Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 139

Θέμα: Υπερκοστολογημενες μοτο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από patsavour Προβολή μηνύματος
    Δεν κατάλαβα την ερώτηση σου. Αναδιατύπωσε παρακαλώ.
    Για τις BMW μιλάω παραπάνω, ένα απλό παράδειγμα.
    Προσωπικά αγόρασα το κινέζικο γιατί πιστεύω ότι είναι καλύτερο από το ανταγωνιστικό Honda.
    Το ότι το πιστεύω εγώ δεν σημαίνει ότι το HONDA δεν αξίζει τα λεφτά του.
    Αντίθετα για κάποιους άλλους το κινεζικό μου δεν αξίζει μία και το honda είναι μονόδρομος και value for money και φυσικά έχουν και αυτοί δίκιο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της patsavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Προβολή μηνύματος
    Και εγώ με τα καβασακι Μήτσος είμαι!
    Αυτό που λέει ο Στέφανος είναι ότι τα Μπεμβε φωνάζουν ότι έχεις χρήμα.. γιατί νομίζει ότι συμφώνησες με το τελευταίο σκέλος της απάντησης του χορχοδειλα
    Σίγουρα οποίος έχει χρήμα,θα πάρει πιο εύκολα,κάτι που θα του αρέσει,για τους πολλούς λόγους ,που ορίζει ο ίδιος ότι τον ικανοποιούν.Ασχετως θετικού,η λιγότερο θετικού αποτελέσματος.
    Το δύσκολο είναι όταν ΔΕΝ έχεις χρημα,να βρεις κάτι να αγοράσεις ,που θα σε απογοητεύσει ΛΙΓΌΤΕΡΟ.ΝΟΜΟΣ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Σίγουρα οποίος έχει χρήμα,θα πάρει πιο εύκολα,κάτι που θα του αρέσει,για τους πολλούς λόγους ,που ορίζει ο ίδιος ότι τον ικανοποιούν.Ασχετως θετικού,η λιγότερο θετικού αποτελέσματος.
    Το δύσκολο είναι όταν ΔΕΝ έχεις χρημα,να βρεις κάτι να αγοράσεις ,που θα σε απογοητεύσει ΛΙΓΌΤΕΡΟ.ΝΟΜΟΣ.
    Τότε παίρνεις HONDA.
    Νόμος.

Νέο μέλος
    οι 56.937 καταχωρήσεις στο car.gr

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Αν ήθελα να πάρω ενα όχημα για να καλύπτει τις πραγματικές μου ανάγκες μετακίνησης, θα έπαιρνα ενα παπί και θα τελειώναμε και θα έλεγα ότι όλες οι υπόλοιπες μοτοσυκλέτες, δεν αξίζουν τσ λεφτά τους με τίποτα...
    Και αν θέλαμε μιά γυναίκα να καλύπτει τις πραγματικές μας ανάγκες μιά χαρά
    θα βολευόμαστε και με κάποια πχ σαν την Λουκά, και θα λέγαμε
    για τις υπόλοιπες τις θεές πώς δεν αξίζουν στην κουζίνα τίποτα, άσε που
    δεν ξέρουν ούτε ένα φανελάκι να πλύνουνε.............
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Προβολή μηνύματος
    Και εγώ με τα καβασακι Μήτσος είμαι!
    Αυτό που λέει ο Στέφανος είναι ότι τα Μπεμβε φωνάζουν ότι έχεις χρήμα.. γιατί νομίζει ότι συμφώνησες με το τελευταίο σκέλος της απάντησης του χορχοδειλα
    Η κουβέντα είναι εντελώς λάθος.
    Εγώ πχ πήρα το bmw γιατί με παρόμοια σπεκς είναι το ΦΘΗΝΌΤΕΡΟ της κατηγορίας.
    Πάρτε όσο χρόνο θέλετε να το χωνέψετε.
    Μην γενικεύουμε σε εταιρείες αλλά να εστιάσουμε σε συγκεκριμένα μοντέλα.
    Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; Σήμερα στις 09:50.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Και αν θέλαμε μιά γυναίκα να καλύπτει τις πραγματικές μας ανάγκες μιά χαρά
    θα βολευόμαστε και με κάποια πχ σαν την Λουκά, και θα λέγαμε
    για τις υπόλοιπες τις θεές πώς δεν αξίζουν στην κουζίνα τίποτα, άσε που
    δεν ξέρουν ούτε ένα φανελάκι να πλύνουνε.............

Εξ ου, η αγορά που έκανα.
    Άξιζε το ξήλωμα της τσέπης μου με αποκλειστικό κριτήριο τις ανάγκες μου; σαφώς και ΟΧΙ.

ΟΜΩΣ....το σαράκι, ο καημός.....

Το τι αξίζει η όχι τα λεφτά που ζητάει, είναι προσωπική άποψη του καθενός μας, και είναι απόλυτα σεβαστή.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Τότε ίσως δεν είναι υπερκοστολογημένη η μηχανή αλλά υποτιμημένος ο μισθός σου.

Ο λαός σώζει τον λαό και τα συναφή Πατσαβούρ.
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Τότε ίσως δεν είναι υπερκοστολογημένη η μηχανή αλλά υποτιμημένος ο μισθός σου.

Ο λαός σώζει τον λαό και τα συναφή Πατσαβούρ.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παλαιό μέλος
    Θα πω κάτι απλό..
    Ένα κινέζικο on off μεσαίας κατηγορίας έχει κάγκελα παντου,οθόνη αφής,θερμαινόμενα χερούλια, βαλίτσες, quick shifter, abs, traction control, αισθητήρες πίεσης ελαστικών, κάμερες, gps, ψεκασμό, συναγερμό ,euro5 και άλλα τόσα που ξεχναω, σου δίνουν και μια σύγχρονη μηχανή με αυτά με σχετικά καλή ποιότητα και καλά φρένα, αναρτήσεις... Και όλα αυτά κάνουν όσο έχει μόνο το μοτέρ του gs1300,,, βασικά είναι ποιο ακριβό το μοτέρ στα 13+ k.

