Σελίδα 64 από 65 ΠρώτοΠρώτο ... 145459606162636465 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 946 έως 960 από 961

Θέμα: Δευτερόλεπτο.. Λεπτό.. Ώρα.. Αντρικό Ρολόϊ!!!!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Είναι λάθος η αντίληψη ίτι τα Kinetic δεν χρειάζονται σέρβις. Χρειάζονται σε κάθε αλλαγή μπαταρίας. Εδώ έχουμε τα ίδια στερεότυπα με τα μηχανάκια, είναι Japan δεν παθαίνει τίποτα. έχουν κανονικότατα σύστημα γραναζιών όπως τα μηχανικά. Το αν είναι λιγότερα τεμάχια δεν έχει καμία σημασία γιατί απλά έχουν.

Τα αυτόματα ρολόγια είναι καλό να έχουν συνεχόμενη λειτουργία. Ένα ρολόι που κάθεται θέλει οπωσδήποτε σέρβις διότι αυτό το απειροέλαχιστο λάδι που υπάρχει στις επιφάνειες των μηχανικών μερών -όταν βρίσκεται σε ακινησία- μετακεινείται προς την βαρυτική κατεύθυνση με την οποία κάθεται.Επομένως ένα ρολόι που φοριέται 10 χρόνια δεν έχει τόσο ανάγκη το σέρβις όσο ένα ρολόι που κάθεται 5 χρόνια. Αυτά όλα είναι στη θεωρία βέβαια γιατί στη πράξη ελάχιστους ξέρω που θα πήγαιναν ένα Seiko 5 για σέρβις, συμφέρει να πάρεις καινούριο.
    Στο βίντεο δεν δείχνει προληπτικό service, αλλά αλλαγή μπαταρίας, μαζί με πυκνωτή, προφανώς λόγω βλάβης του τελευταίου.
    Κόστος περίπου 200€.
    Τα Seiko 5 πριν 12 χρόνια κόστιζαν 150-200€.
    Το service εκτός αντιπροσωπείας κοστίζει 250€..
    Kinetic δεν κυκλοφορούν πια, μόνο αυτόματα κ τύπου spring drive, τα οποία είναι εξαιρετικά ακριβή, εννοείται πανάκριβα κ αξίζουν την επισκευή αν υπάρξει βλάβη.
    Γι'αυτό έγραψα στην αρχή πως "στην πράξη δεν χρειάζονται service", αφού δεν συμφέρει, εκτός από συναισθηματικούς λόγους κυρίως.
    Για όλα τα υπόλοιπα που έγραψες, σχετικά με τα αυτόματα ρολόγια, συμφωνώ απόλυτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Προσφατα ειδα καπου στο instagram μια διαμαχη που ξεκινησε καποιος ιδιοκτητης καταστηματος, γιατι του επεστρεψε πελάτης, αυτοματο Tissot επειδη εχανε καθε μηνα καποια δευτερολεπτα.Με συνεχη χρηση εννοειται.
    Και του εδειξε αυτος το manual οτι 4-5 sec το μηνα ειναι αποδεκτό.
    Εσεις τι γνωμη εχετε για τα αυτοματα ρολογια, να σκας πανω απο 500 ευρω για ενα μετριο προς καλό, κι εκτος την απαραιτητη συντηρηση καθε 2-3 χρονια να πρεπει και καθε μηνα να το ρυθμιζεις.
    Σιγα τη δουλεια θα μου πειτε, αλλα δεν ειναι λιγο απογοητευτικό ?

