Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 50

Θέμα: Tracer, XR900, Tiger 800 ή V-Strom 800

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Πάντως το xsr σου είναι κουκλάκι, προσωπικά αν με έβαζε σε τέτοια κόστη, ουε και αλίμονο της αν δε καβαλούσε μετά…

θα το ξεπλήρωνε είτε με διπλή μέρα τσιπουροκαταστασης
    ή θα μου άλλαζε το τουρινκ με το νέο boldor 1000

Όσο και αν δε φαίνεται ξεχωριστό λόγω υψηλής εμπορικότητας, το tracer 9 είναι πολυεργαλείο και σημείο αναφοράς για την κατηγορία

Προσωπικά όμως θα καλυπτόμουν από το πιο μανιτζεβελο tracer 7.
    Δείτε ξανά λίγο τους χώρους δεν νομίζω να μη σας καλύπτει το μοντέλο ‘25. Θεωρώ ότι έχουν παραπλήσιες διαστάσεις με το 9

https://www.1000ps.com/en-us/compari...r-9-y-amt-2025
    Ειναι λιγο μικρότερες οι διαστασεις του και εγω που μπορεί να μην μου χρειάζεται θα ήθελα να έχω την δύναμη του μεγάλου για μια στο τόσο
    Τώρα για το XSR αν την κάνει χαρούμενη χαλάλι της μου έχει δώσει πολλές χαρές τα χρόνια που είμαστε μαζί το μηχανάκι οχι

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Είσαι απίθανος που το σκέφτηκες μωρέ!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    και εγω tracer θα πω αλλα οχι το καινουργιο...
    θεωρω τρελη χασουρα να πας να δωσει 12+ χιλιαρικα (αυτο που εβαλες στο car.gr) για να παρεις το ιδιο μοτερ, τις ιδιες αναρτησεις, τα ιδια φρενα, την ιδια γεωμετρια κλπ, κλπ...με της πρωτης γενιας...και αν δεν ειναι τα ιδια θα πω οτι ειναι ποτεϊτο, ποτάτο...
    βρες ενα καλο παλιο tracer με καλη τιμη και φτιαξ'το εσυ οπως θελεις...με σελα ανατομικη και για σενα και για την γυναικα, με τριβαλιτσο της αρεσκειας σου, κλπ...κλπ...
    ακομα και αναρτησεις να παρεις, σωθικα μπροστινου ohlins και πισω ολοκληρο παλι πιο φτηνα θα σου ερθει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    θεωρω τρελη χασουρα να πας να δωσει 12+ χιλιαρικα (αυτο που εβαλες στο car.gr) για να παρεις το ιδιο μοτερ, τις ιδιες αναρτησεις, τα ιδια φρενα, την ιδια γεωμετρια κλπ, κλπ...με της πρωτης γενιας...και αν δεν ειναι τα ιδια θα πω οτι ειναι ποτεϊτο, ποτάτο...
    βρες ενα καλο παλιο tracer με καλη τιμη και φτιαξ'το εσυ οπως θελεις...με σελα ανατομικη και για σενα και για την γυναικα, με τριβαλιτσο της αρεσκειας σου, κλπ...κλπ...
    ακομα και αναρτησεις να παρεις, σωθικα μπροστινου ohlins και πισω ολοκληρο παλι πιο φτηνα θα σου ερθει...
    ότι είπε.

Tracer με τον καυλερό 3κύλινδρο
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Τα tracer 9 πρώτης γενιάς δεν ήταν τουρινκ.
    Και είχε θέματα με τα κουνήματα λόγω περίεργης επιλογής γεωμετρικών, διορθωθήκαν σιγά-σιγά με τα επόμενα, απο αυτό που έβαλε έλυσε πολλά θέματα του παρελθόντος

Παλαιό μέλος
    Το xsr μου το παίρνει 10 Χιλ η αντιπροσωπεία όσα ζητώ και εγω σε αγγελία, το απλά το καινούριο έχει 13, ενώ το αλλά το gt 12 περίπου θα το πάρω διότι έχω και ένα παλιό συνάδελφο που θα βοηθήσει όσο μπορεί στη yamaha άρα η χασούρα θα είναι μικρή σχετικά, και εμένα το 2ης γενιάς μου αρέσει πιο πολύ από όλα αλλά εκτός το ότι ζηταν εξωφρενικα ποσα για την αξία τους έχουν φάει και πολύ κυνηγητό από τους αναβατες χούλιγκαν και δεν εχω και χρόνο για να ψάξω
    Αν σε ένα χρόνο πάλι μου πει τελικά δεν θέλω βόλτες το δίνω με μικρή απώλεια αρχικής αξίας και παίρνω πάλι κάτι μοναχικό, την υγεία μας να έχουμε να παίζουμε δλδ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Τα tracer 9 πρώτης γενιάς δεν ήταν τουρινκ.
    Και είχε θέματα με τα κουνήματα λόγω περίεργης επιλογής γεωμετρικών, διορθωθήκαν σιγά-σιγά με τα επόμενα, απο αυτό που έβαλε έλυσε πολλά θέματα του παρελθόντος

κανενα θεμα δεν ειχαν με κουνηματα...κυριως λαθος σεταρισμα αναρτησεων, και λιιιγο μακρυμα στο ψαλιδι απο τους ρεγουλατορους...οριακα ενα link αλυσιδας αν θυμαμαι καλα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nomand Προβολή μηνύματος
    Το xsr μου το παίρνει 10 Χιλ η αντιπροσωπεία όσα ζητώ και εγω σε αγγελία, το απλά το καινούριο έχει 13, ενώ το αλλά το gt 12 περίπου θα το πάρω διότι έχω και ένα παλιό συνάδελφο που θα βοηθήσει όσο μπορεί στη yamaha άρα η χασούρα θα είναι μικρή σχετικά, και εμένα το 2ης γενιάς μου αρέσει πιο πολύ από όλα αλλά εκτός το ότι ζηταν εξωφρενικα ποσα για την αξία τους έχουν φάει και πολύ κυνηγητό από τους αναβατες χούλιγκαν και δεν εχω και χρόνο για να ψάξω
    Αν σε ένα χρόνο πάλι μου πει τελικά δεν θέλω βόλτες το δίνω με μικρή απώλεια αρχικής αξίας και παίρνω πάλι κάτι μοναχικό, την υγεία μας να έχουμε να παίζουμε δλδ
    καταλαβα...λογικη η σκεψη σου ως προς την αγοραπωλησια...
    αλλα αν πηγαινεις με τις ορεξεις της γυναικας σου, πας κατευθειαν στον γκρεμο...ή σε τρελαδικο...

Παλαιό μέλος
    καταλαβα...λογικη η σκεψη σου ως προς την αγοραπωλησια...
    αλλα αν πηγαινεις με τις ορεξεις της γυναικας σου, πας κατευθειαν στον γκρεμο...ή σε τρελαδικο...
    με μια γυναίκα δύο κόρες μια στην εφηβεία και ένα θηλυκό jack russel στο σπιτι έχω ξεπεράσει το τρελαδικο προ καιρού!!
    όποτε λέω ναι σε όλους για να μη πάω για τον γκρεμό

με μια γυναίκα δύο κόρες μια στην εφηβεία και ένα θηλυκό jack russel στο σπιτι έχω ξεπεράσει το τρελαδικο προ καιρού!!
    όποτε λέω ναι σε όλους για να μη πάω για τον γκρεμό

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Τώρα για το XSR αν την κάνει χαρούμενη χαλάλι της μου έχει δώσει πολλές χαρές τα χρόνια που είμαστε μαζί το μηχανάκι οχι
    αν και αυτά μεταξύ "ανδρών" σηκώνουν πείραγμα, με άγγιξες με αυτό που περιγράφεις, ευχομαι πάντα να είστε έτσι !
    you rise you fall you're down then you rise again

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Πας για κούτα.
    Καλά το προηγούμενο με τα όργανα αλά DT ούτε καν. Μόνο και μόνο για αυτό!!
    Βάζεις τα 3 και είσαι οκ. Πότε κάνεις σε αγοραπωλησίες δεν γλιτώνει το έξτρα ποσό.
    (Άντε ο Blitzer αλλά με επιφύλαξη)
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nitse3
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Πας για κούτα.
    Καλά το προηγούμενο με τα όργανα αλά DT ούτε καν. Μόνο και μόνο για αυτό!!
    Βάζεις τα 3 και είσαι οκ. Πότε κάνεις σε αγοραπωλησίες δεν γλιτώνει το έξτρα ποσό.
    (Άντε ο Blitzer αλλά με επιφύλαξη)
    Ναι αλλά το θέλει για γύρους της Ευρώπης κτλ. Πρέπει να το προικίσει οπότε θα ξεφύγει το πράγμα θα πιάσει την τιμή του GT γι' αυτό φαντάζομαι έβαλε και την αγγελία από το προηγούμενο μοντέλο.
    Εκτός αν παίζει σενάριο αν πάρει ψηλό να το χρησιμοποιεί και ως καθημερινό και να πουλήσει και το TRK, αλλά κρίμα είναι τώρα το πήρε θα χάσει αρκετά.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nitse3 Προβολή μηνύματος
    Ναι αλλά το θέλει για γύρους της Ευρώπης κτλ. Πρέπει να το προικίσει οπότε θα ξεφύγει το πράγμα θα πιάσει την τιμή του GT γι' αυτό φαντάζομαι έβαλε και την αγγελία από το προηγούμενο μοντέλο.
    Εκτός αν παίζει σενάριο αν πάρει ψηλό να το χρησιμοποιεί και ως καθημερινό και να πουλήσει και το TRK, αλλά κρίμα είναι τώρα το πήρε θα χάσει αρκετά.
    Η Ιταλίδα δεν φεύγει!!
    Πήγα σήμερα και είδα το λευκό το gt είναι πένα και έχει τα πάντα πάνω αλλά το σκέφτομαι και σας έχει τα όργανα του δύτη που λέει ο boss
    Και εχει και ενα gt + στα 14 ομως πάει αυτό

Παλαιό μέλος
    Γιατί δεν πας κατευθείαν σε 1250 μτχ? Ωραίο το tracer ειδικά το καινούργιο (δεν θα πήγαινα σε μτχ προσωπικα γιατί οι γενιές έχουν μεγάλες διάφορες μεταξύ τους ειδικά στα ηλεκτρονικά).. Αμα μιλούσαμε για το Τ7GT κούτα που η διαφορά στην τιμή είναι τραγική (δεδομένα ελβετιας) θα έλεγα Τ7 δαγκωτό!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki V-Strom 800 2023
    από lleonidas στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 267
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2024, 18:20
  2. Αγορά μηχανής: Tiger 800, Tracer 900 ή κάτι άλλο;
    από tsimouxas στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 96
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2018, 21:01
  3. Triumph Tiger 800 XRx vs. Yamaha MT 09 Tracer
    από kostas-menu στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2016, 23:57
  4. Απαντήσεις: 153
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 22:34
  5. Νέα f 800 gs kai f 800 gs dakar;
    από wolfpack στο forum BMW
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2007, 14:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία