και εγω tracer θα πω αλλα οχι το καινουργιο...
θεωρω τρελη χασουρα να πας να δωσει 12+ χιλιαρικα (αυτο που εβαλες στο car.gr) για να παρεις το ιδιο μοτερ, τις ιδιες αναρτησεις, τα ιδια φρενα, την ιδια γεωμετρια κλπ, κλπ...με της πρωτης γενιας...και αν δεν ειναι τα ιδια θα πω οτι ειναι ποτεϊτο, ποτάτο...
βρες ενα καλο παλιο tracer με καλη τιμη και φτιαξ'το εσυ οπως θελεις...με σελα ανατομικη και για σενα και για την γυναικα, με τριβαλιτσο της αρεσκειας σου, κλπ...κλπ...
ακομα και αναρτησεις να παρεις, σωθικα μπροστινου ohlins και πισω ολοκληρο παλι πιο φτηνα θα σου ερθει...
Τα tracer 9 πρώτης γενιάς δεν ήταν τουρινκ.
Και είχε θέματα με τα κουνήματα λόγω περίεργης επιλογής γεωμετρικών, διορθωθήκαν σιγά-σιγά με τα επόμενα, απο αυτό που έβαλε έλυσε πολλά θέματα του παρελθόντος
Το xsr μου το παίρνει 10 Χιλ η αντιπροσωπεία όσα ζητώ και εγω σε αγγελία, το απλά το καινούριο έχει 13, ενώ το αλλά το gt 12 περίπου θα το πάρω διότι έχω και ένα παλιό συνάδελφο που θα βοηθήσει όσο μπορεί στη yamaha άρα η χασούρα θα είναι μικρή σχετικά, και εμένα το 2ης γενιάς μου αρέσει πιο πολύ από όλα αλλά εκτός το ότι ζηταν εξωφρενικα ποσα για την αξία τους έχουν φάει και πολύ κυνηγητό από τους αναβατες χούλιγκαν και δεν εχω και χρόνο για να ψάξω
Αν σε ένα χρόνο πάλι μου πει τελικά δεν θέλω βόλτες το δίνω με μικρή απώλεια αρχικής αξίας και παίρνω πάλι κάτι μοναχικό, την υγεία μας να έχουμε να παίζουμε δλδ
Πας για κούτα.
Καλά το προηγούμενο με τα όργανα αλά DT ούτε καν. Μόνο και μόνο για αυτό!!
Βάζεις τα 3 και είσαι οκ. Πότε κάνεις σε αγοραπωλησίες δεν γλιτώνει το έξτρα ποσό.
(Άντε ο Blitzer αλλά με επιφύλαξη)
Ride(s) the wind of change...
Ναι αλλά το θέλει για γύρους της Ευρώπης κτλ. Πρέπει να το προικίσει οπότε θα ξεφύγει το πράγμα θα πιάσει την τιμή του GT γι' αυτό φαντάζομαι έβαλε και την αγγελία από το προηγούμενο μοντέλο.
Εκτός αν παίζει σενάριο αν πάρει ψηλό να το χρησιμοποιεί και ως καθημερινό και να πουλήσει και το TRK, αλλά κρίμα είναι τώρα το πήρε θα χάσει αρκετά.
Γιατί δεν πας κατευθείαν σε 1250 μτχ? Ωραίο το tracer ειδικά το καινούργιο (δεν θα πήγαινα σε μτχ προσωπικα γιατί οι γενιές έχουν μεγάλες διάφορες μεταξύ τους ειδικά στα ηλεκτρονικά).. Αμα μιλούσαμε για το Τ7GT κούτα που η διαφορά στην τιμή είναι τραγική (δεδομένα ελβετιας) θα έλεγα Τ7 δαγκωτό!