Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: Προσοχη - Πρατηριο με νοθευμενη βενζινη

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Ξεθαβω γιατι ξανασυνεβει, απλα τωρα ημουν υποψιασμενος.

Γενικα παω πιο τουριστικα κι απο τουριστα με φωτογραφικη μηχανη στο στερνο, αλλα χρειαστηκε να κανω μια γρηγορη προσπεραση τις προαλλες
    και ανοιγοντας αποτομα το γκαζι....δεν ανεβαζε με τιποτα πανω απο 5000 rpm.Γονάτιζε.
    Ολες οι ταχυτητες το ιδιο με αποκορυφωμα να φτανει με 1002 κομπιασματα τις 6000.
    Λεω, νεο τερτιπι η γρια, παμε μαλλον για αντλια.
    Πριν παω ομως συνεργειο, θυμηθηκα οτι την τελευταια φορά, απιστησα κι εβαλα σε ακυρο βενζιναδικο (ΕΚΟ) υπενθυμιζοντας μου να μην ειμαι τοσο σπαστικος και ιδιοτροπος
    και να εχω καλη πιστη στους βενζιναδες .
    Πηρα λοιπον ενα καθαριστικο injection (οχι της LIQUI MOLY, ενα αλλο αμερικανικο) εβαλα και SHELL απο το γνωστο στην Παλαμηδιου στον Πειραια, και μετα απο 2-3 χλμ, το μηχανακι ανεβαζε αβιαστα μεχρι τον κοφτη ολες τις ταχυτητες.
    Απίστευτο ?
    Καθόλου. Προσωπικά προσπαθώ να βάζω μόνο από Καλυψώ (εταιρικά τεσπά) ή/και από 1-2 της γειτονιάς μου που εμπιστεύομαι/δε μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Και πρόσφατη είδηση:

Ένα καίριο πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης λαθραίων και νοθευμένων καυσίμων επέφεραν οι αστυνομικές αρχές με την εξάρθρωση διεθνικής εγκληματικής οργάνωσης. Το κύκλωμα δραστηριοποιούνταν στο εκτεταμένο λαθρεμπόριο και νοθεία καυσίμων, τη χρήση παράνομων λογισμικών για εξαπάτηση των καταναλωτών με ελλειμματικές παραδόσεις και τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Πηγή
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Μέλος Το avatar του/της runner
    Τα ποσοστα κερδους σε πρατηριο ειναι πολυ μικρα. Για αυτο αν δειτε χαμηλη τιμη, ειναι 100% σιγουρο οτι εχει πεσει νοθεια. Δεν βγαινει μανα μου.

Για αυτο εταιρικα για να μειωσουμε τις πιθανοτητες, ακομα και σε ταξιδια.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από runner Προβολή μηνύματος
    Τα ποσοστα κερδους σε πρατηριο ειναι πολυ μικρα. Για αυτο αν δειτε χαμηλη τιμη, ειναι 100% σιγουρο οτι εχει πεσει νοθεια. Δεν βγαινει μανα μου.

Για αυτο εταιρικα για να μειωσουμε τις πιθανοτητες, ακομα και σε ταξιδια.
    Και πώς ξέρουμε ποιο είναι εταιρικό ή όχι?

Μέλος
    Τα shell έχουν επωνυμία Ερμής, τα εκο Καλυψώ, αυτά ξέρω μπορείς να το δεις από το fuelgr.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από svaboda Προβολή μηνύματος
    Τα shell έχουν επωνυμία Ερμής, τα εκο Καλυψώ, αυτά ξέρω μπορείς να το δεις από το fuelgr.gr
    κυριως MYRTEA τα Shell τα εταιρικα.

Η Καλυψώ (Ελληνικά Πετρέλαια) έχει και την BP. Δε θυμάμαι η Avin ποια την έχει.

Μέλος
    Οκ δεν το έχω πετύχει, ωραίος

Επίσης οσοι πατε με λιγες στροφες σαν εμενα, που και που να τις ανεβαζετε στον κοφτη, να βλεπετε αν οντως τραβαει οπως πρεπει.
    Εγω με αλλαγες στις 3000, 6ταχυτο κιβωτιο και 1255 κυβικα ταξιδευα με 130 και δεν επαιρνα χαμπαρι.

Μέλος
    Εγώ το καλοκαίρι για μετακινήσεις μέσα στην πόλη βάζω 100 οκτάνια, γιατι με την αερόψυκτη πομονα και την άθλια βενζίνη της Αθήνας σκορτσαρει. Ανεξαρτήτως εταιρικού ή μη. Και αντίστοιχα τον χειμώνα καταλαβαίνω την καλή βενζίνη από το πώς κρατάει ρελαντί. Αυτό που θέλω να πω είναι πως πιστεύω και τα εταιρικά πρατήρια δεν είναι πανάκεια, πιστεύω πως μέσες άκρες έχουν καλύτερη ποιότητα και ποσότητα αλλά όχι στο 100%

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από svaboda Προβολή μηνύματος
    Εγώ το καλοκαίρι για μετακινήσεις μέσα στην πόλη βάζω 100 οκτάνια, γιατι με την αερόψυκτη πομονα και την άθλια βενζίνη της Αθήνας σκορτσαρει. Ανεξαρτήτως εταιρικού ή μη. Και αντίστοιχα τον χειμώνα καταλαβαίνω την καλή βενζίνη από το πώς κρατάει ρελαντί. Αυτό που θέλω να πω είναι πως πιστεύω και τα εταιρικά πρατήρια δεν είναι πανάκεια, πιστεύω πως μέσες άκρες έχουν καλύτερη ποιότητα και ποσότητα αλλά όχι στο 100%
    Ισχυει στο 100%.
    Εχω εντοπισει 2 εταιρικα Shell που δεν εχουν καμμια σχεση με 2 αλλα που βαζω ως συνηθως.
    Μακαρι να μπορουσαμε να τα ονομαζουμε...αλλα...

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Επίσης οσοι πατε με λιγες στροφες σαν εμενα, που και που να τις ανεβαζετε στον κοφτη, να βλεπετε αν οντως τραβαει οπως πρεπει.
    Α πα πα πα, τι 'ν' αυτά που λες;
    εγω φοβάμαι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Και πώς ξέρουμε ποιο είναι εταιρικό ή όχι?
    Το βλεπεις στο fuelgr application. Το γραφει και στην αποδειξη.

Εταιρικα:
    BP και ΕΚΟ -> Καλυψω
    Shell -> Ερμής ή Μυρτεα
    Avin -> ΜΑΚΡΑΙΩΝ Α.Ε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Η Καλυψώ (Ελληνικά Πετρέλαια) έχει και την BP. Δε θυμάμαι η Avin ποια την έχει.
    Η BP την εκανε απο Ελλαδα λιγο πριν σκασει καν το πρωτο μνημονιο....Κατι θα ξερανε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από runner Προβολή μηνύματος
    Η BP την εκανε απο Ελλαδα λιγο πριν σκασει καν το πρωτο μνημονιο....Κατι θα ξερανε
    Τα Ελληνικά Πετρέλαια έχουν πάρει τα δικαιώματα για το brand name. Επίσης απ' όσο ξέρω πρέπει να ακολουθούν τη συνταγή της BP, δηλαδή να βάζουν τα πρόσθετα που ορίζουν οι Βρετανοί, κτλ Δηλαδή βενζίνη ΕΚΟ <> βενζίνης BP παρ' όλο που και τα δύο είναι από Ελληνικά Πετρέλαια. Τώρα αν αυτό είναι μούφα πληροφορία δε μπορώ να πω.

Θα κρατουσα μικρο καλαθι για το κοκτειλ. Τουλαχιστον να μην τα νοθευουν και χαλαλι τους τα προσθετα.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Tι μηχανή έχετε και πόσα χλμ διανύετε με 1lt βενζίνη (κατανάλωση);
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 248
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2017, 09:26
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2007, 16:10
  3. Νοθευμενη Βενζινη?
    από FZR600R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2006, 13:40
  4. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 15:36
  5. Πρόβλημα με νοθευμένη βενζίνη..
    από Silence_gr στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks