Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Και πρόσφατη είδηση:
Ένα καίριο πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης λαθραίων και νοθευμένων καυσίμων επέφεραν οι αστυνομικές αρχές με την εξάρθρωση διεθνικής εγκληματικής οργάνωσης. Το κύκλωμα δραστηριοποιούνταν στο εκτεταμένο λαθρεμπόριο και νοθεία καυσίμων, τη χρήση παράνομων λογισμικών για εξαπάτηση των καταναλωτών με ελλειμματικές παραδόσεις και τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Πηγή
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Τα ποσοστα κερδους σε πρατηριο ειναι πολυ μικρα. Για αυτο αν δειτε χαμηλη τιμη, ειναι 100% σιγουρο οτι εχει πεσει νοθεια. Δεν βγαινει μανα μου.
Για αυτο εταιρικα για να μειωσουμε τις πιθανοτητες, ακομα και σε ταξιδια.![]()
Τα shell έχουν επωνυμία Ερμής, τα εκο Καλυψώ, αυτά ξέρω μπορείς να το δεις από το fuelgr.gr
Η Καλυψώ (Ελληνικά Πετρέλαια) έχει και την BP. Δε θυμάμαι η Avin ποια την έχει.
Οκ δεν το έχω πετύχει, ωραίος
Επίσης οσοι πατε με λιγες στροφες σαν εμενα, που και που να τις ανεβαζετε στον κοφτη, να βλεπετε αν οντως τραβαει οπως πρεπει.
Εγω με αλλαγες στις 3000, 6ταχυτο κιβωτιο και 1255 κυβικα ταξιδευα με 130 και δεν επαιρνα χαμπαρι.
Εγώ το καλοκαίρι για μετακινήσεις μέσα στην πόλη βάζω 100 οκτάνια, γιατι με την αερόψυκτη πομονα και την άθλια βενζίνη της Αθήνας σκορτσαρει. Ανεξαρτήτως εταιρικού ή μη. Και αντίστοιχα τον χειμώνα καταλαβαίνω την καλή βενζίνη από το πώς κρατάει ρελαντί. Αυτό που θέλω να πω είναι πως πιστεύω και τα εταιρικά πρατήρια δεν είναι πανάκεια, πιστεύω πως μέσες άκρες έχουν καλύτερη ποιότητα και ποσότητα αλλά όχι στο 100%
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Τα Ελληνικά Πετρέλαια έχουν πάρει τα δικαιώματα για το brand name. Επίσης απ' όσο ξέρω πρέπει να ακολουθούν τη συνταγή της BP, δηλαδή να βάζουν τα πρόσθετα που ορίζουν οι Βρετανοί, κτλ Δηλαδή βενζίνη ΕΚΟ <> βενζίνης BP παρ' όλο που και τα δύο είναι από Ελληνικά Πετρέλαια. Τώρα αν αυτό είναι μούφα πληροφορία δε μπορώ να πω.
Θα κρατουσα μικρο καλαθι για το κοκτειλ. Τουλαχιστον να μην τα νοθευουν και χαλαλι τους τα προσθετα.![]()