Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 51 από 51

Θέμα: Τελικά το Kove...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Κανω κι εγω μια μινι ερευνα ρωτωντας καθημερινα κατόχους στο δρομο με κινεζικα.
    Ολοι μου απαντανε με ενα χαμογελο μεχρι τ'αυτια.
    Ειδικα σημερα ενας κυριος σε ενα κουκλι μαυρο 700 MT μου ειπε χαρακτηριστικα, με την τιμή του και για αυτα που κανει, ειναι σα να κλέβω εκκλησια.
    Ισχύει άλλα το ίδιο θα σου πούνε όλοι για το μηχανάκι τους γιατί το επέλεξαν.
    Επειδή στα Κινέζικα οι προσδοκίες του αγοραστή περιλαμβάνουν και ΠΟΛΛΕΣ αμφιβολίες και επιφυλάξεις λόγω καταγωγής.
    Οπότε ένα κομμάτι του χαμόγελου περιλαμβάνει το "δουλεύει και δεν διαλύθηκε όπως φοβόμουνα"
    Το λέω εκ πείρας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Ισχύει άλλα το ίδιο θα σου πούνε όλοι για το μηχανάκι τους γιατί το επέλεξαν.
    Επειδή στα Κινέζικα οι προσδοκίες του αγοραστή περιλαμβάνουν και ΠΟΛΛΕΣ αμφιβολίες και επιφυλάξεις λόγω καταγωγής.
    Οπότε ένα κομμάτι του χαμόγελου περιλαμβάνει το "δουλεύει και δεν διαλύθηκε όπως φοβόμουνα"
    Το λέω εκ πείρας.

Ναι ειναι ενα βαλκανομεσογειακο κομπλεξ αυτο.
    Δεν μπορει κανεις να παραδεχτει την τυχουσα λάθος επιλογή του.
    Αλλα ειναι μια ενδειξη.

Πάντως το γεγονός είναι ότι οι Κινέζοι και Ινδοί προκειμένου να μπουν στην αγορά επέλεξαν κατηγορίες που δεν υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός από τους "μεγάλους"
    Έτσι οι καταναλωτές έχουν περισσότερες επιλογές.
    Η Kove έβγαλε είδη ΜΧ 450 και ακούγεται και για dual 450 που δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Πάντως το γεγονός είναι ότι οι Κινέζοι και Ινδοί προκειμένου να μπουν στην αγορά επέλεξαν κατηγορίες που δεν υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός από τους "μεγάλους"
    Έτσι οι καταναλωτές έχουν περισσότερες επιλογές.
    Η Kove έβγαλε είδη ΜΧ 450 και ακούγεται και για dual 450 που δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά.
    Εγω το χω πει.
    Προσωπικα δεν θα με χαλαγε να παρω κατι υποδυεστερης ποιοτητας στα μισα ας πουμε λεφτα.
    Ειναι εις γνωσην μου και θα εχω επιλεξει να μου μεινουν λεφτα στην τσεπη απο το να αγορασω κατι αρτιοτερο.
    Δυο ειναι οι ενδοιασμοι μου σε σχεση μετα κινεζικα.
    1. Επαρκεια ανταλλακτικων και υποστηριξει απο τον εισαγωγεα
    2. Η τιμη.
    Ας ειναι φθηνοτερα σε σχεση με τα japan ας πουμε.
    Οταν το Transalp εχει 11 χιλιαρικα, δεν το λες και μικρο ρισκο να πας στο Kove των 9.
    (μην μου πεις για αναρτησεις,κιλα κλπ.Ενα παραδειγμα εφερα)
    Να ειχε το Kove 5 χιλιαρικα, να σου πω, οκ, το ρισκαρω.
    Ειναι σαν το Temu.
    Ξερεις οτι μια καμερα σαν την gopro ειναι το ιδανικο (300 €) αλλα δεν θα κλαψεις που η κινεζικη με (18€) σου χαλασε σε 3 μηνες και ειχε κατωτερη ποιοτητα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Εγω το χω πει.
    Προσωπικα δεν θα με χαλαγε να παρω κατι υποδυεστερης ποιοτητας στα μισα ας πουμε λεφτα.
    Ειναι εις γνωσην μου και θα εχω επιλεξει να μου μεινουν λεφτα στην τσεπη απο το να αγορασω κατι αρτιοτερο.
    Δυο ειναι οι ενδοιασμοι μου σε σχεση μετα κινεζικα.
    1. Επαρκεια ανταλλακτικων και υποστηριξει απο τον εισαγωγεα
    2. Η τιμη.
    Ας ειναι φθηνοτερα σε σχεση με τα japan ας πουμε.
    Οταν το Transalp εχει 11 χιλιαρικα, δεν το λες και μικρο ρισκο να πας στο Kove των 9.
    (μην μου πεις για αναρτησεις,κιλα κλπ.Ενα παραδειγμα εφερα)
    Να ειχε το Kove 5 χιλιαρικα, να σου πω, οκ, το ρισκαρω.
    Ειναι σαν το Temu.
    Ξερεις οτι μια καμερα σαν την gopro ειναι το ιδανικο (300 €) αλλα δεν θα κλαψεις που η κινεζικη με (18€) σου χαλασε σε 3 μηνες και ειχε κατωτερη ποιοτητα.
    η αγορα μιας μοτοσυκλετας εχει πολλες παραμετρους οικονομικες.
    ποση χρηση ανα ετος, ποσα ετη, ποσο σκληρη χρηση κτλ. πρεπει να τα βαλεις ολα κατω για σενα για να βρεις αν αξιζει να πας στο φθηνο η στο ακριβο. εχω κανει αυτη την ασκηση μερικες φορες και στην 5 ετια η διαφορα ενος japan 11k με ενα china 8k βγαινει (προφανως με πολυ μαντεψια εκει μεσα και χωρις να υπολογισουμε ζημιες στα καλα καθουμενα) γυρω στα ιδια λεφτα. οποτε εννοειτε πας στο καλυτερο απο τα 2 γιατι θα απολαυσεις καλυτερη μοτοσυκλετα χωρις να στοιχισει παραπανω. εφοσον προφανως υπαρχει το αρχικο κεφαλαιο. ποιο ειναι ομως το καλυτερο απο τα 2? δεν ειναι παντα το πιο ακριβο. μπορει δηλαδη ο ενας να δινει καλουδια που θελεις και για σενα μετρανε τοσο ωστε το καλυτερο να ειναι το φθηνο.

Με πιάνεται αδιάβαστο, ποιός Ιάπωνας βγάζει κάτι ανάλογο με το kove που συζητάμε?
    Κανένας. Αν κάποιος δηλαδή χρειάζεται 27 πόντους διαδρομές και 95 άλογα και ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και κάτω από 200 κιλά για να πηγαίνει στο βουνό να κάνει τα γούστα του τι θα πάρει ΤΑ?
    Οκ μοιάζει φατσικώς αλλά δεν είναι το ίδιο δεν υπάρχει σύγκριση.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Τελικά ..το κράνος σώζει ζωές ???!!
    από varaderothan στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 168
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2013, 21:11
  2. Τελικα Το Πηρα
    από TRANSALP στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2004, 23:19
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2004, 11:18