Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Aγορα πρώτης μηχανής

Παλαιό μέλος
    <<δεν βρισκω σχεδον καθολου αγγελιες αναφορικα με το συγκεκριμενο>>
    το λες για μόνος σου εάν δεν υπάρχουν μηχανάκια για ποιο λόγο να υπάρχουν και ανταλλακτικά ?
    επίσης λες 65χιλ χλμ, εγώ δεν γνωρίζω πολλά suzuki να έχουν αλλάξει κύλινδροπίστονο σε αυτά τα χλμ εκτός κια εάν κάποια στιγμή κόλλησε από λάδι το μοτέρ

Ο πρώην Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manolisth Προβολή μηνύματος
    καλησπερα παιδια, ειναι του 1996 μοντελο. Εχει αλλαξει προσφατα λαστιχα,ρουλεμαν τιμονιου, αλυσιδα , ανορθωτη και μπαταρια. Το μοτερ ειναι μαμα και εχει γινει αλλαγη κυλινδρου και πιστονιου.Ειδα καποια απο τα μηχανακια που μου στειλατε ωστοσο δεν μου κανουν το κλικ εμφανισιακα για να ειμαι ειλικρινης. Να ξαναπω την ''αμαρτια'' μου, επειδη ειναι το πρωτο μου θα ηθελα να το γουσταρω και να το βλεπω και να το καβαλαω
    30 ετών μηχανή 2400; μπα..... δες αυτό που είπα η μικρότερο σε πιο καινούργιο όπως αυτο που έβαλε ο Nomad....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaskk
    Ένας καθηγητής μου έδινε ένα dr650 οκ ήταν,,
    1000€ και δεν έφευγε. (Μπορεί και να μην έφυγε)
    Αρχαιολογία, μηδέν ανταλλακτικά στην Ελλάδα. ποιος να το πάρει?
    Δεν κυκλοφορεί, έχουν ξεχάσει να το φτιαχνουν
    Μόνο κανένας που το είχε τότε και θέλει να θυμηθεί, για συναισθηματικούς λόγους.
    Καμιά σπάνια βόλτα ανά 3 μήνες. Και να ρίξει και πολύ χρήμα χωρίς λόγο,,
    Πχ αν περιμένεις 1-2 χρόνια με συνεχείς αναζητήσεις στο ίντερνετ για μια ντιζα συμπλέκτη, πατάκια, ηλεκτρονική,κεφαλή,στρόφαλο
    Τότε τι γίνεται? Μπορεί και να μην τα βρεις η να είναι πανάκριβα. Η να θέλει αγορές από εξωτερικό, τελωνεία, μεταφορικά, αναμονες

Πάρε ένα xt600 που είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα και έχει φουλ ανταλλακτικά και κυκλοφορεί ακομα
    Και έχουν τιμή 1500-2000-2500.. ίσως και στο 1000αρικο αν βρεις κάποιον σε ανάγκη σε κάνα χωριό.
    Και έχουν καλή αξιοπιστία, λίγο γκάζι, κακό στήσιμο, ψιλοχαλια φρενα
    Τελευταία τροποποίηση από kostaskk; Σήμερα στις 01:49.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    καλησπερα παιδια, ειναι του 1996 μοντελο. Εχει αλλαξει προσφατα λαστιχα,ρουλεμαν τιμονιου, αλυσιδα , ανορθωτη και μπαταρια. Το μοτερ ειναι μαμα και εχει γινει αλλαγη κυλινδρου και πιστονιου.Ειδα καποια απο τα μηχανακια που μου στειλατε ωστοσο δεν μου κανουν το κλικ εμφανισιακα για να ειμαι ειλικρινης. Να ξαναπω την ''αμαρτια'' μου, επειδη ειναι το πρωτο μου θα ηθελα να το γουσταρω και να το βλεπω και να το καβαλαω
    Πολύ ωραία είναι τα διάφορα εκείνης της εποχής, αλλά η μοτοσυκλέτα πέρα από εμφάνιση είναι κυρίως χρηστικό αντικείμενο και η πρώτη μηχανή καλό είναι να έχει και abs και σύγχρονο πλαίσιο και σύγχρονη γεωμετρία και φρένα της εποχής μας.
    Επίσης αυτό με το κυλινδροπίστονο είναι ύποπτο.

