Μουφα κινεζικό.
Aψογη αντιγραφή μιλάμε.........................
Δεν μπήκαν στον κόπο ούτε καν να αφαιρέσουν τις στάμπες........
Βέβαια το να ξύσεις τα γράμματα πρίν αντιγράψεις το προϊον
έχει κι' αυτό ένα κόστος................
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
1.Aν δεν κάνω λάθος πολλά από τα πλαστικά των ευρωπαϊκών μοτοσυκλεττών (πενφέ,κτμ,κλπ)
φτιάχνονται από την acerbis.
2. M' αρέσει που πιστεύεις πως προσδίδει κύρος σ' ένα μηχανάκι, το που είναι κατασκευασμένη
η πλαστικαδούρα του.....
3.Σ' ενάμιση δισεκατομμύριο που 'ναι οι κινέζοι, να μην έχουν κάνα δις χαζούς;;;;;;;;
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Η αλήθεια είναι ότι συγκεκριμένο βίντεο δεν αναδεικνύει την voge αλλά μειώνει την αξία της bmw
Δεν χωράει ο νούς μου αυτό που βλέπω, είναι το καπάκι ριγέ μαύρο - χρυσό;
έχω μείνει τόσο πίσω αισθητικώς..![]()
Χαζοί θα ήταν οι Ευρωπαίοι και οι Ιάπωνες εάν δεν χρησιμοποιούσαν τα φτηνά εργατικά χέρια και τη πολιτική της Κίνας της Ταϊλάνδης της Ινδίας και των υπολοίπων αναπτυσσόμενων προκειμένου να εξακολουθήσουν να λειτουργούν.
Αν έβρισκα κρυμμένο "μπεμβέ" κάτω από το μηχανάκι μου, θα το πετούσα στον κάδο.
Life begins at 45°.
1)πολλά ναι,όχι απαραίτητα όλα.Μπορει τα συγκεκριμένα λόγω κόστους να φτιάχνονται,από Κινέζους υποκατασκευαστες.Οποτε αφού τα φτιάχνει που τα φτιάχνει,ας βάλει το σηματακι της bmw,για να μην παραγγέλνει 2 διαφορετικά.
2) και φυσικά δίνει κύρος,ειδικά σ' ένα φθηνότερο μηχανάκι,να φαίνεται ότι φοράει εξάρτημα που φοράει και το ακριβωτερο.Εδω κάποιοι Έλληναραδες , αλλάζανε τα σήματα της Σκόντα και βάζαμε το σήμα της βολκσβαγκεν στο πορτμπαγκάζ και στο καπω.
3) δυο στους τρεις;;;;;; Μπα δεν νομίζω.Αυτα τα ποσοστά μόνο μια μεσογειακή χώρα,τα πιάνει.
Δεν την ξέρεις,είναι η χώρα ενός φίλου απ' το χωριό που μένει κι αυτος εκεί.