Σας προσκαλούμε όλους στην ετήσια εκδρομή του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 05/10/2025. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Num8 Καλησπέρα . Ξέρει κανείς που βάζουμε αγγελία ? Πουλάω πενσικα που δεν μου χρειάζονται. Ευχαριστώ Καλησπέρα, πρέπει να συμπληρώσεις τουλάχιστον 50 ποστ... Τα ποστ στα off topic θέματα, δεν "γράφουν" στο κοντέρ.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Σουπιά γ.....σαι... Ήθελα να δω αν γράφει εδώ το κοντέρ, να κλείσω και 1500 μνμ....
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Σουπιά γ.....σαι... Ήθελα να δω αν γράφει εδώ το κοντέρ, να κλείσω και 1500 μνμ.... Εκ μέρους της σουπιάς.....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Σουπιά γ.....σαι... ... Να τα λέμε αυτά
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Σουπιά γ.....σαι... Ήθελα να δω αν γράφει εδώ το κοντέρ, να κλείσω και 1500 μνμ.... Υγ. Είσαι τυχερούλης επειδή έγραψα 3 μνμ πριν δω αυτό και ξεπέρασα τα 12000.
Sent from me using a computer.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Σουπιά γ.....σαι... Ήθελα να δω αν γράφει εδώ το κοντέρ, να κλείσω και 1500 μνμ.... Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Υγ. Είσαι τυχερούλης επειδή έγραψα 3 μνμ πριν δω αυτό και ξεπέρασα τα 12000. Nα περάσετε από το ταμείο, να εισπράξετε τα εύσημα αμφότεροι, παρακαλώ.....
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Nα περάσετε από το ταμείο, να εισπράξετε τα εύσημα αμφότεροι, παρακαλώ.....