Με τις γάτες δεν τα πάω καλά. Για την ακρίβεια τις αντιπαθώ. Εσχάτως, έπεσα στην ανάγκη τους, λόγω του ότι τα αρούρια στην γύρω περιοχή είναι υπερδραστήρια σεξουαλικά. Έτσι μου χάρισαν τρία γατάκια, τριών μηνών ήταν όταν ήρθαν σπίτι αρχές Αυγούστου. Ζουν στην αυλή μας εδώ και έναν μήνα. Έχω βρει σημάδια της δουλειάς τους! Τα αγαπάμε και τα φροντίζουμε.
Δυστυχώς σήμερα, το ένα το βρήκα πεθαμένο. Στην μέση του χωραφιού, κοντά σε μια μπάλα άχυρο που έχω. Την τελευταία φορά που το είδα ζωντανό, ήταν ζωηρό και έπαιζε με τις αδερφές του. Δεν έχει κάποιο εμφανές σημάδι και η φόλα αποκλείεται γιατί μένω στην μέση του πουθενά.
Το πρόβλημα μου είναι τί θα πω στις κόρες μου, 3 και 6 ετών, που θα το ψάχνουν το απόγευμα... Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο;
Ευχαριστώ @Grafton 505 για την συμβουλή, έπιασε και δεν ασχολήθηκαν παραπάνω, έπαιξαν με τα άλλα δύο και όλα καλά.
Ακολουθει σεντονι για το πως ο Σνουπι αποφασισε οτι εμεις
πρεπει να τον σωσουμε και μετα μας κατσικωθηκε κιολας
Τον ειχε παρατησει καποιος μπ@νές κυνηγος,το υποθετουμε δλδ γιατι στο σωμα του σε διαφορα σημεια εχει διασπαρτα σκαγια,σε χωριο της Χαλκιδικης
Υποσιτισμενος και αρρωστος οπως αποδειχθηκε αργοτερα
Με καποιο δικο του τροπο καταλαβε οτι η κοπελα μου θα εκανε οτι μπορουσε για να τον σωσει
Ετσι μαζεψε οτι δυναμεις του ειχαν απομεινει και βρισκοντας ανοιχτη την πορτα του αμαξιου της μπηκε μεσα και δεν ειχε καμια απολυτως διαθεση να βγει απο εκει μεσα
Μεταφορα στον κτηνιατρο κ το αποτελεσμα λεισμανια 1/1600
προβλημα στην καρδια του που του δημιουργει ενα βηχα σαν 70χρονο
γερο που καπνιζε 55 χρονια Καρελια κασετινα
και πρεπει να παιρνει ενα χαπι banacep εφορου ζωης
και βαρος μολις 8 κιλα(τωρα που ειναι καλυτερα ειναι 16)
ευτυχως δεν ειχαν πειραχθει τα αλλα οργανα του και μας ειπε οτι
αξιζε τον κοπο μια προσπαθεια για να σωθει
Τον παιρνουμε σπιτι και για μια βδομαδα ηταν μονιμα ξαπλα σε ενα σημειο χωρις καθολου δυναμεις και απλα ετρωγε(ευτυχως με ατελειωτη ορεξη) και εβγαινε αγκαλια και 20-30 μετρα περπατημα για τις αναγκες του...Εγω να εχω καταστεναχωρεθει κ να πιστευω οτι δεν θα τα καταφερει αλλα αυτος αποδειχθηκε σκυλος μαυρος και σιγα σιγα αρχισε να ανακτα καπως τις δυναμεις του
Οταν πια ηταν αρκετα καλυτερα του καναμε ενα κυκλο με Milteforan
και περιμενουμε να περασει το 6μηνο να παμε παλι για τσεκ απ
Στο ενδιαμεσο και αφου ειδαμε οτι τα παει καλα προσπαθησαμε
μηπως βρουμε καποια οικογενεια να τον υιοθετησει αλλα κανεις
δεν ενδιαφερθηκε για ενα σκυλο 8-9 χρονων με τοσα θεματα
και επισης αυτος ο τσαρλατανος μολις πηρε τα πανω του ηξερε
τι ακριβως επρεπε να κανει για να εδραιωσει την θεση του
Εκανε αυτο ακριβως που ηθελε η κοπελα μου και δεν το κανει ο αλλος
μας σκυλος..Ειναι μονιμα κολλημενος στην αγκαλια της
οχι απλα διπλα,κοντα κτλ...αγκαλια σαν μωρο παιδακι
Οπως ολοι θα φανταζεστε πλεον ειναι πιο πιθανο να παω εγω να ζησω με αλλη οικογενεια παρα αυτος
Υ.Γ.Επισης αντιμετωπιζουμε.κ ενα αλλο σοβαρο θεμα
ο γεροξεκουτης σε καθε βολτα το μονο που εχει στο μυαλο
του ειναι πως θα πηδηξει...να μας μεινει κ στα χερια δλδ
![]()
Τελευταία τροποποίηση από husky21; 20/09/2025 στις 12:51.
husky21,εχω 5 σκυλια,ολα ηταν ενηλικα αδεσποτα οταν τα μαζεψα σπιτι,εκτος το ενα το οποιο ηταν κουταβι.Τα δυο ειναι κυνηγοσκυλα με λεισμανια,ειχανε απο οταν τα μαζεψα.Τα εκανα κυκλο με μιλτεφοραν και οταν ξαναστειλαμε αιμα για δεικτες λεισμανιας βγηκε αρνητικο!Η λεισμανια φυσικα και υπαρχει,απλα ειναι σε τετοιο ποσοστο που δεν ανιχνευεται.Ελπιζω και στον μουργο σας να πανε ολα καλα!