Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 49

Θέμα: CFMoto 800 MTX

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Η παραπάνω φωτό κυκλοφορεί σε φόρουμ της CFMoto, με σχόλια ότι είναι τρανή απόδειξη πόσο αξιόπιστη είναι η εταιρεία, αφού την εμπιστεύονται στο MotoGP...

Όπως το έλεγε στα καθ' ημάς ο πρώην Χιονάτος...τα παρήγγειλε η ΕΛ.ΑΣ, άρα είναι αξιόπιστα.
    "τα παρήγγειλε η ΕΛ.ΑΣ, άρα είναι αξιόπιστα" λέει

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Ποιος είναι ο πρώην χιονάτος ρε Γιώργο;

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    O Youtuber που είχε ένα CFMoto 650ΜΤ που το αποκαλούσε "Χιονάτη ", και τώρα κυκλοφορεί με βαυαρική μοτοσικλέτα, που παλαιότερα έκραζε...

Ήταν και μέλος εδώ μέσα ένα φεγγάρι, και μου την είχε "πέσει" γτ κακολογούσα τα CFMoto. Δεν θέλω να επεκταθώ περαιτέρω, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ποιος είναι και πού; Πρώτα κινέζικο και μετά μπεμβέ. Θα έχω να κράζω για την επόμενη δεκαετία.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της patsavour
    Ε,που είναι το περίεργο.;;;Είχε cf moto, και βρήκε μετά λεφτουδακια ο άνθρωπος και πήρε bmw.
    Σαν να λέμε είχα φιατακι,και μου κατσε το Λόττο και πήρα Μερσεντές.
    Σιγά τα ωα.
    Ούτε αυτό απαξιώνει τα cf ,ούτε υπεραξιωνει τα bmw.
    Το καθένα υπεραξιωνεται ή απαξιώνεται σύμφωνα με τα χρήματα που δίνει κανείς.
    Μακάρι να το χαρεί,χωρίς προβλήματα.

Ο πρώην Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από patsavour Προβολή μηνύματος
    Ε,που είναι το περίεργο.;;;Είχε cf moto, και βρήκε μετά λεφτουδακια ο άνθρωπος και πήρε bmw.
    Σαν να λέμε είχα φιατακι,και μου κατσε το Λόττο και πήρα Μερσεντές.
    Σιγά τα ωα.
    Ούτε αυτό απαξιώνει τα cf ,ούτε υπεραξιωνει τα bmw.
    Το καθένα υπεραξιωνεται ή απαξιώνεται σύμφωνα με τα χρήματα που δίνει κανείς.
    Μακάρι να το χαρεί,χωρίς προβλήματα.
    Καλά έκανε, δεν λέμε όχι...
    Όμως, όταν γλύφεις εκεί που εφτυνες, είναι κάπως, δεν νομίζεις;
    Ο λαός έχει μια παροιμία για αυτό:
    "Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες"...
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Δεν νομίζω να έφτυνε τα bmw.
    Σίγουρα όμως -οπως όλοι μας όταν αγοράζουμε μηχανάκι-,υποστήριζε την επιλογή του,όσον αφορά το cf moto.Και προς τιμήν του ,ως ένα σημείο ,μας ενημέρωνε για την πορεία της μοτό.
    Βέβαια η ζωή , μπορεί να τα φέρει αλλιώς,ποτέ δεν ξέρεις.
    Ας πούμε π.χ. ότι εσύ να αγανακτήσεις απ' την μπαγκαζιερα και να την βγάλεις.
    Καλημέρα.

Νέο μέλος Το avatar του/της AVprod.
    Σίγουρα όμως -οπως όλοι μας όταν αγοράζουμε μηχανάκι-,υποστήριζε την επιλογή του,όσον αφορά το cf moto.Και προς τιμήν του ,ως ένα σημείο ,μας ενημέρωνε για την πορεία της μοτό.
    Καλημέρα.
    Κι όμως έφτυνε τους Βαυαρους όπως έφτυνε όλους του "ανταγωνισμού" που προσφέρουν λιγότερα με περισσότερα λεφτά και μεγαλύτερο κόστος συντήρησης. Ο τύπος έκανε μια επιλογή για τους χ ψ λόγους, άνοιξε το κανάλι του και μάζεψε πελατεία και τώρα σφυραει με ευρωπαϊκό αέρα.
    Αυτά για το γενικό του θέματος, περαιτέρω κλαην μαην μιας και ούτε τον ξέρω ούτε και προσωπικά έχω μαζί του.
    Τελευταία τροποποίηση από AVprod.; Χθες στις 09:33.
    '' Στην κοινωνία αυτή τα δίκαια και οι χαρές μετρήθηκαν και βρέθηκαν λειψά''

Ο πρώην Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Καλημέρα.

