάμπιο όλο γκριντ εκτός του Μαρκ αποσυντονιστηκε οπότε είδαμε την vr46 στο βάθρο και τον Μαρίνη στην 4 θέση με Ακοστα κάτω, μπετζεκι αποσυντονισμενο, Άλεξ μια από τα ίδια και πεκο στα αζητητα από της κατατακτήριες.

Πάρα ταύτα μπράβο και στους 5 πρώτους.

Αγώνας κανονικός:
    Μαρκ από άλλον πλανήτη και θα σταθώ στην απόδοση του Μάρτιν την οποία την οποία βρήκα φανταστική σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα χωριά που πέρασε το μισό γκριντ οκ δεν είναι σταθερός στην απόδοση είναι και επιρρεπείς στα λάθη αλλά την ταχύτητα την έχει ακόμη και την αντοχή να βγάλει τον αγώνα.

Τα υπόλοιπα περί μάρκ και ότι κατέστρεψε την ντουκατι σε 14 αγώνες και ότι μόνο αυτός την πάει...είναι για κλάματα.
    έχουν αναβαθμιστεί η υπόλοιπες εταιρείες και ο πεκο το έχει χάσει τελείως ,ο τζιτζι δεν είναι χαζός αν έβλεπε τετοιο πράγμα θα τον έκοβε από πρίν αυτός που έφτιαξε όλες της ντουκατι gp ξέρει καλύτερα.

πάμε στον επόμενο αγώνα.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. 8ος αγώνα MotoGP 2025 GoPro Grand Prix of Aragon στο MotorLand Aragón
    από sanctusan στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 121
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2025, 14:04
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2025, 10:10
  3. 6ος Αγώνας MotoGP Michelin® Grand Prix of France στο Le Mans
    από sanctusan στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 19