Καλορίζικη και καλοτάξιδη η μικρούλα! Σήμερα είδα μια κοπέλα να το καβαλάει και ήταν πολύ όμορφη (και η μια και η άλλη).
Καλορίζικη και καλοτάξιδη η μικρούλα! Σήμερα είδα μια κοπέλα να το καβαλάει και ήταν πολύ όμορφη (και η μια και η άλλη).
Η Μπενελάρα είναι κούκλα.
Καλορίζικο Δημήτρη και με πολλά χιλιόμετρα!![]()
Καλορίζικη!
![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Καλορίζικο, πολλά και καλά χιλιόμετρα!![]()
Ώπ, δεν έχει 7η;;;
Καλοριζικο,να εχεις υποψιν σου οτι ακουει πολυ καλα την καλη βενζινη(98+100) σε σημειο που να σε ξαφνιασει
Καλοταξιδο.
Το ίδιο έχουμε (αν και κάτι μου λέει ότι έχουμε μιλήσει και στο messenger!)!
Θα το ευχαριστηθείς.Από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα έχω κάνει 15880χλμ σε Αυτοκινητόδρομο,επαρχιακούς,βουνά...Μέχρι και 3 φορές ανάβαση Μπάρου έχω κάνει με το μικρό.Είναι μια χαρά.Να έχεις υπόψη σου κάποια στιγμή να βάλεις μια καλή αλυσίδα,διότι αυτή που έχει δεν είναι αξιόλογη,καθαρά Κινέζικη.Έβαλα πριν μερικές ημέρες με JT και άλλαξε η συμπεριφορά της!Τα ελαστικά της είναι εξαιρετικά να ξέρεις.Μην εμπιστεύεσαι το δείκτη βενζίνης...Μηδένιζε έναν μερικό χιλιομετρητή και υπολόγιζε στα 360χλμ να βάζεις βενζίνη για να μη μείνεις.Το κοντέρ είναι ανακριβές.Δείχνει περισσότερα από το GPS.Αυτό δεν είναι και κακό βεβαίως διότι δε θα υπερβεις ταχύτητα και δε θα πάρεις πρόστιμο!!!Βενζίνη καλύτερα να βάζεις 100αρα λόγω μεγαλύτερης συμπίεσης του κινητήρα.
Σε γενικές γραμμές το μηχανάκι αξίζει τα λεφτά του.Προσωπικά το ευχαριστιέμαι πάρα πολύ.