Σελίδα 36 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 26313233343536
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 532 από 532

Θέμα: Ετήσια 2025 - Σχόλια, κουβεντούλα και μεθεόρτια

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Είναι απο τις κλασσικές μαλακίες της ducati...

Όπως το γεγονός οτι βάζει 25mm τρόμπα slave στο συμπλέκτη, για να πάρεις aftermarket 29-32 και να έχεις ανθρώπινη μανέτα...
    Λές και έχει σύμβαση με την oberon και την evotech...
    Επ' αυτού, μίλησα με γνώστη μηχανικό, αγωνιζόμενο, μπλαμπλα, αξιόπιστο άτομο του χώρου τέλος πάντων, που μάλιστα πουλάει και aftermarket τρόμπες και δεν έχει απολύτως κανένα λόγο να μη βγάζει λεφτά από αυτό, και μου είπε ότι δεν αξίζει να κάνω την αλλαγή. Εκτός αν πραγματικά δεν την παλεύεις με τον συμπλέκτη (που δε με ενοχλεί). Διότι μετά χάνεις σε ταχύτητα/αμεσότητα αλλαγών.
    Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; Χθες στις 17:34.
    Life begins at 45°.

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Δε χάνεις τίποτα γιατί ούτως η άλλως καρφώνεις...

Θα κοιτάξω να σου φέρω έναν 29αρι oberon να δοκιμάσεις.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αν καρφώνεις, τι τον θέλεις τον συμπλέκτη;
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Χαιρέτησα το πιο όμορφο μηχανάκι της βόλτας μετά το δικό μου.
    Θεούλης
    Αν το δώσεις τελικά θα σου δίνω το yamaha να έρχεσαι στις βόλτες, εγω θα παίρνω το benelli ούτως ή άλλως καλύτερα το πάω το μικρο

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αν καρφώνεις, τι τον θέλεις τον συμπλέκτη;
    Για τα φανάρια...

..nice flight.. Το avatar του/της airmav

my point of view

Η ημέρα ξεκινάει στις 0600. Όπως η μικρή έτσι και εγώ δεν έχουμε άλλο ύπνο, για διαφορετικούς βέβαια λόγους… σηκωνόμαστε, από κοντά και η μαμά μας , πρωινό και παιχνίδι..
    Ετοιμαζόμαστε σχεδόν αργοπορημένα και πάμε στους γονείς( εκεί θα μείνει η Κατερίνα αλλά δεν το έχει εμπεδώσει).
    με τα 1000 ζόρια 0845 ξεκινάμε με την Αλεξία για το περίπτερο.
    Από μακριά φαίνεται ο κόσμος…α ρε μεγαλεία το moto σκέφτομαι…παρκάρω όπου βρω και κατευθυνόμαστε στο πλήθος. Βλέπω πολλούς θέλω να μιλήσω με όλους αλλά είμαστε τόσοι πολλοί, παλιοί και νέοι. Καλημερίζω ΑνδρέαVolpad , θωμαroadpirat βρίσκω Δήμο και Δημαινα και καθόμαστε. Δίπλα χαιρετώ ΙωάνναMaira ,Γιάννη Gavros , granazi ,periklisk, johngs και τα παιδιά της ΄΄αχνοφαίνεται΄΄.
    Παίρνω ένα καφέ στα γρήγορα χαιρετώ και τον παλιό συνάδελφο μέσα από τον μπουφέ και βγαίνω. Ο κόσμος προσπαθεί να οργανωθεί στα γκρουπ της βόλτας , βλέπω road spirit και Caesarsk να φωνάζουν ονόματα, καλημερίζω και δηλώνω παρών. ώπα και ο blitz με το καινούριο εργαλιόνι (που έλεγε και μια ψυχή), χαιρετιόμαστε με το ανάλογο bullying και πάω ξανά στην παρέα. ανταλλάσσουμε 2 κουβέντες και με άλλα γνώριμα πρόσωπα που όμως δεν θυμάμαι ούτε nick ούτε όνομα. Μάλλον με θυμούνται και εκείνοι ή και όχι. Γνωρίζω pano-zip χαιρετώ και o_teos και τα γκρουπ σιγά σιγά συντάσσονται με σειρά προτεραιότητας για να πάρουν σημαία και να ξεκινήσουν.
    Κάπου εκεί βλέπω και τον superντούπερ moder/admin harris-x να περιφέρεται και να ψάχνει, να προσπαθεί και να λέει’ ’γκρουπ 4 φύγετε θα έρθω με το 5’’
    Οργανωνόμαστε και εμείς leader σκούπες και λοιποί και ξεκινάμε. Μετά τα διόδια ενσωματώνονται στο γκρουπ και οι τελευταίοι και καρφί για Γκούρα. Τα τελευταία χιλιόμετρα είναι μαύρα (λόγω του τοπίου που άφησε πίσω η καλοκαιρινή΄΄δραστηριότητα΄΄)και κάπως απόκοσμα…πόσο κρίμα ρε φίλε, βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας….τεσπα…

Έχουν καταφτάσει όλοι ή σχεδόν όλοι παρκάρουμε και βουρ για καφέ…λέμε τώρα (η σερβιτόρα σε ρυθμούς flowerpower). Το φιλαράκι ΓιώργοςTaisteal χαιρετά από μακριά. Καθόμαστε με τον ΒαγγέληBulmont μετά συζύγου, βλέπω και azar41 μετά συζύγου και ανταλλάσσουμε τις κουβέντες μας. Πιο κει και ο jojo72 και βλέπω και motojojo και λέμε 2 πεταχτές κουβέντες. Να σου και ο bowleno με την μπαγκαζιέρα του. Πιο κει ο εμφανώς πιο ανακουφισμένος harris x μοιράζει τα buff. Ήρθε και ο καφές επιτέλους. 2 τζούρες και το 1ο γκρουπ ετοιμάζεται για αναχώρηση. Μοιραία έρχεται και η σειρά μας. Έτοιμοι λοιπόν περιμένουμε έξω από το χωριό τους ανεφοδιασμούς μια άτυχη βόλτα από λίμνη Δόξα (λόγω πολυκοσμίας και κίνησης) και σειρά έχουν οι πηγές του Λάδωνα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ΜΟΤ0.jpg 
Προβολές:	67 
Μέγεθος:	103,2 KB 
ID:	465859

Όνομα:	ΜΟΤ1.jpg 
Μέγεθος:	103,6 KB 
ID:	465860

Μαζευόμαστε όλοι εκεί (αυτή τη φορά δεν έχει βουτιά αφού δεν παίρνουμε πόντους) καρφώνει και ο superντουπερ το drone σε ένα και μοναδικό εναέριο καλώδιο σε ακτίνα 1500 μέτρων!!!
    Ομαδική φωτό το γκρούπ και συνεχίζουμε για Καλαβρυτο και Καταφύγιο για φαγητό. Ο δρόμος πολύ ωραίος επαρχιακός .

Όνομα:	ΜΟΤ4.jpg 
Μέγεθος:	101,0 KB 
ID:	465861

Όνομα:	ΜΟΤ2.jpg 
Μέγεθος:	72,5 KB 
ID:	465862

Όνομα:	ΜΟΤ3.jpg 
Μέγεθος:	102,8 KB 
ID:	465863

στην ταβέρνα γίνεται το αδιαχώρητο.. όπου και να κοιτάξεις βλέπεις δίσκους με χοιρινές να περιφέρονται. Καθόμαστε με το Δημαίϊκο ,τον tai τους grindex-bowleno. Από πίσω το πατρινό παρεάκι με τον ΤζανήPektis -και το Pektακι μαζί (πόσο καιρό είχα να τον δω, και το Pektακι άπαιχτο). καααποια στιγμή τρώμε και εμείς. Δεν υπάρχει άγχος γτ οι κουβέντες είναι πλέον αρκετές και η ώρα περνάει ευχάριστα. Βγαίνεις έξω για τσιγάρο και οι γρήγοροι (5ο)κάνουν χαβαλέ και έχουν σηκώσει το προαύλιο στο πόδι. Το μαγαζί για πάρτη μας…ωραίοι και κύριοι.
    Η ώρα περνάει ευχάριστα μέχρι που σιγά σιγά κάθε κατεργάρης πρέπει να πάει στον πάγκο του. Το μαγαζί αρχίζει να αδειάζει…
    Ετοιμαζόμαστε και εμείς, χαιρετιόμαστε, ανανεώνουμε το ραντεβού για του χρόνου, ανεφοδιασμός και σπίτι…το Κατερινάκι περιμένει

Μια ωραία βόλτα άξια και ανάλογη της παρέας-forum με τα ανάλογα αλαλούμ που επιβάλλει το moto.gr και αναφέρονται μέχρι και στο καταστατικό του.

Περάσαμε γαμάτα και το δείξαμε κιόλας σε όσους δεν το κατάλαβαν..

Συγχαρητήρια για ακόμα μία φορά σε όσους αφιέρωσαν έστω και 1 λεπτό από τον χρόνο τους για να γίνει πραγματικότητα αυτή η βόλτα

Το forum ζει στιγμές champions league.
    ..without engineers, science is just philosophy..

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    "Να σου και ο bowleno με την μπαγκαζιερα του"
    Τι διάολο, ο μόνος ήμουν;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 36 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 26313233343536

Παρόμοια θέματα

1. Ετήσια 2023 - Σχόλια/Κουβεντούλα
    από harris_x στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 721
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2023, 23:02
  2. Ετήσια 2018 - Σχόλια, κουβεντούλα κλπ...
    από harris_x στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 207
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2018, 21:41
  3. Ετήσια 2017 - Σχόλια & κουβεντούλα
    από BLiTzER στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 593
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2017, 11:31
  4. Ετήσια 2016 - Σχόλια, κουβεντούλα
    από Jo.Da. στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 949
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2016, 21:37
  5. Ετήσια 2015 - Σχόλια, κουβεντούλα