Σελίδα 148 από 150 ΠρώτοΠρώτο ... 4898138143144145146147148149150 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.206 έως 2.220 από 2237

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Προσωπικά θα μπορούσα να πάρω οτιδήποτε και τελικά πήρα μήπως είμαι άρρωστος?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Η σχέση κόστους προς απόδοση, δεν είναι πάντα πανάκεια, δυστυχώς και τα παραδείγματα πολλά, ένα από αυτά είναι και το μοντέλο που συζητάμε εδώ.
    Εγώ, ας πούμε, δεν είχα κανένα θέμα με το AC 500 που είχα.
    ΟΜΩΣ, ήταν ένας συμβιβασμός διότι το
    Φυσικά δεν είναι γιατί κανένα Κινέζικο δεν έχει τα διαστήματα σέρβις του Honda και έτσι ότι εξοικονομήσετε στην αγορά θα το πληρώσετε στη χρήση, πρίν ακόμα φτάσουμε στην μεταπώληση.
    Οπότε το Value for Money δεν είναι ποτέ το Κινέζικο συνήθως είναι HONDA.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Γυρνωντας χτες απο ΑΟ με βροχη σε καποια σημεια αλλου περισσοτερο αλλου λιγοτερο,σχετικα μπολικη κινηση αλλα οχι πανικος και απο της τρεις λωριδες η δεξια τελειως αδεια.

Ποσα χρονια αυτο το πραγμα και να μην αλλαζει με τιποτα,οδηγικη παιδεια μηδεν ,παρανοια.Ακομα και αδεια να ειναι βλεπεις τους οδηγους η τερμα αριστερα η στη μεση με 60χλμ.

Επισης βγαινει ο αλλος απο δεξια για να μπει στης τρεις λωριδες,φλας αριστερα ασχετως χιλιομέτρων,τσουπ τερμα αριστερα στην ταχειας.

Τιποτα κατι δικα μου απλα να τα βγαλω απο μεσα μου.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1 Προβολή μηνύματος
    Γυρνωντας χτες απο ΑΟ με βροχη σε καποια σημεια αλλου περισσοτερο αλλου λιγοτερο,σχετικα μπολικη κινηση αλλα οχι πανικος και απο της τρεις λωριδες η δεξια τελειως αδεια.

Ποσα χρονια αυτο το πραγμα και να μην αλλαζει με τιποτα,οδηγικη παιδεια μηδεν ,παρανοια.Ακομα και αδεια να ειναι βλεπεις τους οδηγους η τερμα αριστερα η στη μεση με 60χλμ.

Επισης βγαινει ο αλλος απο δεξια για να μπει στης τρεις λωριδες,φλας αριστερα ασχετως χιλιομέτρων,τσουπ τερμα αριστερα στην ταχειας.

Αυτά που λέει ο ΚΟΚ περί κίνησης στην πιο δεξιά λωρίδα του δρόμου είναι για τους αργούς ρε δικέ μου

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Αυτά που λέει ο ΚΟΚ περί κίνησης στην πιο δεξιά λωρίδα του δρόμου είναι για τους αργούς ρε δικέ μου
    Που εχει γινει η λωριδα προσπερασης.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Που εχει γινει η λωριδα προσπερασης.
    Δε λες πάλι καλά που δεν υπάρχει κανεις σωστός οπότε μπορούμε και προσπερνάμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας

Χρόοοοονια τώρα.
    Ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο.
    Κι εχω δει πολλές φορες, ο μπροστινός "αργός" που καθεται αριστερά να κανει δεξια (συχνά χωρις σινιαλο δικο μου) να περάσω εγω ο γλήγορος και μολις τον περάσω να ξαναμπαίνει στην αριστερη.

WTF???

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Το προβλημα ειναι οτι προσπερνωντας απο δεξια αν γινει μα@λακια φταις...
    Και εχεις τους μ@λακες μπροστα αλλα θα βρεις και μπελα απο δεξια.
    Ολα αυτα βεβαια με το αυτοκινητο...γιατι με το διτροχο απο παντου προσπερναμε!
    Ride(s) the wind of change...

Champion 2ης Βουνίσιας
    Καλα και με το αμαξι.... απο παντου προσπερναω.
    Πιανω δεξια λωριδα και το σουβλακι ξεκινα.