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Προσφατα ειδα καπου στο instagram μια διαμαχη που ξεκινησε καποιος ιδιοκτητης καταστηματος, γιατι του επεστρεψε πελάτης, αυτοματο Tissot επειδη εχανε καθε μηνα καποια δευτερολεπτα.Με συνεχη χρηση εννοειται.
    Εσεις τι γνωμη εχετε για τα αυτοματα ρολογια, να σκας πανω απο 500 ευρω για ενα μετριο προς καλό, κι εκτος την απαραιτητη συντηρηση καθε 2-3 χρονια να πρεπει και καθε μηνα να το ρυθμιζεις.
    Όλα τα αυτόματα χάνουν, ανεξαρτήτως τιμής.
    Πλησιάζουν το τέλειο τα co-axial της Omega κ τα Spring drive της Seiko κ ίσως τα el primero της zenith.
    Αλλά έτσι κ αλλιώς τα ρολόγια είναι κατά 98% prestige κ 2% λειτουργικότητα.
    Δηλαδή κ με ένα quartz από περίπτερο μπορεί να κάνει κάποιος την δουλειά του, δηλαδή να δει με ακρίβεια την ώρα.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Όντως είναι... Το Seiko premier που μου έκαναν δώρο (550 ευρώ είχε κοστίσει) έχει από το εργοστάσιο αποδεκτή απόκλιση 3 λεπτά τον μήνα!
    Με αυτά και αυτά, επειδή είμαι ψείρας με τον χρόνο και δεν θέλω να ασχολούμαι κάθε τρεις και λίγο με το ρολόι (σημειωτέον, φοράω ρολόι από τα 7 μου χρόνια και δεν θυμάμαι να έχει υπάρξει μέρα χωρίς ρολόι στο χέρι) πήρα το solar και θα χρειαστεί αλλαγή πυκνωτή σε...12 χρόνια.

Το πήρα την ημέρα που βγήκα στην σύνταξη για να μου το θυμίζει όποτε το κοιτάω
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Όντως είναι... Το Seiko premier που μου έκαναν δώρο (550 ευρώ είχε κοστίσει) έχει από το εργοστάσιο αποδεκτή απόκλιση 3 λεπτά τον μήνα!
    Με αυτά και αυτά, επειδή είμαι ψείρας με τον χρόνο και δεν θέλω να ασχολούμαι κάθε τρεις και λίγο με το ρολόι (σημειωτέον, φοράω ρολόι από τα 7 μου χρόνια και δεν θυμάμαι να έχει υπάρξει μέρα χωρίς ρολόι στο χέρι) πήρα το solar και θα χρειαστεί αλλαγή πυκνωτή σε...12 χρόνια.

Το πήρα την ημέρα που βγήκα στην σύνταξη για να μου το θυμίζει όποτε το κοιτάω
    Κ εμένα το premier μου έκαναν δώρο, τέλη του 2012.
    13 χρόνια αργότερα κ δεν έχω αλλάξει πυκνωτή, αλλά ούτε κ μπαταρία!
    Δεν το φοράω συχνά όμως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ειχα σκοπο να κανω αγορα Seiko ή Citizen αυτοματο...αλλα πλεον με βλεπω να κλεινω προς καποιο Eco Drive της Citizen.
    Ναι ειναι prestige, ναι ειναι μαγεια ο μηχανισμος του αυτοματου με τα τοσα γραναζακια και ροδελες για να δουλευει, ενα θαυμα της μηχανικης, αλλα δεν θα ηθελα
    καθε μηνα να ρυθμιζω την ωρα και να τα σκαω καθε 2 χρονια σε service μηχανισμου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos760 Προβολή μηνύματος
    Στο βίντεο δεν δείχνει προληπτικό service, αλλά αλλαγή μπαταρίας, μαζί με πυκνωτή, προφανώς λόγω βλάβης του τελευταίου.
    Κόστος περίπου 200€.
    Τα Seiko 5 πριν 12 χρόνια κόστιζαν 150-200€.
    Το service εκτός αντιπροσωπείας κοστίζει 250€..
    Kinetic δεν κυκλοφορούν πια, μόνο αυτόματα κ τύπου spring drive, τα οποία είναι εξαιρετικά ακριβή, εννοείται πανάκριβα κ αξίζουν την επισκευή αν υπάρξει βλάβη.
    Γι'αυτό έγραψα στην αρχή πως "στην πράξη δεν χρειάζονται service", αφού δεν συμφέρει, εκτός από συναισθηματικούς λόγους κυρίως.
    Για όλα τα υπόλοιπα που έγραψες, σχετικά με τα αυτόματα ρολόγια, συμφωνώ απόλυτα.
    Το βίντεο δεν το έβαλα για να "δείξω" σέρβις, κακώς δεν το διευκρίνησα. Το έβαλα για να δείξω πως έχουν μηχανικά μέρη, ιδιαίτερα τα perpetual (όχι και λίγα). Όταν έχεις γρανάζι δε θέλεις λίγο λαδάκι; Δε θέλεις έναν έλεγχο φθοράς σε ρολόγια που εργάζονταν 15 χρόνια; Το δικό μου λειτουργούσε ανελλιπώς από το 2006 μέχρι το 2022 με την ίδια πυκνωτική μπαταρία. Και τώρα δουλεύει αλλά μόνο όταν το φορέσω, δεν μπαίνει πλέον σε sleep mode μετά την αφαίρεση από το χέρι μου.

