Χαιρετώ την παρέα, έχω το fz6 και θέλω να βάλω πλαϊνές τσάντες, ταιριάζουν όλες η μπαίνουν μόνο κάποιες συγκεκριμένες; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Χαιρετώ την παρέα, έχω το fz6 και θέλω να βάλω πλαϊνές τσάντες, ταιριάζουν όλες η μπαίνουν μόνο κάποιες συγκεκριμένες; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Χωρίς να είμαι σίγουρος,αν έχεις βάσεις για σαμάρια τότε δένεις οτι θες,το θεμα ειναι να υπάρχουν σημεία δεσίματος των σαμαριών.
ετσι ειναι υπάρχουν και σαμαρια που απλά κρεμάς. αλλα καλυτερα να υπάρχει μια βάση ετσι ωστε να μην ακουμπούν στα πλαστικα και στο χαράξουν. βεβαια στην δική σου περίπτωση που η εξάτμιση βγαίνει κάτω από τη σέλα νομίζω ειναι προτιμότερο να βρεις και βάσεις
..without engineers, science is just philosophy..
Είναι ένας κατασκευαστής που φτιάχνει βάσεις για σαμάρια.Πήρα για το Benelli TRK 251 μου.Αν ενδιαφέρεσαι να ρωτήσεις στείλε μου p.m για να σου δώσω το τηλέφωνό του,δεν έχω "εξουσιοδότηση" για να το γράψω δημοσίως!!!
Γραψε στην αναζητηση στο google
"βασεις για σαμαρια fz6" .
Κατι τετοιο χρειαζεσαι .
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
1ον, τόσα sites και μαγαζιά έχουν αναφερθεί στο φόρουμ, αυτά δεν αποτελούν διαφήμιση; Εσύ ο ίδιος έχεις γράψει, πρόσφατα κιόλας, για μαγαζί που φτιάχνει φερμουάρ. Δεν παραβίασες τους κανόνες του φόρουμ;.
2ον, παραβίαση προσωπικών δεδομένων από τον πελάτη, που έχει μείνει ευχαριστημένος όπως λέει, που προτείνει τον μάστορα;
και θα καταγγείλει ο μάστορας τον πελάτη του γιατί δίνει το τηλέφωνό του σε εν δυνάμει πελάτες;;;
MM#93
Άλλο "δίνω το τηλ." μέσω π.μ. και άλλο το γράφω φόρα παρτίδα. Έχεις ιδέα πόσοι "καλοθελητές" έχουν "πιαστεί" από αυτήν την λεπτομέρεια για να κονομήσουν μέσω μηνύσεων; Υπάρχουν ΠΑΝΤΑ γκρίζες ζώνες που καλό είναι να αποφεύγονται.
Εάν έχει ιστότοπο ο κατασκευαστής, μπορεί κάλλιστα να τον βάλει εδώ. Τηλέφωνο έτσι, ξερά, όχι.
Και είπα, ΜΠΟΡΕΙ να θεωρηθεί διαφήμιση.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2