Σελίδα 15 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 214 από 214

Θέμα: Γερμανοπολύγωνα καστάνιας!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Φωτιά να με κάψει αλλά τα snap on μ' αρέσουν.
    Δε μ' αρέση η σχεδίαση του κλειδιού, σε κανένα αμερικάνικο δε μ' αρέσει (έτσι κι αλλιώς όλα ίδια ειναι), δε μ' αρέσει το γυαλιστερό χρώμιο (δικό μου πρόβλημα) αλλά η καστάνια στα γερμ/να μ' αρέσει και ας είναι πολύ χοντρή πίσω απ' το διακόπτη.
    Γενικά όλα έχουν κάτι που μου αρέσει και κάτι που δε μου αρέσει. Όλα ένας συμβιβασμός είναι. Με τα snap on δε θα μπορούσα να συμβιβαστώ με την τιμή τους πρώτα απ' όλα.
    Sent from me using a computer.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HannibalLecter Προβολή μηνύματος
    Αν θυμάμαι καλά νομίζω ότι οι διαφορές ήταν λίγο μεγαλύτερες αλλά δεν έχω παχυμετρο πρόχειρο για να δω τα φακομ στη μέγιστη διάμετρο.
    Επίσης στο garage journal που μέτρησαν τα gedore με παχυμετρο ήταν πιο φαρδιά απ ότι λέει ο κατάλογος. Ακόμα κάτι, πολύ σημαντικό, τα φακομ βαθμιαία χοντραίνει στο μέσο του πάχους τους, τα gedore είναι παχιά απ την άκρη
    Είδα τις μετρήσεις του τύπου και είναι κάπου στο μισό χιλιοστό πάνω απ' τον κατάλογο. 0.4 κάπου εκεί. Πράγμα που προσθέτει 0.2 μμ στο πρόβλημα.
    Αυτές οι διαφορές μπορούν να υπάρχουν απ' τη στιγμή που τα δαχυτλίδια περνάνε από ταινία και ειδικά αν το κάνει άνθρωπος και όχι ρομπότ. Γι αυτό έγραψα παραπάνω οτι μπορεί οι πραγματικές τιμές να διαφέρουν. Αν έχω χρόνο και όρεξη θα μετρησω τα δικά μου και θα ποστάρω τιμές.
    Αυτό το άλλο δε το κατάλαβα μπατ ενυγουέι. Και εμένα μ' αρέσει που είναι πιο λεπτά τα φακομ.
    Sent from me using a computer.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Είδα τις μετρήσεις του τύπου και είναι κάπου στο μισό χιλιοστό πάνω απ' τον κατάλογο. 0.4 κάπου εκεί. Πράγμα που προσθέτει 0.2 μμ στο πρόβλημα.
    Αυτές οι διαφορές μπορούν να υπάρχουν απ' τη στιγμή που τα δαχυτλίδια περνάνε από ταινία και ειδικά αν το κάνει άνθρωπος και όχι ρομπότ. Γι αυτό έγραψα παραπάνω οτι μπορεί οι πραγματικές τιμές να διαφέρουν. Αν έχω χρόνο και όρεξη θα μετρησω τα δικά μου και θα ποστάρω τιμές.
    Αυτό το άλλο δε το κατάλαβα μπατ ενυγουέι. Και εμένα μ' αρέσει που είναι πιο λεπτά τα φακομ.
    Εννοώ πως αν εκοβες στη μέση τα δαχτυλίδια και κοιτούσες τη διατομή στην εξωτερική διάμετρο, τα φακομ έχουν μια καμπύλη, με τη μεγαλύτερη διάμετρο να παρατηρείται στο μέσον του κλειδιού. Τα gedore μου φαίνεται είναι εντελώς ορθογωνια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Δεν έχω κάνει συγκρίσεις αλλά μερικά Gedore που έχω από την σειρά 7R (αγόρασα όσα χρειαζόμουν για την εργαλειοθήκη της μηχανής Νο 10, 12 & 14) μπορεί να έχουν λίγο μεγαλύτερη διάμετρο στο εξωτερικό τμήμα τους αλλά είναι απίστευτα λεπτά πράγμα που μου αρέσει πολύ καθώς έχει χρειαστεί να τα χώνω σε περίεργα σημεία της μοτοσυκλέτας. Και σε αυτά τα νούμερα δδεν χρειάζομαι περισσότερη δύναμη για τη χρήση τους και στα νούμερα τους.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20150524-200850-zpsvi5gelxt.jpg 
Προβολές:	29 
Μέγεθος:	55,1 KB 
ID:	465262

Σελίδα 15 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