Δηλαδή με τα ίδια λεφτά από την μια έχεις ένα μηχανάκι έτοιμο φουλ εξοπλισμένο να γυρίσει όλο τον κόσμο σε ταξίδια και από την άλλη έχεις ένα μοτέρ σε καφάσι..

Και την ίδια δουλειά κάνουν,, και το κινέζικο θα πάει μια χαρά ταξίδι στα Βαλκάνια όπως και το gs,
    Αξίζουν τα + 15 με 20 χιλιάρικα παραπάνω του gs?
    Και για ποιο λόγο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaskk Προβολή μηνύματος
    Θα πω κάτι απλό..
    Ένα κινέζικο on off μεσαίας κατηγορίας έχει κάγκελα παντου,οθόνη αφής,θερμαινόμενα χερούλια, βαλίτσες, quick shifter, abs, traction control, αισθητήρες πίεσης ελαστικών, κάμερες, gps, ψεκασμό, συναγερμό ,euro5 και άλλα τόσα που ξεχναω, σου δίνουν και μια σύγχρονη μηχανή με αυτά με σχετικά καλή ποιότητα και καλά φρένα, αναρτήσεις... Και όλα αυτά κάνουν όσο έχει μόνο το μοτέρ του gs1300,,, βασικά είναι ποιο ακριβό το μοτέρ στα 13+ k.

Δηλαδή με τα ίδια λεφτά από την μια έχεις ένα μηχανάκι έτοιμο φουλ εξοπλισμένο να γυρίσει όλο τον κόσμο σε ταξίδια και από την άλλη έχεις ένα μοτέρ σε καφάσι..

Και την ίδια δουλειά κάνουν,, και το κινέζικο θα πάει μια χαρά ταξίδι στα Βαλκάνια όπως και το gs,
    Και για ποιο λόγο?
    Αν τα αξιζουν; 100 χιλιαδες φορες.

Γιατι; Γιατι η υποστηριξη που παιρνεις με την αγορα της ο κινεζος την αγνοει. Γιατι τα εξαρτηματα που εχει επανω της ειναι ποιοτικα, δεν σκουριαζουν πλαισια, δεν κοβονται καγκελα, δεν μαυριζουν οθονες, δεν ανοιγουν οι αρμοι στα πλαστικα, δεν δεν, δεν.

Αν την παρεις και πας ταξιδι μακρινο θα βρεις υποστηριξη αν παθει κατι. Ο φιλος με το 450 ΜΤ μολις βγει λιγο στην εθνικη του σβηνει ομως και κανεις δεν ξερει γιατι.

Εκει που η BMW κανει ανακλησεις ο κινεζος αλλαζει μοντελο οποτε οσοι με το παλαιο χασανε.

Ειναι ενα πραγμα το ποιοτικο κι ενα αλλο το περιπου. Οπως και αλλο πραγμα εμεις δεν εχουμε λεφτα και κανουμε φτηνιαρικες επιλογες γιατι μοιαζει με αυτο που δεν φτανω να αγορασω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PaNick67 Προβολή μηνύματος

Ειναι ενα πραγμα το ποιοτικο κι ενα αλλο το περιπου. Οπως και αλλο πραγμα εμεις δεν εχουμε λεφτα και κανουμε φτηνιαρικες επιλογες γιατι μοιαζει με αυτο που δεν φτανω να αγορασω.
    Σωστός.
    Μεγάλο ταξίδι με κινέζικο δεν πήγαινα για κανένα λόγο.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaskk Προβολή μηνύματος
    Θα πω κάτι απλό..

Και για ποιο λόγο?
    Δοκίμασε να ταξιδέψεις με ένα μεσαίο ον-οφ με τα 48 άλογα στα Βαλκάνια και όταν φτάσεις πες μου σε τι κατάσταση θα είναι το σώμα σου και η μηχανή σου.Το ότι έχει ένα σωσό άχρηστα μπιμπλίκια το μεσαίο κινέζικο (σίφτερ,κάμερες,gps Κλπ) δεν πάει να πεί ότι γυρνάει την Ελλάδα τόσο άνετα όσο ένα αμιγώς τουριστάδικο.
    Τάχεις κάνεις αυτά προσωπικά εσύ ή μιλάς θεωρητικά?

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!

Παλαιό μέλος
    Και φτάσαμε επιτέλους στο ζουμί του ποστ, βρήκαμε τον ελέφαντα στο δωμάτιο.

Η αλήθεια είναι πως το πρόβλημα είναι περισσότερο κοινωνικό παρα σχετικό με το προϊόν. Παντως προς υπεράσπιση του Κώστα, και με καμπ 50αρι ταξιδεύεις, το θέμα είναι πως και ποτε θα φτάσεις…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της patsavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    1)Τότε ίσως δεν είναι υπερκοστολογημένη η μηχανή αλλά υποτιμημένος ο μισθός σου.

2)Ο λαός σώζει τον λαό και τα συναφή Πατσαβούρ.
    1)C'ect la vie.
    2)god save the queen.

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Συναγερμός ΜΟΤΟ
    από smavrid στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 20:05
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2003, 14:13
  4. Ιδρυση Νεασ ΛεσΧησ Μοτο...
    από parji στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:02
  5. Καλημερα Σε Ολο Το Μοτο...............
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF