Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Πλαϊνά σαμάρια/τσάντες

Μέλος Το avatar του/της fz600

Πλαϊνά σαμάρια/τσάντες

Χαιρετώ την παρέα, έχω το fz6 και θέλω να βάλω πλαϊνές τσάντες, ταιριάζουν όλες η μπαίνουν μόνο κάποιες συγκεκριμένες; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Χωρίς να είμαι σίγουρος,αν έχεις βάσεις για σαμάρια τότε δένεις οτι θες,το θεμα ειναι να υπάρχουν σημεία δεσίματος των σαμαριών.

Μέλος Το avatar του/της fz600
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Χωρίς να είμαι σίγουρος,αν έχεις βάσεις για σαμάρια τότε δένεις οτι θες,το θεμα ειναι να υπάρχουν σημεία δεσίματος των σαμαριών.
    Όχι δεν έχω βάσεις, νόμιζα ότι απλά της κρεμάς, δεξιά/αριστερά, άρα μάλλον χρειαζονται βάσεις.

..nice flight.. Το avatar του/της airmav
    ετσι ειναι υπάρχουν και σαμαρια που απλά κρεμάς. αλλα καλυτερα να υπάρχει μια βάση ετσι ωστε να μην ακουμπούν στα πλαστικα και στο χαράξουν. βεβαια στην δική σου περίπτωση που η εξάτμιση βγαίνει κάτω από τη σέλα νομίζω ειναι προτιμότερο να βρεις και βάσεις
    ..without engineers, science is just philosophy..

Είναι ένας κατασκευαστής που φτιάχνει βάσεις για σαμάρια.Πήρα για το Benelli TRK 251 μου.Αν ενδιαφέρεσαι να ρωτήσεις στείλε μου p.m για να σου δώσω το τηλέφωνό του,δεν έχω "εξουσιοδότηση" για να το γράψω δημοσίως!!!

Γραψε στην αναζητηση στο google
    "βασεις για σαμαρια fz6" .
    Κατι τετοιο χρειαζεσαι .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από downhill Προβολή μηνύματος
    Είναι ένας κατασκευαστής που φτιάχνει βάσεις για σαμάρια.Πήρα για το Benelli TRK 251 μου.Αν ενδιαφέρεσαι να ρωτήσεις στείλε μου p.m για να σου δώσω το τηλέφωνό του,δεν έχω "εξουσιοδότηση" για να το γράψω δημοσίως!!!
    γράψε το τηλέφωνό του.
    ψάχνω για βάσεις αυτόν το καιρό και με ενδιαφέρει.
    τι εννοείς ότι δεν έχεις εξουσιοδότηση;
    MM#93

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ποπαϋ Προβολή μηνύματος
    γράψε το τηλέφωνό του.
    ψάχνω για βάσεις αυτόν το καιρό και με ενδιαφέρει.
    τι εννοείς ότι δεν έχεις εξουσιοδότηση;

1ον, μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση πράγμα που στο μοτό απαγορεύεται
    2ον (και κυριότερο) υπάρχει ο κίνδυνος να θεωρηθεί ως παραβίαση προσωπικών δεδομένων με τις γνωστές εκ νόμου, συνέπειες.
    Όποιος το χρειάζεται μπορεί να το ζητήσει μέσω π.μ.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

1ον, τόσα sites και μαγαζιά έχουν αναφερθεί στο φόρουμ, αυτά δεν αποτελούν διαφήμιση; Εσύ ο ίδιος έχεις γράψει, πρόσφατα κιόλας, για μαγαζί που φτιάχνει φερμουάρ. Δεν παραβίασες τους κανόνες του φόρουμ;.
    2ον, παραβίαση προσωπικών δεδομένων από τον πελάτη, που έχει μείνει ευχαριστημένος όπως λέει, που προτείνει τον μάστορα;
    και θα καταγγείλει ο μάστορας τον πελάτη του γιατί δίνει το τηλέφωνό του σε εν δυνάμει πελάτες;;;
    MM#93

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ποπαϋ Προβολή μηνύματος
    1ον, τόσα sites και μαγαζιά έχουν αναφερθεί στο φόρουμ, αυτά δεν αποτελούν διαφήμιση; Εσύ ο ίδιος έχεις γράψει, πρόσφατα κιόλας, για μαγαζί που φτιάχνει φερμουάρ. Δεν παραβίασες τους κανόνες του φόρουμ;.
    2ον, παραβίαση προσωπικών δεδομένων από τον πελάτη, που έχει μείνει ευχαριστημένος όπως λέει, που προτείνει τον μάστορα;
    και θα καταγγείλει ο μάστορας τον πελάτη του γιατί δίνει το τηλέφωνό του σε εν δυνάμει πελάτες;;;

Άλλο "δίνω το τηλ." μέσω π.μ. και άλλο το γράφω φόρα παρτίδα. Έχεις ιδέα πόσοι "καλοθελητές" έχουν "πιαστεί" από αυτήν την λεπτομέρεια για να κονομήσουν μέσω μηνύσεων; Υπάρχουν ΠΑΝΤΑ γκρίζες ζώνες που καλό είναι να αποφεύγονται.
    Εάν έχει ιστότοπο ο κατασκευαστής, μπορεί κάλλιστα να τον βάλει εδώ. Τηλέφωνο έτσι, ξερά, όχι.

Και είπα, ΜΠΟΡΕΙ να θεωρηθεί διαφήμιση.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από downhill Προβολή μηνύματος
    Αν ο άνθρωπος έχει μαγαζί, και κάνει καλή δουλειά, βάλε τα στοιχεία επικοινωνίας του έτσι ώστε να τον μάθουν όσοι δεν τον ξέρουν και τον χρειάζονται.
    Όφελος είναι, και για το μαγαζί και για εμάς.

Παρόμοια θέματα

1. Πλαϊνα σαμαρια για v strom
    από planetsolega στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2009, 07:52
  2. Πλαινά Σαμάρια για Daelim chopper 125
    από elladion στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2008, 14:45
  3. Πλαινα σαμαρια για zx636..... Παιζει τιποτα;;;
    από ktm640lc4 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2008, 16:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •