Καλησπέρα σας, ψάχνω εδω και καιρο να αγορασω την πρωτη μου μηχανη. Εβγαλα το διπλωμα απεριοριστων cc και ειμαι αρκετα προβληματισμενος με το τι θα αγορασω. Αν και νεος, θεωρω ειμαι παλια ψυχη και η καρδια μου ανηκει σε κουκλες μοντελα παλαιας κοπης.(Yamaha virago, honda steed, suzuki dr, kawasaki klr, kawaski kle,honda transalp). Ξέρω δεν έχουν πολυ σχέση τα μοντέλα αλλα πανω σε κατι τετοιο με φανταζομαι. Εχω δει διαφορα ωστοσο ενα suzuki dr 650 ενος γνωστου φίλου μου, μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον. Eιναι σε πολυ καλη κατασταση και το μοτερ του εχει γυρω στα 65 χιλιαδες χλμ. Θελω να μου πειτε την γνωμη σας για το συγκεκριμενο ως πρωτη μηχανη και για το τι ποσο να δωσω περιπου. Μεταπώληση υπάρχει? δεν βρισκω σχεδον καθολου αγγελιες αναφορικα με το συγκεκριμενο. Επιπλεον να σημειωσω οτι σκοπευω να παω για μαθηματα στο riding school.
ΥΓ1. δεν μου αρεσει η ταχυτητα με τρομαζει. Απλα θελω να καβαλαω κατι που μου αρεσει πολυ
ΥΓ2. Επειδη ειναι γνωστος φιλου τον εμπιστευομαι για το τι εχει και τι δεν εχει το μηχανακι