53€ γι αυτήν με το κουμπί καλά είναι. Βέβαια πάρε και κανένα καρυδακι
Βέβαια πάρε και καμιά μακριά θα έλεγα, 18 πόντοι από άκρο σε άκρο.
Γιάννη αυτό το είχαμε εντοπίσει όλοι εκτός από σένα μάλλον. Αυτό το μαύρο διακοσμητικό που λες είναι ο ρότορας της καστανιας.
Μετά την ζημιά που έβγαλε η καστάνια 3/8 της Bahco και ήταν εκτός εγγύησης, άρχισα να ψάχνομαι για κάποια άλλη. Κοίταξα μια KOKEN 3725z χωρίς κουμπί και τελικά κατέληξα σήμερα και πηρα από Βραττη μια Facom.
3/8 κιαυτη, 20εκ,χωρις κουμπί, εφορου ζωής εγγύηση και εφτά ευρω φθηνότερη απο την KOKEN. Την ίδια Facom έχω σε 1/2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος, ιδιαίτερα από το πιάσιμο.
Το ευτύχημα είναι ότι η Facom χώρεσε ακριβώς στην θήκη της συλλογής Bahco και όλα είναι πλέον τακτοποιημενα.
Σημ. Δεν χρειάζεται να επαναλάβω το πόσο καλή εξυπηρέτηση έχει κανείς από το ζεύγος Βραττη. Προτιμώ να έχω άμεση επαφή με το μαγαζί αυτό παρά να αγοράσω ίντερνετικα από αλλού.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από JNP; 24/09/2025 στις 14:11.
καλη η φακομ, μεγεια, καλυτερο μεγεθος απο κοκεν. Αν και σε λειτουργια την κοκεν δε τη φτανει καμια
Από την μία έχεις την άψογη λειτουργία, από την άλλη σφραγισμένο μηχανισμό χωρίς ανάγκη συντήρησης, καλύτερη λαβή και εφορου ζωής εγγυηση. Αντε βγάλε άκρη... Λόγω ψωροκωσταινας προτιμώ την σιγουριά της Facom. Η συγκεκριμένη καστάνια πάντως είναι σαν τανκς, με ερασιτεχνική χρήση θα ζήσει όσοτου πολυμεριστει και διαλυθεί η πλαστική λαβη, δηλαδή σε 100-200 χρόνια!
Τελικά την προβληματική Bahco κατάφερα και την άνοιξα. Καθαριστηκε επιμελώς και ξαναγρασσαριστηκε. Σα να δουλεύει λίγο καλύτερα, την κράτησα τελικά για χοντροδουλειες.
Τελευταία τροποποίηση από JNP; 25/09/2025 στις 07:27.
Γιαννη, καστανιες που μας έχουν ταλαιπωρήσει βρίσκουν εξαιρετική χρήση σαν σφυρί. Ετσι για να μάθουν.![]()