Έχοντας το AIR2S θεωρώ πως έχω μια επιλογή που ισσορροπεί πολύ καλά μεταξύ μικρού μεγέθους και ποιότητας κατασκευής αλλά και ποιότητας πτήσης και λήψης εικόνων. Έχω φλερτάρει πολλές φορές με την ιδέα αγοράς του Mini 4 Pro αλλά κάποια στιγμή έκανα τον κόπο και έβαλα δίπλα-δίπλα την θήκη με όλα τα παρελκόμενα της εκδοχής combo του δικού μου και του μικρού Mini 4 pro. Η πραγματική διαφορά σε όγκο μεταφοράς δεν αξίζει την μετάαση στο μικρότερο με απώλεια όλων αυτών των χαρακτηριστικών.
Έχω φίλο που ασχολείται σοβαρά με αυτό το χόμπι και έχει 4-5 Drone (μπορεί να έχει πουλήσει ένα που μου έλεγε) και δεν με αφήνει για κανένα λόγο να δώσω το συγκεκριμένο το οποίο θεωρεί την ιδανική επιλογή αν θέλει κάποιος να έχει ένα. Έχω δει σε περίπτωση ισχυρού ανέμου να μη μπορεί να σηκωθεί ασφαλώς το μικρό ενώ το AIR2S δεν κατάλαβε τίποτα και η κάμερα του παραμένει πολύ καλή για την ηλικία του.
Αν δεν μιλάμε για κάποια ειδική χρήση θεωρώ τα 120 μέτρα υπεράρκετα για χρήση χομπίστα. Όποτε τα έχω ξεπεράσει το έχω επαναφέρει, ενώ μου αρέσουν οι λήψεις από τα 70 μέτρα αν και το συγκεκριμένο μπορεί να πετάξει σημαντικά ψηλότερα. Δεν χρειάζεται.