Κράτησε το, σε είδα στις φωτογραφίες του τρακ ντει το παίρνεις αγκαλιά του χεις πάρει τον αέρα ,που να μπλέκεις από την αρχή χεχε καλές βόλτες φίλε nice bike !!
Κράτησε το, σε είδα στις φωτογραφίες του τρακ ντει το παίρνεις αγκαλιά του χεις πάρει τον αέρα ,που να μπλέκεις από την αρχή χεχε καλές βόλτες φίλε nice bike !!
when life gets complicated i ride.
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Χθες είχε πρωινή βολτούλα μέχρι ερυθρές κ πίσω, πιάνω τον εαυτό μου να χουφτώνει το γκάζι μόνο κ μόνο για να ακούω τον τσαμπουκαλεμενο ήχο που βγαίνει από το φιλτροκουτι όταν ανεβάζει στροφές…απόλυτα εθιστικός όπως και η λειτουργία του.
Ανέβηκε ελάχιστα η κατανάλωση αλλά χαλάλι
Πλεον βγαίνει μόνο για βόλτες μιας μετακινήθηκα σε κατάστημα κοντά στο σπίτι όπου πάω με ποδήλατο
Μιας και τελευταία φορά που έγραψα τόσα χλμ σε μια μέρα ήταν στην προηγούμενη ετήσια να γράψω 2 πράγματα
-το μασκακι για το ύψος μου κάνει δουλειά στην εθνική, με ταχύτητες 140-150 κινούμαι χωρίς να παλεύω,με την προϋπόθεση να μην εχει μποφόρια φυσικά
-το πεδίο που κινηθήκαμε είναι το ιδανικό για να το απολαύσεις
- αν και το κωλαρακι μου έχει σκληρύνει λόγο ποδηλάτου, η σέλα ιδανικά θέλει βελτίωση για να μην σε περιορίζει
-ξέρω ότι δεν είναι αυτή η χρήση του , στα πολύ δυνατά φρένα -κατεβάσματα πριν την στροφή το πλαίσιο δίνει μια νευρικότητα , θέλει λίγο πιο μαλακές κινήσεις και ιδανικά περισσότερη ροή στην οδήγηση
Στα μπροστινά είχε γίνει αλλαγή λαδιών με πιο χοντρό, βγήκαν οι αποστάτες στο πάνω μέρος απο τα καλάμια και χαμήλωσε λίγο, γενικά έγινε ρύθμιση του μπροστινού όσο γίνεται ώστε να έρθει στα μέτρα μου και τον τρόπο οδήγησης μου
Καμία σχέση με το μαμά μπροστινό, λογικά κάποια στιγμή θα μπει cartridge για να ολοκληρωθεί
Μετά από αρκετές αναβολές σήμερα αξιώθηκα να πάω να κοιτάξω για tank grips , φυσικά δεν είχε για το sv διαθεσιμα αν και αυτά που είχα δει της eazi grip είχαν μεγάλη επιφάνεια και δεν μου άρεσαν
Κατέληξα από nc της honda όπου με ελάχιστο κόψιμο στην μια γωνία ταίριαξαν άψογα + ότι είχε 4τμχ οπότε έχω κάβα αλλά 2
Επιτέλους θα έχω σωστό grip πλέον σε φρενάρισμα κ πλαγιασμα
![]()