Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 100

Θέμα: Κάμερες της τροχαίας στην Αττική

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PaNick67 Προβολή μηνύματος
    Τωρα για το οριο των 30 θα γελασω και θα πω οτι οπως ποτε μα ποτε στα 40 χρονια που οδηγω δεν ειδα καμερα να ελεγχει το οριο των 50, δεν θα δω και καμερα για τα 30.

Κάνε μια βόλτα Χαλκίδα-Νέα Αρτάκη και το συζητάμε.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από turogalos Προβολή μηνύματος

Όσο για το άγχος που αναφέρει ένας συμφορουμίτης παραπάνω, έζησα 17 χρόνια στην Φινλανδία (με τα γνωστά παγκοσμίως αυστηρά όρια) και ποτέ δεν πήρα κλήση. Αν όλα τα οχήματα κινούνται με τους ίδιους ρυθμούς τότε δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Έχεις χρόνο να δεις τον πεζό, ποδήλατο και καρότσι που θα προσπαθήσει να περάσει την διάβαση και θα σταματήσεις σαν κύριος. Με την λογική της Ελλάδας, που τα όρια είναι προεραιτικά, δεν πρόκειται να την βγάλεις καθαρή έξω.

Μόνο που εκεί οι πεζοί ξέρουν ΠΩΣ να περνάνε τον δρόμο....ήμουν εκεί καμιά 20αρια μέρες το 2001 και είχα παρατηρήσει το πως κινούνται.
    Εδώ;
    Τι σε κάνει να νομίζεις ότι ακόμα και με 30 θα προλάβεις τον όποιο παππού/γριά/παιδάκι/ότιθες πεταχτεί από το οπουδήποτε στα 2 μέτρα από σένα;

Ξέρουμε το πρόστιμο για παραποιημένη πινακίδα? Ίσως και να συμφέρει περισσότερο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της patsavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    To μεγαλυτερο ανεκδοτο ειναι οι καμερες....στην Λ.ΝΑΤΟ
    Θα στελνουν ηλεκτρονικα την κληση στους μαχαλαδες.
    Ναι, αλλά εκεί θα μοιράζεται το πρόστιμο διότι με το ίδιο ΑΦΜ είναι καμμία εικοσαρια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από antonis_fr4-4 Προβολή μηνύματος
    Ξέρουμε το πρόστιμο για παραποιημένη πινακίδα? Ίσως και να συμφέρει περισσότερο
    Αυτόφωρο.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Κάνε μια βόλτα Χαλκίδα-Νέα Αρτάκη και το συζητάμε.....
    Επειδή περνάω αρκετά συχνά τι έχει εκεί?
    Έχω περάσει 10αδες φορες με αμάξι και μηχανή πηγαίνοντας και νορμάλ και σβέλτα και δεν έχω κανένα θεμα

Όπως γράφτηκε παραπάνω, το 50 παλεύεται. Το 30, όχι.
    Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως έξω από σχολεία, πάρκα γειτονιάς, κοντά σε διαβάσεις πεζών, οκ το καταλαβαίνω.
    Όχι, όμως, γενικά. Μελίσσια και Μαρούσι, σε αρκετούς δρόμους που είχαν όριο 50, έχουν ήδη τοποθετηθεί ταμπέλες με όριο 30.
    Αν, ΑΝ όντως τηρούνται από την πλειοψηφία, μόνο ποδήλατο πια εντός πόλης!
    Think faster than you ride

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Όπως γράφτηκε παραπάνω, το 50 παλεύεται. Το 30, όχι.
    Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως έξω από σχολεία, πάρκα γειτονιάς, κοντά σε διαβάσεις πεζών, οκ το καταλαβαίνω.
    Όχι, όμως, γενικά. Μελίσσια και Μαρούσι, σε αρκετούς δρόμους που είχαν όριο 50, έχουν ήδη τοποθετηθεί ταμπέλες με όριο 30.
    Αν, ΑΝ όντως τηρούνται από την πλειοψηφία, μόνο ποδήλατο πια εντός πόλης!
    Με προσπερνούσαν ποδήλατα στα λιμανάκια

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αλογα καλυτερα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Μόνο που εκεί οι πεζοί ξέρουν ΠΩΣ να περνάνε τον δρόμο....ήμουν εκεί καμιά 20αρια μέρες το 2001 και είχα παρατηρήσει το πως κινούνται.
    Εδώ;
    Τι σε κάνει να νομίζεις ότι ακόμα και με 30 θα προλάβεις τον όποιο παππού/γριά/παιδάκι/ότιθες πεταχτεί από το οπουδήποτε στα 2 μέτρα από σένα;
    Αν με 30 δεν προλαβεις τοτε ουτε με 50, 55, 60 θα το κανεις. Αλλα αν πεταχτει στα 5 μετρα με 30 τον απεφυγες, με παραπανω ισως οχι. Αλλα απο καπου ξεκινας. πρωτα ελεγχεις αυτους που "τρεχουν" και μετα τους πεζους, ποδηλατες, πατινατους, κλπ

Τα ορια στις πολεις δεν ειναι κακα, οκ το 30 σε ολους τους δρομους μιας λωριδας οταν δεν μιλαμε για τα στενα στις γειτονιες, δειχνει υπερβολικο.

θα πω κι αυτο κι ας ακουστει αιρετικο. Για εμενα ολοι αυτοι οι ακρανωτοι με καθε λογης μοτοσυκλετα-σκουτερ που το εχουν για την βολη τους και μονο, να πηγαινουν αναμεσα στα αυτοκινητα βριζοντας οταν δεν χωρουν, να παρκαρουν σε καθε πεζοδρομιο οπως να 'ναι, να μπαινουν αναποδα σε μονοδρομους, να κανουν καθε ειδους παραβαση , δεν ειναι και δεν τους θεωρω συναδελφους μοτοσυκλετιστες. Φυρα ειναι, ζημια κανουν. Αν ο νεος ΚΟΚ τους κανει ειτε να πειθαρχησουν ειτε να γυρισουν σε αλλο μεσο μεταφορας, κερδος θα ειναι.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Κανένας ΚΟΚ δε θα κάνει τίποτα σε κανέναν αν δεν υπάρχει κράτος να τον επιβάλλει.

Με τα όρια ταχύτητας κι εγώ διαφωνώ, για διάφορους λόγους, αλλά οι κάμερες είναι, γενικά, σωστό μέτρο. Μακάρι να μπουν σε όλα τα φανάρια και να σκάνε χιλιάρικα αυτόματα στο email σε κάθε παραβίαση κόκκινου.
    Life begins at 45°.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PaNick67 Προβολή μηνύματος
    θα πω κι αυτο κι ας ακουστει αιρετικο. Για εμενα ολοι αυτοι οι ακρανωτοι με καθε λογης μοτοσυκλετα-σκουτερ που το εχουν για την βολη τους και μονο, να πηγαινουν αναμεσα στα αυτοκινητα βριζοντας οταν δεν χωρουν, να παρκαρουν σε καθε πεζοδρομιο οπως να 'ναι, να μπαινουν αναποδα σε μονοδρομους, να κανουν καθε ειδους παραβαση , δεν ειναι και δεν τους θεωρω συναδελφους μοτοσυκλετιστες. Φυρα ειναι, ζημια κανουν. Αν ο νεος ΚΟΚ τους κανει ειτε να πειθαρχησουν ειτε να γυρισουν σε αλλο μεσο μεταφορας, κερδος θα ειναι.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Επειδή περνάω αρκετά συχνά τι έχει εκεί?
    Έχω περάσει 10αδες φορες με αμάξι και μηχανή πηγαίνοντας και νορμάλ και σβέλτα και δεν έχω κανένα θεμα
    Σε ένα πολύ μεγάλο τμήμα της οδού έχει διάσπαρτες κάμερες και σε 2-3 σημεία έχει και οθόνες που σου δείχνουν με πόσα χλμ. πας....
    Σβέλτα είναι τα....60 χ.α.ω (με όριο τα 50)
    ΟΛΟΙ με τόσο πάνε....υπάρχουν, βεβαίως και αυτοί που είτε δεν νιώθουν είτε δεν γνωρίζουν καθόλου (δύσκολο διότι κάθε 200 μέτρα έχει σχετικές πινακίδες) και τα σφάζουν όλα.
    Κατόπιν, μάλλον, σφάζεται η τσέπη τους

Σε ένα πολύ μεγάλο τμήμα της οδού έχει διάσπαρτες κάμερες και σε 2-3 σημεία έχει και οθόνες που σου δείχνουν με πόσα χλμ. πας....
    Σβέλτα είναι τα....60 χ.α.ω (με όριο τα 50)
    ΟΛΟΙ με τόσο πάνε....υπάρχουν, βεβαίως και αυτοί που είτε δεν νιώθουν είτε δεν γνωρίζουν καθόλου (δύσκολο διότι κάθε 200 μέτρα έχει σχετικές πινακίδες) και τα σφάζουν όλα.
    Κατόπιν, μάλλον, σφάζεται η τσέπη τους
    Οι κάμερες ειναι διακοσμητικές.
    Και ναι έχει τις οθόνες που σου δείχνουν την ταχύτητα σου αλλά ειναι καθαρά για να σε ανγχωνουν και να κόβεις.που σε μεγάλο βαθμό πετυχενουν το σκοπό τους.
    Τα έχουν σε κάτι ευθειαρες που πας ανετοτατα με 90-100.προσωπικα τα τελευταία 8-9 χρόνια έχω περάσει με 90+πάνω από 80-100 φορές.
    Τα Ψαχνά είναι η καταγωγή της συζύγου και όταν πάμε τις γιορτες κάνουμε το Ψαχνά-ψαλκιδα 2 φορές τη μέρα σίγουρα.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Οι κάμερες ειναι διακοσμητικές.
    Και ναι έχει τις οθόνες που σου δείχνουν την ταχύτητα σου αλλά ειναι καθαρά για να σε ανγχωνουν και να κόβεις.που σε μεγάλο βαθμό πετυχενουν το σκοπό τους.
    Τα έχουν σε κάτι ευθειαρες που πας ανετοτατα με 90-100.προσωπικα τα τελευταία 8-9 χρόνια έχω περάσει με 90+πάνω από 80-100 φορές.
    Τα Ψαχνά είναι η καταγωγή της συζύγου και όταν πάμε τις γιορτες κάνουμε το Ψαχνά-ψαλκιδα 2 φορές τη μέρα σίγουρα.
    Ας είναι, εγώ θέλω να έχω σίγουρα την τσέπη άθικτη και το δίπλωμα στο πορτοφόλι...

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2010, 08:50
  2. ΜΠΕΤΟΒΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ
    από Sabre στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2006, 16:24
  3. Μινι εκδρομη στην Αττικη!!!
    από J.R στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 20