Κι όμως την έφτυνε, Παναγιώτη, μην λέμε μ@λ@κίες, ναι;
    "Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει...άχρηστα" λέει ο λαός και μόλις βρει την σκάλα να τα φτάσει, "μα είναι τέλεια"!
    Ξαναλέω, κακό να υποστηρίζει την όποια επιλογή του ο καθείς (όπως εσύ, καλή ώρα) ΔΕΝ είναι, κακό είναι να βρίζει και να κοροϊδεύει τις επιλογές άλλων επειδή ο ίδιος δεν τις φτάνει (η αλεπού που λέγαμε).
    Αν αγανακτήσω εγώ με την μπαγκαζιέρα θα την πετάξω και θα βάλω άλλη, πα να λένε ότι θένε....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Ποιος είναι ο πρώην χιονάτος ρε Γιώργο;
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ποιος είναι και πού; Πρώτα κινέζικο και μετά μπεμβέ. Θα έχω να κράζω για την επόμενη δεκαετία.
    Πώς σας ξέφυγε αυτό το λουλούδι;; Τον πέτυχα κι εγώ στο youtube πέρσι όταν άρχισα να ψάχνομαι με τις μοτοσυκλέτες
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Καλημέρα.
    Όπως ανέφεραν πολλοί παρακάτω, όχι μόνο "έφτυνε" την BMW, αλλά σε κάποια βίντεο "χλεύαζε" όσους αγόραζαν BMW, που πάνε και δίνουν τόσα λεφτά για αυτή την εταιρεία.

Επιπλέον, σε κάποιο βίντεο, είχε αναφέρει ότι η σειρά XR της BMW δεν του άρεσε, κι ότι η μόνη BMW που πραγματικά του άρεσε ήταν η 1250. Και αίφνης και αγοράζει την 900XR, η μηχανή γίνεται κούκλα από ομορφιά, σκέτη καύλα, αλήτικη όπως την θέλει, κι αγοράζει και ρουχαλάκια και ζακετούλες BMW Motorrad σαν γνήσιο BMW fan-boy...ειλικρινά, ούτε στην τσέπη του καθενός θα μπω, ούτε θα κρίνω την επιλογή του, γιατί την αγόρασε, μεγειά του και χαρά του, και να είναι ευτυχισμένος και χαρούμενος ο άνθρωπος με την επιλογή του...αλλά όταν έχεις κράξει, έχεις πει τα αντίθετα, και μετά γυρνάς το μπιφτέκι, όντας "δημόσιο" πρόσωπο -ελέω youtube- εεεεε, θα την φας την καζούρα σου...

Πάω τώρα στο χειρότερο για εμένα, που αφορά την αναφορά του στη CFMoto, όσο βέβαια ήταν κάτοχος της εν λόγω φίρμας. Χωρίς -ξαναλέω- να έχω κάτι προσωπικό με τον άνθρωπο, είχαμε εδώ μέσα, στο άλλο νήμα, μια αντιπαράθεση για την ποιότητα κατασκευής της εν λόγω μοτό, που υποστήριζα ότι είχαν γίνει εκπτώσεις στην ποιότητα, και μου την είχε "πει" γιατί είχα σχολιάσει κάποια λεγόμενά του σε βίντεό του, όσον αφορά τα περιφερειακά και τον κινητήρα, που είχα πει σκωπτικά ότι δεν ήξερα πως η CFMoto ήταν βελτιωτικός οίκος της Kawasaki (αναφερόμενος στο γνωστό θέμα με τις κομμένες βαλβίδες του Versys). Λίγο πριν να αγοράσει το BMW, κάνει ένα βίντεο στο κανάλι του για τα 2 χρόνια με τη συμβίωσή του με την εν λόγω μοτοσικλέτα, αναφέρει τα όποια προβλήματα αντιμετώπισε, τα οποία ήταν λιγάκι αυξημένη θερμοκρασία που όμως τον χειμώνα ήταν προτέρημα, κάτι τριξίματα σε πλαστικά που λυνόταν με 2 σφιξίματα, κάτι τριξίματα σε φέρινγκ και ζελατίνα που δεν ήταν τίποτα το σοβαρό, λίγο τσιμπημένη κατανάλωση, και αλλαγή περιφερειακών, τα οποία ο ίδιος έκανε προληπτικά και βάσει αναφορών που είχε διαβάσει, χωρίς ο ίδιος να αντιμετωπίσει πρόβλημα...καμία άλλη αναφορά σε προβλήματα, μόνο αυτά! Τέλος, σε πολλά βίντεο στα σχόλια, που του έγραφαν κάποιοι ότι τους επηρέασε σε βαθμό να διαλέξουν για αγορά το ίδιο μοντέλο, επαιρόταν και ευχαριστούσε που τους βοήθησε στην επιλογή τους...