Όχι σαν απάντηση αλλά ως πληροφορία γενικού περιεχομένου. Πολλοί αλλάζουν μόνοι τους μπαταρία, κι εγώ μπορώ και έχω τα εργαλεία. Δεν το κάνω γιατί δεν έχω την εμπειρία να βυθίσω τους δείκτες του κεντρικού άξονα τόσο-όσο μετά την αφαίρεση τους ώστε να μην πιέζουν συνολικά τον μηχανισμό και φέρνουν αυτήν την επιπλέον αντίσταση με αποτέλεσμα φθοράς και στον άξονα και στην μπαταρία (ταχύτερη).

Μέλος
    Ειχα σκοπο να κανω αγορα Seiko ή Citizen αυτοματο...αλλα πλεον με βλεπω να κλεινω προς καποιο Eco Drive της Citizen.
    Ναι ειναι prestige, ναι ειναι μαγεια ο μηχανισμος του αυτοματου με τα τοσα γραναζακια και ροδελες για να δουλευει, ενα θαυμα της μηχανικης, αλλα δεν θα ηθελα
    καθε μηνα να ρυθμιζω την ωρα και να τα σκαω καθε 2 χρονια σε service μηχανισμου.
    .
    Καλά, κάθε δύο χρόνια δεν θέλει κανένα αυτόματο service.
    Αν δεν πηγαίνει πολύ μπροστά ή πολύ πίσω, αν δεν κρατάει φόρτιση κλπ, δεν έχει πρόβλημα.
    Σε ένα αυτόματο Omega seamaster που έχω, έκανα τελευταίο service Νοέμβριο του '20 κ μια χαρά κρατάει φόρτιση.
    Σε δύο χρόνια θα κάνω προληπτικό service είπε ο μάστορας .
    Μήν αγχώνεσαι με αυτό.
    Το μοντέλο της citizen δεν το ξέρω, αλλά ρίξε μια ματιά σε κάποιες άλλες φτηνότερες αλλά αξιόλογες ελβετικές μάρκες, όπως η Doxa κ η Oris.
    Κ η φτηνή σειρά τής Tudor, η 1926, τα οποία ρολόγια της συγκεκριμένης μάρκας τα κατασκευάζει η Rolex κ ας μην το παραδέχεται, για ευνόητους λόγους.

custom freak Το avatar του/της doctor_john

Δες τα oceanographer της Bulova (citizen - miyota) και μην φαντάζεσαι πράγματα εναντίον σου.

Το πνεύμα για ένα μηχανικό ρολόι είναι "να βγάλει την αποστολή", όχι να λειτουργεί χωρίς σφάλμα για πάντα.
    Έτσι και αλλιώς το ρολόι "μηδενίζει" στην έναρξη κάθε "αποστολής" και είναι μια απολαυστική διαδικασία γιατί το λειτουργείς εσύ.

Αν είναι δική σου προδιαγραφή λιγότερα από +-12"/ έτος και μηδέν service, μπορείς να δεις σειρές με quartz υψηλής τεχνολογίας
    όπως τα precissionist και τα accurist. Χαμηλά κόστη γενικά και τρελή ποιότητα.

Όλα όμως έχουν την ώρα που θα πάνε για service όταν τα χρησιμοποιείς καθημερινά.

υγ: υπάρχουν πολλά καλά μηχανικά που δεν χρησιμοποιούν το module του ροτορα για να έχουν
    χαμηλότερο ύψος. Εκεί να σε δώ που κουρδίζεις πριν κάθε "αποστολή"
    Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; 01/09/2025 στις 15:21.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Τα eco drive (όπως αυτό που έχω) δεν έχουν μπαταρία, έχουν έναν πυκνωτή που παίζει τον ρόλο της, το καντράν είναι σαν φωτοβολταϊκό, μπορεί με 5-6 λεπτά στον έντονο ήλιο του καλοκαιριού να μείνει μετά 6 μήνες στο απόλυτο σκοτάδι και να λειτουργεί απρόσκοπτα.
    Η citizen δίνει 12 χρόνια το λιγότερο, για τον πυκνωτή. Φτηνός στην αλλαγή του δεν είναι, περί τα 40 ευρώ. Αλλά και μόνο που από το 2022 που το έβαλα στο χέρι μου και δεν ξαναασχολήθηκα, είναι ανεκτίμητο....
    Το συγκεκριμένο βγαίνει είτε με ατσάλινο περίβλημα και λουράκι είτε με τιτάνιο. Το τιτάνιο το απέρριψα μόλις το δοκίμασα στο χέρι. Τόσο ελαφρύ που δεν το άντεχα, δεν ένιωθα ότι το φορούσα και εγώ θέλω να το αισθάνομαι στον καρπό.
    Καλές αγορές ότι προτιμήσεις.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    και εγώ θέλω να το αισθάνομαι στον καρπό. Καλές αγορές ότι προτιμήσεις.

Πάρε ενα Rolex DeepSeas...εκεί να δείς βάρος
    Η μηχανή μου είναι σαν το ρολόι μου.....Always Angry...

Μέλος Το avatar του/της Ilias_83
    Ενώ από μικρός είχα τρέλα με τα ρολόγια και μου άρεσαν πάρα πολύ γενικά δεν πολυφορούσα μέχρι αρκετά πρόσφατα.
    Με ενοχλούσε η αίσθηση όσο ήμουν παιδί και τα φορούσα και στο δεξί χέρι.

Αυτό άλλαξε τα τέλη του 2017 όταν αγόρασα για το τρέξιμο ένα Garmin Vivoactive 3. Το έβαλα στο σωστό χέρι και το φορούσα στα μαθήματα που έκανα για να μην κοιτάω το κινητό για να δω την ώρα, οπότε από ένα σημείο και μετά ένιωθα γυμνός χωρίς ρολόι!
    Εννοείται πως το Vivoactive υπάρχει ακόμα και δουλεύει, ενώ δεν το έχω λυπηθεί σε τίποτα, κολύμπι, μαγείρεμα, ατμοί, ήλιος...

Πάμε τώρα στη μικρή μου συλλογή:

Το πρώτο μου ρολόι σχεδόν ενήλικος το πήρα δώρο από τον πατέρα μου το 2000 και ήταν ένα Swatch Irony Aluminium YCS4007.
    Δεν το φορούσα συχνά μέχρι να αρχίσω να φοράω ρολόγια και δεν το έχω φορέσει πολύ. Το λουράκι του αν και με κάποια φθορά είναι το Original.
    Δουλεύει και το φοράω ακόμα χωρίς να χάνει. Το μόνο που έχει χαλάσει είναι ο δείκτης του 1/10 του δευτερολέπτου ο οποίος όταν βάλεις το χρονόμετρο δεν γυρίζει πλέον.
    Δεν με απασχολεί και δεν θα το φτιάξω. Αν έβρισκα το ίδιο πολύ ιδιαίτερο λουράκι θα το άλλαζα.

Υ.Γ.: Respect στην Swatch που όταν πήγα να ρωτήσω για λουράκι και είδαν πως δεν έχω στο ρολόι μπαταρία μου την άλλαξαν χωρίς καμία χρέωση.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	YCS4007.jpg 
Προβολές:	84 
Μέγεθος:	89,2 KB 
ID:	464682

Το δεύτερο ρολόι ήταν δώρο από τη γυναίκα μου. (κοίταζα τα Tissot με πρόλαβε στη γωνία και μου πήρε ένα K.due² στα γενέθλιά μου πέρσι και το άλλαξα με αυτό)
    Είναι ένα Citizen Tsuyosa NJ0151-88L.
    Μου αρέσει υπερβολικά πολύ, δεν έχω διαπιστώσει να χάνει, καθώς αλλάζω συχνά το πιο φοράω και μένει ακίνητο και ξεκουρδίζει.
    Πολύ ωραίο φινίρισμα και τελικά καλύτερη επιλογή από το Tissot Couturier που κοίταζα εγώ αρχικά.
    Μου αρέσει η διακριτικότητά του.

Όνομα:	NJ0151-88L.jpg 
Προβολές:	85 
Μέγεθος:	90,7 KB 
ID:	464680

Το Manual λέει Service κάθε 2 με 3 χρόνια. Κόστος κτλ θα το δούμε στο μέλλον...
    No one told you when to run,
    you missed the starting gun

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ilias_83 Προβολή μηνύματος
    Ενώ από μικρός είχα τρέλα με τα ρολόγια και μου άρεσαν πάρα πολύ γενικά δεν πολυφορούσα μέχρι αρκετά πρόσφατα.
    Με ενοχλούσε η αίσθηση όσο ήμουν παιδί και τα φορούσα και στο δεξί χέρι.

Αυτό άλλαξε τα τέλη του 2017 όταν αγόρασα για το τρέξιμο ένα Garmin Vivoactive 3. Το έβαλα στο σωστό χέρι και το φορούσα στα μαθήματα που έκανα για να μην κοιτάω το κινητό για να δω την ώρα, οπότε από ένα σημείο και μετά ένιωθα γυμνός χωρίς ρολόι!
    Εννοείται πως το Vivoactive υπάρχει ακόμα και δουλεύει, ενώ δεν το έχω λυπηθεί σε τίποτα, κολύμπι, μαγείρεμα, ατμοί, ήλιος...

Πάμε τώρα στη μικρή μου συλλογή:

Το πρώτο μου ρολόι σχεδόν ενήλικος το πήρα δώρο από τον πατέρα μου το 2000 και ήταν ένα Swatch Irony Aluminium YCS4007.
    Δεν το φορούσα συχνά μέχρι να αρχίσω να φοράω ρολόγια και δεν το έχω φορέσει πολύ. Το λουράκι του αν και με κάποια φθορά είναι το Original.
    Δουλεύει και το φοράω ακόμα χωρίς να χάνει. Το μόνο που έχει χαλάσει είναι ο δείκτης του 1/10 του δευτερολέπτου ο οποίος όταν βάλεις το χρονόμετρο δεν γυρίζει πλέον.
    Δεν με απασχολεί και δεν θα το φτιάξω. Αν έβρισκα το ίδιο πολύ ιδιαίτερο λουράκι θα το άλλαζα.

Υ.Γ.: Respect στην Swatch που όταν πήγα να ρωτήσω για λουράκι και είδαν πως δεν έχω στο ρολόι μπαταρία μου την άλλαξαν χωρίς καμία χρέωση.

Όνομα:	YCS4007.jpg 
Προβολές:	84 
Μέγεθος:	89,2 KB 
ID:	464682

Το δεύτερο ρολόι ήταν δώρο από τη γυναίκα μου. (κοίταζα τα Tissot με πρόλαβε στη γωνία και μου πήρε ένα K.due² στα γενέθλιά μου πέρσι και το άλλαξα με αυτό)
    Είναι ένα Citizen Tsuyosa NJ0151-88L.
    Μου αρέσει υπερβολικά πολύ, δεν έχω διαπιστώσει να χάνει, καθώς αλλάζω συχνά το πιο φοράω και μένει ακίνητο και ξεκουρδίζει.
    Πολύ ωραίο φινίρισμα και τελικά καλύτερη επιλογή από το Tissot Couturier που κοίταζα εγώ αρχικά.
    Μου αρέσει η διακριτικότητά του.

Όνομα:	NJ0151-88L.jpg 
Προβολές:	85 
Μέγεθος:	90,7 KB 
ID:	464680

Το Manual λέει Service κάθε 2 με 3 χρόνια. Κόστος κτλ θα το δούμε στο μέλλον...
    Η Tissot ανήκει στο Swatch group.
    Κόστος, το λιγότερο 250€, αλλά ρώτα καλού κακού.
    Η Citizen χρησιμοποιεί μηχανές miyota αν δεν κάνω λάθος.
    Γιαπωνέζικες, αξιόπιστες κ παμφθηνες, γύρω στα 30€ κάνουν.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Το βίντεο δεν το έβαλα για να "δείξω" σέρβις, κακώς δεν το διευκρίνησα. Το έβαλα για να δείξω πως έχουν μηχανικά μέρη, ιδιαίτερα τα perpetual (όχι και λίγα). Όταν έχεις γρανάζι δε θέλεις λίγο λαδάκι; Δε θέλεις έναν έλεγχο φθοράς σε ρολόγια που εργάζονταν 15 χρόνια; Το δικό μου λειτουργούσε ανελλιπώς από το 2006 μέχρι το 2022 με την ίδια πυκνωτική μπαταρία. Και τώρα δουλεύει αλλά μόνο όταν το φορέσω, δεν μπαίνει πλέον σε sleep mode μετά την αφαίρεση από το χέρι μου.

Όχι σαν απάντηση αλλά ως πληροφορία γενικού περιεχομένου. Πολλοί αλλάζουν μόνοι τους μπαταρία, κι εγώ μπορώ και έχω τα εργαλεία. Δεν το κάνω γιατί δεν έχω την εμπειρία να βυθίσω τους δείκτες του κεντρικού άξονα τόσο-όσο μετά την αφαίρεση τους ώστε να μην πιέζουν συνολικά τον μηχανισμό και φέρνουν αυτήν την επιπλέον αντίσταση με αποτέλεσμα φθοράς και στον άξονα και στην μπαταρία (ταχύτερη).
    Δεν διαφωνώ για την αναγκαιότητα των service, άλλωστε δεν βλάπτει να κάνεις το καλύτερο για το ρολόι σού.
    Πρακτικά όμως δεν χρειάζεται, για δύο λόγους.
    Ο ένας είναι πώς τα κινούμενα μέρη που λες είναι ο ρότορας που περιστρέφεται για να παράξει ρεύμα στον πυκνωτή κ αυτός με την σειρά του να φορτίσει την μπαταρία, άρα δεν συμμετέχει στην κίνηση των δεικτών.
    Ο δεύτερος λόγος είναι πως έτσι κ αλλιώς, υποχρεωτικά θα χρειαστεί αλλαγή μπαταρίας κάθε 10 χρόνια κ το ρολόι θα το ανοίξει ο μάστορας κ με την ευκαιρία θα δει αν χρειάζεται κάτι.
    Το ρολόι σού θέλει αλλαγή μπαταρίας, αφού πλέον δεν κρατάει φόρτιση κ γενικά δεν δουλεύει όπως πρίν.
    Λογικό μετά από τόσα χρόνια.
    Αν θέλει μόνο μπαταρία, υπολόγιζε 70€.
    Αν θέλει κ πυκνωτή, μαζί με την εργασία 200€.
    Πολύ πιο φτηνά, ακόμη και έτσι, από το να έκανες service σε αυτόματο μηχανικό ρολόι.

Μέλος
    Τώρα επέστρεψα σπίτι κ φόρεσα το Seiko 5 που δεν έχει κάνει service για 40 χρόνια κ που είχε μείνει ακίνητο από το 2008.
    Κρατάει φόρτιση 24 ωρών ακόμη.Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20250901_214659.jpg 
Προβολές:	65 
Μέγεθος:	87,0 KB 
ID:	464688

Όνομα:	IMG_20250901_214638.jpg 
Προβολές:	65 
Μέγεθος:	84,1 KB 
ID:	464689
    Πραγματικά σκυλιά αυτά τα "5"...

Παρόμοια θέματα

1. Πως αλλαζει η ωρα στο ρολοι των οργανων;
    από RIKOS στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2006, 19:57
  2. Εφτασε Η Ωρα
    από tai στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 18:18
  3. Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2004, 18:22
  4. Για την εκδρομη της 25ης (ωρα συναντησης,τοπος)
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2004, 20:46
  5. To ρολοι
    από psaroulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2004, 00:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας