Σε άκουσα χτες ντελιβερά και μου φτιαξες τη μέρα.
Είχα βάλει στα γόνατά μου στο gs μια σκαλίτσα μικρή (αυτές με τα 2 σκαλοπάτια) να την πάω σπίτι.
Στο φανάρι γυρνάει ο τύπος και μου λέει "ρε φίλε τη σκάλα την έχεις για να ανεβαίνεις στο μηχανάκι?
"Ναι ρε φίλε -του λέω-γιατί η μάννα μου με έκανε κοντό" !![]()
Γιατί ρε μάγκες θέλετε να μας ξενερώνετε και να μας κάνετε να τρέμει το φυλλοκάρδι μας;; Επιστροφή στην πραγματικότητα μετά τη χθεσινή βολτάρα: Σε είδα ομάρ ταρίφ να κοντεύεις να πέσεις πάνω μου στην Κηφισίας επιστρέφοντας από δουλειά. Ούτε καθρέφτη είδες, ούτε φλας έβγαλες! Στο λούτσο σου όλα!!!Σε πέτυχα λίγο πιο κάτω που είχαμε βγει από την Κηφισίας και στα έσουρα (δεν έβρισα, είμαι καλό παιντί
). Ήσουν γεμάτος απορία, χαμπάρι δεν είχες πάρει!!
ΥΓ Δεν τα λέω και στη γυναίκα μου, να μην ανησυχεί.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Ακριβώς το ίδιο σκηνικό χθες το μεσημέρι αλλά όχι με ταρίφα, με κλασσικό SUVα πιτσιρίκο στην Μουδανίων(Το βόρειο κλιμάκιο knows). Στο φανάρι στη Βούλγαρη που τον πέτυχα και άκουσε τον εξαψαλμο με κοιτούσε με το βλέμμα της αγελαδας. Έχουν το κλασσικό quote "άναψα φλας;άναψα. Στα παπαρια μου που δεν κοίταξα τιποτα και πουθενά και απλά έστριψα"
'' Στην κοινωνία αυτή τα δίκαια και οι χαρές μετρήθηκαν και βρέθηκαν λειψά''
Σε είδα στην Λαμπράκη στη τουμπα με το cbx σου μπιμπελό, με το ωραίο τελικό ακραπας,tank bag, top case, πληρη εξάρτηση ετοιμος για εκδρομουλα λογικά, εφευγες μόλις πάρκαρα. Σε ζήλεψα γιατί τα καθημερινά ρεπό και εκδρομές είναι πιο ωραία
'' Στην κοινωνία αυτή τα δίκαια και οι χαρές μετρήθηκαν και βρέθηκαν λειψά''
Σε είδα χθες το βράδυ γύρω στις 8 στην Φυλής στα Άνω Λιόσια, φεριγκάτη μοτοσυκλέτα, δεν μπόρεσα να διακρίνω μάρκα, πεσμένη με σπασμένα πλαστικά κι ένα Hyundai κόκκινο με χτυπημένο το αριστερό φτερό. Το σημείο είναι πολύ τρίκυ, από τη μια είναι η έξοδος από Αττική οδό μετά τη γέφυρα πριν τα φανάρια για Καματερό και Μενίδι και από την άλλη ο δρόμος για Ασπρόπυργο. Καθόσουν στην άκρη του δρόμου με κάποιους γύρω σου, μάλλον το πόδι είχες χτυπήσει. Εύχομαι όλα καλά.
Τελευταία τροποποίηση από D3300; 08/10/2025 στις 08:07.
I'm diagonally parked in a parallel universe.
https://www.facebook.com/panagiotis.hatzis.9
https://www.youtube.com/watch?v=rB6OlJqV1rQ