Αν δεν είχα ήδη από το '22 το V strom του 2009 με ABS θα το είχα ήδη αγοράσει.
Το δικό μου αγορασμένο μεταχείρω με 95.000 χιλιόμετρα, είναι ένας άριστος δρομέας αποστάσεων χωρίς κανένα πρόβλημα.
Κι ας παραπονιέμαι για τα φρένα και τον όγκο του.
Αν δεν είχα ήδη από το '22 το V strom του 2009 με ABS θα το είχα ήδη αγοράσει.
Το δικό μου αγορασμένο μεταχείρω με 95.000 χιλιόμετρα, είναι ένας άριστος δρομέας αποστάσεων χωρίς κανένα πρόβλημα.
Κι ας παραπονιέμαι για τα φρένα και τον όγκο του.
I'm diagonally parked in a parallel universe.
https://www.facebook.com/panagiotis.hatzis.9
https://www.youtube.com/watch?v=rB6OlJqV1rQ
Πολύ καλή έκπτωση από την suzuki όπως μας έχει συνηθίσει όταν δεν πουλάει κάτι. Βέβαια πλεόν έχει μπεί στο μυαλό του καταναλωτή ότι φθηνό=κινέζος.
Imagine life without motorcycling
now slap yourself and never do it again
Ναι αλλά δεν έχει οθόνη....
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Νομίζω η λογική λέει ότι αν είναι να έχεις αναλογικό στροφόμετρο, κόψε κάτι από την τιμή τουλάχιστον. Νομίζω το γενικό νόημα είναι ότι έχουμε ένα μοντέλο χωρίς μεγάλες βελτιώσεις αλλά με υψηλότερη τιμή κάθε χρόνο.
Το ψηφιακό εντωμεταξύ πολύ πιθανό να είναι και φτηνότερο από το αναλογικό .
when life gets complicated i ride.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
παντως με τις τόσες ανατιμήσεις σε προιόντα, θυμάμαι το mk1 euro 3 κόστιζε 7500 το 2007 και σήμερα βελτιωμένο σε πάρα πολλά σημεία που το κάνουν άλλο μηχανάκι η προσφορά στα 7990 είναι υπερτίμια
οι ενδιαφερόμενοι που πάνε στα βουρ στα κινέζικα είναι άλλη αγορά.
you rise you fall you're down then you rise again
Αν είχαν περιποιηθεί το design μπροστά θα είχε πουλήσει πολύ περισσότερο. Τα ίδια και για το 800ρι.Κατι πρέπει να κάνουν οι suzukaioi με την σχεδίαση γιατί φτιάχνουν καλές μοτοσυκλέτες αλλά η αισθητική τους είναι πολύ περίεργη για να μη γράψω κάτι πιο βαρύ.
Το αναλογικό στροφόμετρο υποκειμενικά είναι μία από τις πολλές αιτίες για να το αγοράσεις. Το design μου αρέσει.
Οι αναρτήσεις του δεν μου πολυάρεσαν από ότι θυμάμαι, το είχε ο αδελφός μου τότε το 2005-2008.
Και όπως τέθηκε θέμα τιμής από κάποιον από πάνω, το 2005 το είχε αγοράσει 7000 ευρώ. 20 χρόνια μετά 8000. Είναι οκ!