Το ΖΖR έχει αρκετό καιρό που έφυγε, τον Μάιο και παραδόξως σχετικά εύκολα, μέσα σε ένα μήνα που είχα την αγγελία, σε βαθμό που αιφνιδιάστηκα κιόλας. Οπότε όλο το καλοκαίρι αναλώθηκα σε αναζητήσεις για την μηχανή που θα το αντικαθιστούσε και πήρα μέρος σε ότι test ride ήταν διαθέσιμο προκειμένου να έχω κάτι να οδηγάω

. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να καταλήξω σε κατηγορία, κυβικά, παλαιότητα άλλαξα δεκαπέντε φορές γνώμη και στο τέλος βρέθηκα πάλι να κοιτάω γιαπωνέζικα τετρακύλινδρα 600αρια όπως fazer, gsr (λόγω και περιορισμένου μπάτζετ). Στο τέλος πήρα απόφαση ότι απλά θα πάω σε όσο πιο καινούριο μπορώ, πρώτο χέρι κτλ, οπότε ήταν δεδομένο ότι θα πέσω σε κινέζικα δίχτυα. Σε αυτό βοήθησε το γεγονός ότι τον Αύγουστο πριν φύγω για διακοπές έχασα για μια ώρα κυριολεκτικά ένα πάλι Benelli TRK 250 του 24 με λίγα χλμ και σε πολύ καλή τιμή από το Motoaction. Οπότε το χώνεψα ακόμα περισσότερο το κινέζικο του πράγματος. Έτσι όταν την περασμένη Κυριακή το βράδυ ανέβηκε και πάλι αγγελία συμπτωματικά από Motoaction για το συγκεκριμένο απλά πήρα τα λεφτά και έσκασα εννιά το πρωί στο μαγαζί την Δευτέρα και το έκλεισα. Την ώρα μάλιστα που έδινα προκαταβολή πήρε μπροστά μου κάποιος τηλεφωνο για να το κλείσει.
Το συγκεκριμένο είναι πρώτο χέρι, εξωτερικά ήταν σε άριστη κατάσταση, με βιβλίο σερβις προφανώς και το παρέλαβα λίγες ημέρες μετά γιατί ήταν ακριβώς στην λήξη της τετραετίας και το πέρασαν ΚΤΕΟ, ενώ του έβαλαν και καινούρια λάστιχα. Τελική τιμή 2.600.
Το χτυπητό μειονέκτημα είναι προφανώς το βάρος, αλλά νομίζω ότι δεν θα με προβληματίσει και ιδιαίτερα τελικά όπως είπε και ο Χρήστος. Ποιοτικά φαίνεται οκ, ενώ ο κινητήρας νομίζω είναι επαρκής για τα δικά μου δεδομένα και δεν νομίζω να τον βαρεθώ εύκολα, ενώ έχει όντως και ωραίο ήχο.
Με παραξένεψε λίγο η θέση των μαρσπιε τα οποία είναι αρκετά πίσω, αλλά οκ πιστεύω θα τα συνηθίσω και λόγω ύψους μου (χαμηλού) δεν μου δημιουργούν πρόβλημα με την θέση στα γόνατα κτλ.
Επίσης ο λεβιές ταχυτήτων μου φαίνεται ότι παραείναι χαλαρός σε σημείο που στην δεύτερη βόλτα χθες στα κατεβάσματα έχανα αλλαγές. Ελπίζω να είναι θέμα απλά σφιξίματος ή κάτι τέτοιο απλό, θα το δω.
Αυτά προς το παρόν.