Κλιμάκιο Ζαχάρως περιμένει στην ταβέρνα,θα έρθετε η να φάμε!![]()
Κλιμάκιο Ζαχάρως περιμένει στην ταβέρνα,θα έρθετε η να φάμε!![]()
Μόλις έφτασα εγώ, μπράβο παιδιά μετά από χρόνια που ακολούθησα σε ετήσια το ευχαριστήθηκα με τη ψυχή μου, ωραίες διαδρομές, με τα ευτράπελα τους, ωραίο παρεάκι τα βρήκαμε και οδηγικά και παρείστικα, όλα τέλεια, μπράβο σε όλους. Και εις άλλα τέτοια με υγεία και πάντα όρθιοι......
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
Φτάσαμε κι' εμείς, καλό δρόμο να 'χετε όλοι-ες σας.....
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Back to base.
Περασαμε τελεια! Ειχα να κανω τοσα χλμ πανω απο 2 χρονια, πριν παθω την ζημια στο ποδι. Μια χαρα ηταν.
Ευχαριστω σε ολους οσους ετρεξαν για την διοργανωση και στον DoctorS που μας πηγε τελεια, δεν χαθηκαμε ππυθενα και φαγαμε πρωτοι!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Πίσω κι εμείς,τι τέλεια μέρα μας έκανε!
Πίσω και εγώ, πολύ ωραία όλα, φανταστικές διαδρομές. Ευχαριστούμε όσους το διοργάνωσαν!
Πίσω στη βάση κι εγώ! Ήταν σούπερ!![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Εχω γυρίσει εδώ και 1,5 ώρα. Πάντα τέτοια και του χρόνου με υγεία. Χάρηκα γιατί ειδα παρα πολλα παιδια που κοντευε 10ετια να τα δώ και μου έφτιαξε πολύ η διαθεση.
Υ.Γ. Χάρη σου αξιζουν λιγα έξτρα μπράβο για την όλη οργάνωση!
Back home safe κι εγώ.
Υπέροχη βόλτα, την καταευχαριστήθηκα![]()
Not written with AI
Γύρισα κι εγώ πριν λίγο. Ευχαριστώ το Δήμο και τη γυναίκα του για την παρέα στην επιστροφή.
Πλάκα είχε που με μερικούς συναντηθήκαμε μετά τα διόδια Ελευσίνας μπαίνοντας για Αττική οδό.
Χάρη et all ευχαριστούμε!![]()
Μπράβο ρε παιδιά, άντε και του χρόνου περισσότεροι![]()
Περιμένουμε φωτορομάτζο οι απέχοντες!![]()
Ώπ, δεν έχει 7η;;;
Πίσω και εμείς γύρω στις 7 κ κάτι...όλα κύλησαν ομαλά πολύ ευχάριστο οι βόλτες του μοτό να μαζεύουν 100+ συμμετοχές. Μεγάλο μπράβο σε όσους καταπιάστηκαν έτσι ώστε το σημερινό να γίνει πραγματικότητα.
Για τους haters θα πω ότι πάω και "στεγνές" βόλτες τελικά.
Περάσαμε πολύ ωραία.συναντηθηκαμε με γνώριμα πρόσωπα και γνωριστήκαμε και με άλλους.
Συγχαρητήρια σε ολους
Για τα παιδιά που θα μείνουν Ακράτα,το πρωί οπωσδήποτε καφέ στον Σαράντη
..without engineers, science is just philosophy..