Ωραίος, όπως και να 'χει το κέρδος σε βάρος είναι σημαντικό πάντως, αν όντως κρατούσαν πέντε χρόνια οι λιθίου θα ήταν μονόδρομος για εμένα.
Ωραίος, όπως και να 'χει το κέρδος σε βάρος είναι σημαντικό πάντως, αν όντως κρατούσαν πέντε χρόνια οι λιθίου θα ήταν μονόδρομος για εμένα.
Δεν εχει διαφορα...
Tsber εγω ειμαι ακομα στα 2 και κατι ψιλα με την λιθιου. θα δειξει ποσο θα βγαλει.
Ride(s) the wind of change...
Σε cb1000r που κινείται 3 μέρες/εβδομάδα, με το που πέφτει λίγο η θερμοκρασία, δυσκολεύεται να πάρει μπροστά. Τώρα έχει μία BS BTZ10S SLA [9ah, cca: 190 Ah] που κοστίζει γύρω στα 60ε.
Εναλλακτικές σε λιθίου:
BS BSLi-04/06 [4ah, cca: 280 Ah] => ~130 ευρώ
Skyrich HJTZ10S-FP [4ah, cca: 240 Ah] => ~100-120 ευρώ
Αξίζει τον κόπο να πάω σε λιθίου; Βλέπω περισσότερα cca και διαβάζω ότι κρατάνε το φορτίο τους, αλλά και διπλά χρήματα.
ΚΛΟΠΗ ΧΤ600Ε ==> http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=3c648a696f49887e74806cc10f0d6e44&threadid=108276
Έχω πάνω στο Suzuki μια λιθίου Skyrich,την έχω από το 21?Αν θυμάμαι καλά..Ακόμα μια χαρά είναι.Τον χειμώνα την βγάζω από το μηχανάκι και την έχω μες το σπίτι,όταν είναι να πάω βόλτα την κουμπωνω πάνω και φεύγω.Ενταξει,σε μηχανάκι που κινείται καθημερινά δεν γίνεται αυτό.Εχει λαμπάκι check,ακόμα μπλε δείχνει (φουλ).3 κιλά και 109 γραμμάρια κάτω από την μολύβδου