Αγοράζει λοιπόν την BMW, αναφέρει ότι η CFMoto έφυγε γιατί έκανε τον κύκλο της και άλλαξαν κι οι προτεραιότητές του, και σε ένα βιντεάκι σύντομο στο κανάλι του, σε ερώτηση κάποιου για το 650ΜΤ και το επερχόμενο 700ΜΤ, τον ρωτάει κάποιος τι να προσέξει και τη γνώμη του, και του γράφει επί λέξει τα εξής (αναφέρω εκ προτέρων ότι προστάρω το "ζουμί" από όσα γράφει):
    "Εάν δεις στα βίντεο μου, έχω υλικό με αντικατάσταση όλων των μη ποιοτικών μερών της μοτοσυκλέτας με πολύ καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι το 650 κατά τη δική μου άποψη και μόνο, είναι η ομορφότερη μοτοσυκλέτα που έβγαλε η CFMOTO. Αλλά δυστυχώς και η χειρότερη και πιο προβληματική. Έχει βγάλει θεματάκια άλλοτε ασήμαντα και άλλοτε σημαντικά.
    Στο 700 τα έχει διορθώσει από όσο γνωρίζω με κυριότερο όλο το μοτέρ. Που δεν βασίζεται στα σχέδια του kawasaki versys και ως εκ τούτου δεν βαράει βαλβίδες.
    Σαν αλλαγές δίχως να έχεις πρόβλημα στο θέμα εγγύησης, θα σου πρότεινα τακάκια μπρος πίσω καλύτερης ποιότητας, αλυσιδογράναζα, ρουλεμάν πίσω τροχού και τιμονιού και τέλος υγρά φρένων. Όλα αυτά ήταν τα πρώτα από άλλαξα στο service των χιλίων χιλιόμετρων γιατί ήταν πραγματικά ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ. Και σε αρκετούς έβγαλαν προβλήματα. Μπορεί σε άλλον να τα έβγαζε στα 3.000 χιλιόμετρα, ενώ σε άλλον στα 9.000 χιλιόμετρα. Στο τέλος ώμος πάντα τους έβγαζαν προβλήματα αυτά που σου ανέφερα. Τα οποία εάν δεν τα πάρεις χαμπάρι και τα παραμελήσεις μπορούν να εξελιχθούν σε πάρα πολύ σοβαρά και πανάκριβα προβλήματα. Για παράδειγμα εάν λιώσουν οι μπίλιες του ρουλεμάν τιμονιού και δεν το πάρεις χαμπάρι επειδή είναι φτηνιάρικο θα σου φάει τον λαιμό και μετά δεν μαζεύεται με τίποτα.
    Αν τα ρουλεμάν του πίσω τροχού επίσης φθαρούν και δεν το πάρεις χαμπάρι πας για αλλαγή ολόκληρης πίσω ρόδας και επίσης η μούφα αλυσίδα που όλο χαλαρώνει τσακίζει τα συνεμπλόκ με αποτέλεσμα να κρεμάει ο πίσω τροχός, όπως έπαθε φίλος στην ιταλία και όχι μόνο".

Γιαυτό και κάποια στιγμή, σε ανύποπτο χρόνο εδώ μέσα, είχα γράψει "άτιμο scripta manent"...κάποιοι λίγοι, είχαν καταλάβει σε τι και ποιον αναφερόμουν...αυτά από εμένα σαν διευκρίνιση, μιας και εγώ έκανα την αναφορά.

Απ' ότι φαίνεται ,πηγε σε εκκλησια και ακολουθησε εξορκισμος.
    "Απεταξατο τον σατανα"
    "Απεταξαμην"
    Το θετικό σε όλο αυτό είναι,ότι τουλάχιστον έστω και στο τέλος ,ήταν ειλικρινής στους viewers του.
    Και τους συμβουλεψε καταλληλως τι να κάμουν σε περίπτωση αγορας της CF moto.
    Τέλος καλό ,όλα καλά, βγηκε ο άνθρωπος και πηρε αυτό που αγαπούσε κατά βάθος.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    [...]

... και επίσης η μούφα αλυσίδα που όλο χαλαρώνει τσακίζει τα συνεμπλόκ με αποτέλεσμα να κρεμάει ο πίσω τροχός, όπως έπαθε φίλος στην ιταλία και όχι μόνο".
    Η αλυσίδα είναι μάπα και στο 800άρι,φίλος μου την άλλαξε στα <8.000 χλμ γιατί είχε γίνει σώβρακο.
    Όταν του είπα 'γιατί δεν άλλαζες και γρανάζια επί τη ευκαιρία' ισχυρίστηκε ότι τα γρανάζια είναι πολύ καλά και μόνο στην αλυσίδα έκανε εκπτώσεις η cf.
    (Μεταξύ μας πιστεύω ότι πάει σύντομα για αλλαγή κι αυτά).

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ναι, αλλά πείτε μας ποιος είναι γιατί βαριέμαι να ψάχνω. Δεν κάνετε κάτι παράνομο. Δεν είναι κακό να εκτεθεί κάποιος που έδωσε λεφτά για μπεμβέ.
    Life begins at 45°.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ναι, αλλά πείτε μας ποιος είναι ......
    Σκατοπερίεργος......................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πωλειται Pacific Coast 800
    από tsoukas77 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2005, 18:33
  2. Pacific Coast 800
    από tsoukas77 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2004, 19:14
  3. Kurioi eimai katoxos VFR 800 VTEC...TELOS!
    από asmar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2004, 08:01
  4. Αγορα Ducati Monster 620/800
    από megatim στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2004, 08:17
  5. Ducati monster 800s
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2004, 08:54

Κανόνες δημοσιεύσεων