Παραείναι καλά!
Παραείναι καλά!
[QUOTE=Bowleno;3262338]Και μόλις βγήκαμε από το πρώτο σέρβις των 1000 χλμ.
Λάδια, φίλτρο, έλεγχος με διαγνωστικό, γενικά σφιξίματα (έλειπε, είπε, και μια βίδα από το δεξί πλαϊνό διακοσμητικό του ντεπόζιτου....)
Εξήντα η βίδα;
καλη φαση
Μια χαρά είναι ΜήτσΕ, τα ίδια πληρώνω κι εγώ αναλογικά για τα Honda.
Spoiler:Εμφάνιση
Στο βογκυ πόσο είχες πληρώσει στο πρώτο σερβίς των 1000 θυμάσαι;
Χρειάζομαι grip τιμονιού για το versys. Μέχρι σήμερα, πάντα αγόραζα γνήσια από την Kawasaki, τα οποία κάθε 2 χρόνια το πολύ πραγματικά διαλύονται και πάλι χρειάζομαι καινούρια.
Κατά τύχη είδα ότι υπάρχουν κινέζικα από το TEMU στα €4 το ζευγάρι, τα οποία τα αγόρασα για να τα δοκιμάσω και αυτά. Εχει πάρει κανείς ? Αξίζουν ? Αντέχουν 1-2 χρόνια ?
![]()
Θενκιου, η φωτό είναι πριν δέκα χρόνια αλλά δεν έχει αλλάξει τίποτα εκτός από την αντλία φρένου τύπου Brembo
Ναι Δημήτρη, παραδόξως όταν τους έβαλα έβλεπα καλύτερα απ' ότι με τις μαμά τηλεοράσεις!
Ουσιαστικά καλύπτουν καλύτερα το "καλό" κομμάτι των μαμά καθρεπτών χωρίς το άχρηστο μέρος που βλέπεις μόνο ώμο - αγκώνα.
Με την LSL Superbike καρατιμόνα και την πιο σκυφτή θέση έχω άψογη ορατότητα και ναι, ήμουν και θα είμαι πάντα καθρεφτάκιας και γυριζοκέφαλος
Και τα γκριπ που είναι ορίτζιναλ και οι καθρέπτες που είναι κινεζιές μετά από δέκα χρόνια είναι σε εξαιρετική κατάσταση...