Εγώ σιχτιρίζω από την πρώτη μέρα με τα Michelin CityGrip 2 στη Vespa τα οποία ήταν και πρώτης τοποθέτησης. Στο στεγνό δεν ξεκινάς ποτέ, σπάει η πρόσφυση για πλάκα και μπαίνει το antispin. Χωρίς να προσπαθείς να ξεκινήσεις γρήγορα. Έχω πλέον 9000km και τώρα τα βλέπω πρώτη φορά στη βροχή. Στη βροχή δεν έχουν το χάλι του στεγνού. Δεν με έχουν προβληματίσει καθόλου. Μάλιστα νομίζω πως γενικά αποδίδουν μόνο σε πιο κρύο οδόστρωμα. Καλοκαίρι με σκόνη και ζέστη ήθελαν πάρα πολύ προσοχή.
Και εγώ είμαι ανάμεσα σε Roadtec & Angel, αλλά λέω να περάσω το χειμώνα και να πιάσουν οι πρώτες ζέστες αφού τα Michelin στο κρύο είναι ΟΚ.
No one told you when to run,
you missed the starting gun
μου προτεινε ο λαστιχας αλλαγη διαστασης για το πισω απο 140 σε 130 , ειπε οτι το εχουν κανει πολλοί και ειναι ευχαριστημενοι από την αλλαγη συμπεριφορας σε πιο μανιτζεβελο ευελικτο , με εβαλε σε σκεψεις
από τιμη 160 € τοποθετημενα, μιλαμε παντα για metzeler roadtech
Sekundu s`agapune n`agapisi
Ότι είπαν και οι προηγούμενοι. Αλλά τι παραπάνω ευελιξία να κερδίσεις; Μιλάμε για scooter που εξορισμού είναι ευέλικτα.