Μέλος
    Μαμα μοτερ με αλλαγή κυλίνδρου πιστονιου δεν υπάρχει σαν έκφραση. Συνήθως μαμά λέμε αν δεν εχει ανοιχτεί για επισκευή. Πολλά τα λεφτά για 30 χρονών. Εχεις εκστασιαστεί και σε βλέπω να το αγοράζεις χωρίς να ενδιαφέρεσαι για αρνητικές συμβουλες.
    Με 2400 κανεις μάγκα τον πωλητή και θύμα εσενα. Στα λέω απλά και φιλικα

Νέο μέλος
    Καλημερα σε ολους. Ενταξει θα κοιταξω και αλλες επιλογες. Σε καλη κατασταση kle και transalp τι budget πρεπει να αφιερώσω; Οσον αφορα τα xt600 εχω ακουσει οτι τα κλέβουν συνεχως. Ειναι ο μονος λογος που δεν τα κοιταζα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της patsavour
    Το πολύ 1,5 χιλιάρικο για τρανσαλπ,και 1 χιλιάρικο για κλε

Παλαιό μέλος
    Καλημερα σε ολους. Ενταξει θα κοιταξω και αλλες επιλογες. Σε καλη κατασταση kle και transalp τι budget πρεπει να αφιερώσω; Οσον αφορα τα xt600 εχω ακουσει οτι τα κλέβουν συνεχως. Ειναι ο μονος λογος που δεν τα κοιταζα
    Καλημέρα
    Λίγο πιο συγκεκριμένα πιο kle σε ενδιαφέρει το 250? Το 500? Αντίστοιχα πιο. Transalp θέλεις το 400, 600, 650, 700?
    Να σε βοηθήσουμε με μεγάλη χαρά αλλά να ξέρουμε τι χρειαζεσαι?

Νέο μέλος
    Για kle 500 κυριως και transalp 600. Για xt600 τι γνωμη εχετε(λεφτα που αξιζει να δωσω η και καποια χαρακτηριστικα να κοιταξω να υπαρχουν)ρωταω γιατι μου αρεσουν πιο πολυ τετοιου τυπου.Το kle και το transalp ερχονται μετα απο τα dual sport σαν επιλογη

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αν επιτρέπεται , ποσο χρονων εισαι?

Moderator
    Για kle 500 κυριως και transalp 600. Για xt600 τι γνωμη εχετε(λεφτα που αξιζει να δωσω η και καποια χαρακτηριστικα να κοιταξω να υπαρχουν)ρωταω γιατι μου αρεσουν πιο πολυ τετοιου τυπου.Το kle και το transalp ερχονται μετα απο τα dual sport σαν επιλογη
    Το kle 500 καλή επιλογή, αν βρεις κάποιο προσεγμένο, Μαξ 1800 ευρώ. Άντε 2 χιλιάρικα αν είναι κάτω από 10ετιας.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1 Προβολή μηνύματος
    Αν επιτρέπεται , ποσο χρονων εισαι?
    Ο Μανώλης είναι 24, έχουν διαφορά...15 μέρες με τον γιο μου και είναι γιος ενός πολύ καλού μου φίλου και πρώην συμπαίκτη...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Ο Μανώλης είναι 24, έχουν διαφορά...15 μέρες με τον γιο μου και είναι γιος ενός πολύ καλού μου φίλου και πρώην συμπαίκτη...
    Μου κανει εντυπωση πως σε τετοια ηλικια μπορει να φτιαχνεται με τετοιες μπουρουχες,εγω ειμαι 52 εχω μεγαλωσει με αυτα τα μηχανακια και δεν θα τα περνα ουτε να μου τα χαριζανε.

Μαλλον ο μπαμπας και ο φιλος του φταινε...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2025, 21:01
  2. Aγορα Πρωτης Μηχανης(fmx 650)
    από Neopas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2008, 12:15
  3. Συμβουλές για αγορά πρώτης μηχανής στον νέο?
    από pontifikas στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2006, 13:57
  4. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  5. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2004, 01:18

Κανόνες δημοσιεύσεων