Σελίδα 71 από 71 ΠρώτοΠρώτο ... 2161666768697071
Προβολή αποτελεσμάτων 1.051 έως 1.057 από 1057

Θέμα: Ελαστικά για αυτοκίνητο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από patsavour Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι έτσι ακριβώς.
    Εξ αλλου αν ψάξεις και δεις τιμές ο διάφορες πλέον είναι το πολύ στο 30%
    Όσο δηλαδή και η διαφορά στην αποδοση.
    Οι κινεζοι ΚΑΙ σ αυτόν τον τομέα,προχωρουν ακαθεκτοι.
    Επίσης στην επιλογή ενός ελαστικου ,πολλοί κοιτάζουν τις ανάγκες και τις δυνατότητες τους.Ειτε οδηγικης ,είτε οικονομικής.
    ΔΕΝ κινούνται όλοι σαν τον Βαλεντινο στην πιστα, ουτε όλοι ψάχνουνε τα όρια τους.
    Επιπλέον υπάρχει η πληροφόρηση για τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά των όποιων ελαστικών, όποτε η αγορά γίνεται ασφαλέστερη.
    Στο ίδιο γκρουπ ειναι και όσοι βαζουν τις "θυγατρικές " , πρώτο μέλημα η τιμή.

Δεν κακό...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της patsavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    Στο ίδιο γκρουπ ειναι και όσοι βαζουν τις "θυγατρικές " , πρώτο μέλημα η τιμή.

Δεν κακό...
    Αγαπητέ,όλα αλλάζουν γύρω μας
    Καινούργιοι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι
    Και πολλοί παλαιοί βγαίνουν απ' αυτό.
    Ευτυχώς υπάρχει, εύκολη και πολλη,πληροφόρηση διαθέσιμη πλέον,ώστε ο καθένας να κάνει την επιλογή του.
    Για όλους έχει ο μπαχτσες ,που λένε και στο χωριό.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    να ξερεις πλεον το 195/55-16 ειναι απο τις πιο εμπορικες διαστασεις καθως τη φορανε σχεδον ολα τα
    μοντελα της κατηγοριας Β (corsa, yaris, clio, 208 κτλ..)

)
    Δε ξέρω πόσο εμπορική έγινε η 195/55/16 ή πόσο εμπορική θα γίνει αλλά είναι ακριβή ακόμα.

Σε όλες τις αναζητήσεις που έχω κάνει οι τιμές είναι από 15 έως 25€ πάνω

Τιμες για 195/55/16 Good year

τιμες για 206.55.16 = Όσο αγοράζεις τα Γιοκογλύστρα αγοράζεις ένα από τα πιο καλά λάστιχα της αγοράς.

Μισελεν 195/55/16

Μισελεν 205/55/16
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Ένας φίλος λέει "για αυτοκίνητο μόνο Michelin, για μοτοσικλέτα ο,τιδήποτε άλλο εκτός από Michelin"

Θα καταθέσω my 2 cents, θα μιλήσω μόνο για αυτοκίνητο -μιας και το νήμα αφορά ελαστικά για αυτοκίνητο. Tα χειρότερα λάστιχα που έβαλα ποτέ ήταν Bridgestone, στο αυτοκίνητο που έχω τα τελευταία χρόνια έχω βάλει Michelin Primacy 4, απίστευτο ελαστικό από κάθε άποψη, νόμιζα ότι μπήκα σε άλλο αυτοκίνητο...κράτημα, απόδοση, φθορά, ποιότητα κύλισης, επίπεδο θορύβου, έχει ταιριάξει απόλυτα στο στυλ οδήγησής μου, όταν έρθει η ώρα να τα αλλάξω, πάλι τα ίδια θα βάλω.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Ένας φίλος λέει "για αυτοκίνητο μόνο Michelin, για μοτοσικλέτα ο,τιδήποτε άλλο εκτός από Michelin"

Θα καταθέσω my 2 cents, θα μιλήσω μόνο για αυτοκίνητο -μιας και το νήμα αφορά ελαστικά για αυτοκίνητο. Tα χειρότερα λάστιχα που έβαλα ποτέ ήταν Bridgestone, στο αυτοκίνητο που έχω τα τελευταία χρόνια έχω βάλει Michelin Primacy 4, απίστευτο ελαστικό από κάθε άποψη, νόμιζα ότι μπήκα σε άλλο αυτοκίνητο...κράτημα, απόδοση, φθορά, ποιότητα κύλισης, επίπεδο θορύβου, έχει ταιριάξει απόλυτα στο στυλ οδήγησής μου, όταν έρθει η ώρα να τα αλλάξω, πάλι τα ίδια θα βάλω.

ΑΝ τα βρεις..
    Έβγαλαν και τα Primacy 4+ που νομίζω δεν είναι κάτι ιδιαίτερο-μη σου πω είναι λίγο χειρότερα- και πρόσφατα τα Primacy 5 που έχουν πολύ καλά reviews αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει...

...όσο για το "όχι Michelin στη μηχανή" θα διαφωνήσω. Και Dunlop έχω βάλει,και Bridgestone και Michelin και Pirelli. Όλα ήταν μια χαρά με κορυφαία εμπιστοσύνη στα Nichelin / Dunlop...Τα Pirelli-που πολλοί τα εκτιμούν,εμένα δεν... ούτε στο αμάξι ούτε στη μηχανή ξανά...
    Τελευταία τροποποίηση από nassosxlvbros; 18/10/2025 στις 17:51.
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nassosxlvbros Προβολή μηνύματος
    Δε ξέρω πόσο εμπορική έγινε η 195/55/16 ή πόσο εμπορική θα γίνει αλλά είναι ακριβή ακόμα.

Σε όλες τις αναζητήσεις που έχω κάνει οι τιμές είναι από 15 έως 25€ πάνω

Τιμες για 195/55/16 Good year

τιμες για 206.55.16 = Όσο αγοράζεις τα Γιοκογλύστρα αγοράζεις ένα από τα πιο καλά λάστιχα της αγοράς.

Μισελεν 195/55/16

Μισελεν 205/55/16
    πληροφοριακα να σε ενημερωσω πως την περιοδο 2009-2010 που διαχειριζομουνα το υποκαταστημα
    της εταιρειας που δουλευα, μεσα στα στρατιωτικα πρατηρια, πουλαγα 205/55-16 καπου στα +/- 450 ευρω.

μετα πηραν τη κατιουσα και μεχρι μια 5ετια πριν ειχαν γυρω στα 300-330. τα 350-400που παιζουν τωρα
    δε τα λες ακριβα σε σχεση με 15 χρονια πριν..
    (τα λες ομως σε σχεση με 5 πριν)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος

Εγω πάλι το καλυτερο ελαστικο που έχω βάλει ηταν Bridgestone.
    Θα το ξαναεβαζα αλλα ειχε σταματησει η διαθεση τους στην ευρωπαικη αγορά.
    Άρα;

Πολύ σωστά ειπωθηκε (απο το Μικε νομιζω) δεν αρκεί η αναφορά στη μαρκα, πρεπει να αναφέρεται και το μοντέλο (ιδανικα και οι διαστασεις). Αποκλείεται να φορουσαμε το ιδιο μοντέλο Bridgestone και αποκλειεται να είχαμε τις ιδιες απαιτησεις και να καναμε την ιδια χρήση. Για τις απαιτησεις που ειχα και τη χρηση που έκανα το potenza ήταν ονειρικο. Για εμενα προσωπικα και σε οικογενειακη διασταση μαλιστα, 195/55/15.

Primacy φοράω τωρα (πρωτης τοποθετησης) τα οποια πλέον μετα από 5 χρονια και 25000χλμ μου δινουν την αισθηση οτι δεν κρατάνε τόσο πια, το αποδιδω βεβαια στην ακινησια και περιστασιακη χρήση (αν και δεν ειναι εκτεθειμενα στις καιρικες συνθηκες). Σε ένα μινι-roadtrip στη βορεια Ελλάδα την άνοιξη φάνηκαν να επανερχονται, αφου "τρίφτηκαν" στο δρόμο.
    Παρολα αυτα πλησιαζει η ωρα της αντικαταστασης τους και θα τα ξαναεβαζα γιατι δεν εχω να τα προσαψω κατι, αν δεν ειχαν όμως 160-170 ευρω το κομμάτι (παμε δηλ 600+ ευρω στο συνολο). Άλλωστε δεν θελω κάτι ακραιο.

Σελίδα 71 από 71 ΠρώτοΠρώτο ... 2161666768697071

Παρόμοια θέματα

1. Ελαστικα για TDM 850 μοντελο '94
    από tzic στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2016, 11:14
  2. Ελαστικα για sm 2002
    από ktm640lc4 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2006, 16:52
  3. Ελαστικά για Ss 600
    από stokos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks