Πολύ προσοχή στην Εθνικής Αντιστάσεως (να μου πεις και που δε θέλει). Την περνάω με τη μηχανή κάθε μέρα τον τελευταίο ~1,5 μήνα από τη μεριά της Παπανικολή όμως. Από τους πλέον πονηρούς δρόμους στην Αθήνα.
Πολύ προσοχή στην Εθνικής Αντιστάσεως (να μου πεις και που δε θέλει). Την περνάω με τη μηχανή κάθε μέρα τον τελευταίο ~1,5 μήνα από τη μεριά της Παπανικολή όμως. Από τους πλέον πονηρούς δρόμους στην Αθήνα.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Σε ίδια φάση προσοχή,και όταν προσπερνατε λεωφορειο από αριστερά σε στάση,σε δρόμο 1ας (φαρδειας)λωριδας (όπως λιοσιων) διότι πεταγονται πεζοι απ' το μπροστά μέρος του λεωφορειου για να περασουν απέναντι,όσο αυτό είναι στην στάση.Προσοχη .Οδηγουσε,σιγά, ΑΜΥΝΤΙΚΑ,και κυρίως προβλεπουμε την μαλάκια του άλλου.ΔΕΝ θα μας δικαιωσει κάνεις στον ΆΛΛΟ ΚΟΣΜΟ.
Με ειδα να τρωω τη φρίκη της ζωης μου διασχίζοντας το κεντρο με αυτοκίνητο. Πως το κάνει αυτό ο κόσμος καθημερινα; Ζηλευα τα μηχανακια που περνουσαν αναμεσα. Διηθηση και μονο διηθηση.
Εκλεισα παραθυρα, ανοιξα AC και ραδιοφωνο τερμα. Να μην ακουω τιποτα απεξω, μονο μουσικη τοσο δυνατα που δεν εχω ακουσει ποτέ. Απομονωθηκα κι έμεινα ζεν μεχρι να φτασω σπίτι.
Με είδα χθες για πρώτη φορά να κλειδώνω την μηχανή κατά τις 8 και να αράζω σπίτι... Λέτε να είναι σοβαρό; Να το κοιτάξω ίσως;
Μέχρι και η γυναίκα απόρησε...![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Κάτι δεν πάει καλά στην κοινωνία, στην παιδεία, δεν ξέρω και όλο αυτό βγαίνει επίσης στους δρόμους. Κατεβαίνω πρωινιάτικα την Κηφισίας, εφτά παρά είκοσι πέντε, είμαι ήδη δεξιά λωρίδα βγάζω φλας να μπω στο βενζινάδικο στους Αμπελόκηπους και βζιιινν περνάει από τα δεξιά μου βολίδα ένα σκούτερ. Αν έστριβα λίγο νωρίτερα, τώρα θα ήμουν και γω και αυτός ο παπάρας στο ΚΑΤ στην καλύτερη περίπτωση. Του κόρναρα, δεν σάλεψε καθόλου. Δεν γίνεται ρε φίλε να οδηγάς έτσι, δεν γίνεται. Επειδή δεν νοιάζεσαι εσύ για τον εαυτό σου είναι ανάγκη να πάρεις άλλους στο λαιμό σου; Άι στο διάλο επιτέλους.
Σκουτεράκηδες, αυτή η μάστιγα! Όπως επίσης και οι άλλοι με τα ηλεκτρικά πατίνια. Πραγματικά οι χειρότεροι χρήστες του οδικού δικτύου στον αστικό ιστό.
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Τι εχουν οι σκουτεραδες ρε σεις...
Θα μπορουσε να ηταν με οποιοδηπορε οχημα.
Ο μλκς οτι και να οδηγαει παραμενει μλκς.
Λιγο προσοχη παραπνω και το νου σας στους καθρεπτες σας.
Ride(s) the wind of change...
Οι περισσότεροι σκουτεράδες παίρνουν τα σκούτερ για ευκολία μετακίνησης (προφανώς) για να παρατήσουν το αυτοκίνητο (και καλά κάνουν, τίποτα μεμπτό εδώ). Δεν αντιλαμβάνονται όμως ότι το δίκυκλο είναι ένα εντελώς διαφορετικό όχημα. Οδηγάνε όπως να 'ναι, χώνονται παντού χωρίς να δίνουν σημασία, τρέχουν λες και πάνε να προλάβουν τη φασολάδα σπίτι πριν κρυώσει, πολλοί καπνίζουν οδηγώντας οπότε δεν έχουν το πλήρη έλεγχο του τιμονιού, μιλάνε στο κινητό (χωρίς κράνος/ενδοεπικοινωνία), κτλ. Είναι μακράν οι χειρότεροι χρήστες των δρόμων!
Και δεν είναι μόνο άποψή μου. Το έχω συζητήσει και με το δάσκαλο της οδήγησης (ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία και συνεργάζεται και με το Χούντρα αν αυτό λέει κάτι), αλλά και με άλλο κόσμο που είναι πολλοί πιο έμπειροι από μένα στο χώρο και είναι άνθρωποι με μοτοσυκλετιστική παιδεία. Προφανώς και ο μαλάκας είναι μαλάκας ότι και να οδηγάει. Αλλά η πλειονότητα των οδηγών σκούτερ το έχει ξεχειλώσει.