Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 49 από 49

Θέμα: Ducati Multistrada V2

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Μην ακουστώ μακάβριος, δεν είναι αυτό το νόημα, χωρίς αστεία με έχει σώσει ο 19" εμπρός πολλές φορές.
    Θεωρώ πως είναι πάρα πολύ καλή επιλογή σε μοτό με αυτά τα κιλά και δύναμη που περισσεύει μόνιμα.

Για αναβάτες άπειρους, ξεχασιάρηδες, παρορμητικούς, χωρατατζήδες κ.λπ. είναι απαραίτητος.
    Καταπίνει απίστευτο όγκο ανωμαλιών, είναι πολύ λιγότερο απότομος από τον 17", επιστρέφει πιο μαλακά.. τα κάνει όλα.
    Κάνει το σύνολο πιο αργό στις αλλαγές κατεύθυνσης, οκ. Έχουμε και τεράστιο μοχλό (τιμόνι) όμως που βοηθά να πιέσουμε.

Είδα την μετάβαση πολλών από 1200gs σε multi με 17". Άπειρα γλιστρήματα με μεγάλο ποσοστό μπάου! Φταίγαν και τα δρομίσια λάστιχα τότε, ήταν πιο δύσκολο να αντιμετωπίσουν άμμο και βρωμιές υπο κλίση.

Το μακρύτερο πιρούνι καλύπτει μεγαλύτερο τροχό να φρενάρει μέσα του. Μας δίνει μεγαλύτερο σύστημα συνολικά.

Πως διαμορφώσατε την αισθητική να δείχνει μεγαλύτερος ο πίσω... Εμένα μου φαίνεται πρωτόγονο και επισφαλές..
    Δεν ξέρω γιατί προσπάθησαν 16" στα 80ς, πιθανά για να μαζεύουν τον ασυμμάζευτο του μήκους προς τα πίσω..
    Αηδία και τρομάρα, κλείνεις το γκάζι και είναι σαν να το μπουκώνεις speed..

Θα σου φανεί μεγάλη αλλαγή στον όγκο. Νομίζω θα σου αρέσει.
    Όσον αφορά τα multi, ακόμα και αν είμασταν άτρωτοι και πληρωνόμασταν στον τερματισμό, πάλι V2 μέχρι να παγώσει η κόλαση θα πρότεινα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Είδα την μετάβαση πολλών από 1200gs σε multi με 17". Άπειρα γλιστρήματα με μεγάλο ποσοστό μπάου! Φταίγαν και τα δρομίσια λάστιχα τότε, ήταν πιο δύσκολο να αντιμετωπίσουν άμμο και βρωμιές υπο κλίση.
    Μαλλον το μεγαλυτερο προβλημα αυτων ειναι η μεταβαση απο το telelever στο απλο πιρουνι.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Είχε τηλεσκοπικό το multi;
    Σχεδόν ίδια με το telelever λειτουργεί. Λίγο βαρύτερο είναι το telelever αλλά όχι στο αναρτωμενο τμήμα.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Πως διαμορφώσατε την αισθητική να δείχνει μεγαλύτερος ο πίσω... Εμένα μου φαίνεται πρωτόγονο και επισφαλές..
    Δεν ξέρω γιατί προσπάθησαν 16" στα 80ς, πιθανά για να μαζεύουν τον ασυμμάζευτο του μήκους προς τα πίσω..
    Αηδία και τρομάρα, κλείνεις το γκάζι και είναι σαν να το μπουκώνεις speed..
    Οχι τόσο παλιά ρε Γιάννη...ενα οποιοδήποτε street σημερινο παράδειγμα er6n ή tracer 7 μέχρι να μεγάλα street φοράνε ίδια διάσταση ζάντας 17ριδες δηλαδή με το πίσω λόγω φαρδυτερου ελαστικού 160 ή 180 διαμορφώνει μεγαλύτερο διαμετρικό τροχού συνολικά
    Αυτή η αισθητική προσωπικά μου αρέσει

παράδειγμα
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot from 2025-08-29 19-34-36.png 
Προβολές:	34 
Μέγεθος:	96,7 KB 
ID:	464582
    you rise you fall you're down then you rise again

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια!!! Χρώμα για Ducati Multistrada Dark!!!
    από Κώστας17057 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2006, 15:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF