+800 ποντοι απο μενα που δεν πηρες το τρεισερ
Αυτες οι fluo πινελιες απλα γ@μ@νε
+800 ποντοι απο μενα που δεν πηρες το τρεισερ
Αυτες οι fluo πινελιες απλα γ@μ@νε
Καλοτάξιδο και μακριά από κακοτοπιές εύχομαι
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Σήμερα άναψε το check engine στα 5.700 χλμ. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα στην οδήγηση, απόκριση γκαζιού, ρελαντί και γενικά κάτι που να υποδηλώνει βλάβη ή δυσλειτουργία. Συνέδεσα το διαγνωστικό μου και έδειξε βλάβη στον αισθητήρα πίεσης εισαγωγής με σημείωση ότι μπορεί να σχετίζεται και το TPS. Διέγραψα την βλάβη. Έπειτα, οδήγησα για πάνω από 30 χλμ, χωρίς να ανάψει ξανά. Το παρακολουθώ και ενημερώνω.
Check engine χωρίς άλλο προφανές σφάλμα το δίνουν σαν λόγο reset του αισθητήρα TPS.
Αν ο αισθητήρας πίεσης ( όχι ο TPS) είναι ο παρακάτω μπορεί να έχει κάποιο σκουπιδάκι ή να μάζεψε σκόνη μετά από υγρασία.
Αν το κοιτάξεις, δοκίμασε φύσημα με αέρα και έλεγξε τον με πολύμετρο αν ασχολείσαι.
Θεωρητικά, μειώνει το καύσιμο όταν βλέπει χαμηλότερη πίεση για να μην χαρακτηρίζεται το μίγμα πλούσιο.
Πολλές αναφορές για λερωμένους και χαλασμένους, πολλοί τον αντικαθιστούν, αρκετοί τον ακυρώνουν όπως και όλοι όσοι αλλάζουν χαρτογράφηση.
Νομίζω MAP τον λένε, τον δείχνουν σε βίντεο μπροστά δεξιά στο φιλτροκούτι.
.
Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; Χθες στις 00:22.
Ο map μετράει την υποπίεση του μοτέρ,, δλδ πόσο ρουφάει, για να υπολογίσει πόσο θα ψεκάσει.(Ίσως υπολογίζει και το φορτίο έτσι)
Συνιθος θα πηγαίνει σωληνάκι κοντά στο σωμα-ψεκασμο.
Ο βαρομετρικός μετράει την πίεση του αέρα στο περιβάλλον και υψόμετρο που είσαι
Και στις 2 περιπτώσεις ο εγκέφαλος χάνει δεδομένα, αν δεν ανάψει λαμπάκι check engine η το αφαιρέσεις κάπος
Το αποτέλεσμα θα είναι μειωμένη απόδοση και αυξημένη κατανάλωση..
Από ότι ξέρω μέχρι το 2010 οι αισθητήρες αυτοί παίζουν ρόλο σε λίγες-μεσαιες rpm και μικρά ανοίγματα γκαζιού..
Ο βαρομετρικός ίσως και παντου,, αν ανέβεις 3000 μέτρα ψηλά θα θέλει άλλο μίγμα,,, παλιά αλλάζανε ζιγκλερ και βελωνες
Και ο καιρός αλλάζει την πίεση..
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Η μοτοσυκλέτα είναι εντός εγγύησης, οπότε δεν πρόκειται να ακουμπήσω τίποτα, όχι γιατί δεν ξέρω ή δεν μπορώ, αλλά γιατί δεν θέλω. Αγόρασα καινούργια μοτοσυκλέτα για να μην ασχολούμαι.
Έχω κάνει πάνω από 100 χλμ από τότε που έσβησα την βλάβη, δεν εμφανίστηκε ξανά ένδειξη. Δυστυχώς δεν έχω προλάβει να μιλήσω με την αντιπροσωπεία. Θα γίνει και αυτό.