Αν εχει λωριδες ο δρομος δεν καταλαβαινω που μπορει να φταιω αφου κινουμαι κανονικα στη λωριδα μου. Αν δεν μπει ο άλλος στη λωριδα μου τιποτα δεν συμβαινει.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Το προβλημα ειναι οτι προσπερνωντας απο δεξια αν γινει μα@λακια φταις...
    Και εχεις τους μ@λακες μπροστα αλλα θα βρεις και μπελα απο δεξια.
    Ολα αυτα βεβαια με το αυτοκινητο...γιατι με το διτροχο απο παντου προσπερναμε!
    Αν εχει 3 λωριδες ο δρομος και ειναι γεματες οι 2 αριστερες, δεν εισαι παρανομος να περασεις απο δεξια, εφόσον βεβαια δεν υπαρχει καποιο φλας αναμενο από την μεσαια λωριδα που σε ειδοποιει για αλλαγη κατευθυνσης!
    ΥΓ. Με προλαβε ο motojojo
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Ο ΚΟΚ επιτρεπει την κινηση σε στοιχους, αρκει να μην εισαι πχ στην μεσαια και βγαλεις φλας να περασεις απο δεξια. Αν σε δουν δηλαδη.

Χρονια το κανω, δεξια με 100-110 και αρκετη ροη περναω με διαφορα ταχυτητας ουτε 10 χαω ολους αυτους που πανε σε μεσαια - αριστερη. Το καλυτερο; Οταν αρχιζουν να κολλανε κερδιζω και 500 μετρα, μεχρι να ανοιξει παλι.

Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PaNick67 Προβολή μηνύματος
    Ο ΚΟΚ επιτρεπει την κινηση σε στοιχους, αρκει να μην εισαι πχ στην μεσαια και βγαλεις φλας να περασεις απο δεξια. Αν σε δουν δηλαδη.

Χρονια το κανω, δεξια με 100-110 και αρκετη ροη περναω με διαφορα ταχυτητας ουτε 10 χαω ολους αυτους που πανε σε μεσαια - αριστερη. Το καλυτερο; Οταν αρχιζουν να κολλανε κερδιζω και 500 μετρα, μεχρι να ανοιξει παλι.

Το χειροτερο όμως είναι οτι θα βρεθει ενας που θα πηγαινει κανονικα (δηλ δεξια και οσο αργα θελει) κι εκει εγκλωβιζεσαι...

Και καπως ετσι με ηλιθιο τροπο επιβαρυνεται η κίνηση.

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ

Μου δίνει ένας φίλος μια σούπερ glue. Θέλω να κολλήσω ένα πλαστικό.

Το καπάκι της μύτης είναι κολλημένο. Το τρυπάω και το ανοίγω από κάτω. Παρόλο που έχει 3 νεκροκεφαλές πάνω και το τηλέφωνο του κέντρου δηλητηριάσεων σκύβω να δω την στάθμη της κολλάς.

Μύρισα τις αναθυμιάσεις και έτσι έκαψα τους οσφρητικούς κάλυκες στην μυτη και πλέον δεν μυρίζω ούτε κλανιά ελέφαντα με γαστρεντερίτιδα. Ταυτόχρονα οι αναθυμιάσεις μου έκαψαν μέρος του δεξιού αμφιβληστροειδή και έτσι δεν βλέπω καλά δεξιά. Δεν πειράζει όμως θα γυρίσω 3/4 ανφάς και έτσι θα τα βλέπω όλα. Σε λίγο καιρό όμως θα είμαι σαν τον Γύλο ή Σπανοβαγγελόδημητρη Νικόλα.

Βρίσκω μια βίδα να την βουτηξω μέσα για να την ακουμπήσω μετά με την κόλλα στο πλαστικό, αλλά δεν φτάνει στο βάθος. Γυρνάω το μπουκαλάκι στο πλάι και χύνεται η μισή εξω.
    Έτσι κόλλησε το ένα παπούτσι στο πάτωμα ενώ η κόλλα άνοιξε μια τρύπα στο πάτωμα και βλέπω το υπόγειο. Δεν πειράζει όμως. Έτσι θα βλέπω αν ξέχασα το φως αναμμένο κάτω.
    Έσκυψα να ξεκολλήσω το παπούτσι και έτσι γέμισαν τα χέρια μου κόλλα. Ήταν η στιγμή που έχασα τα δακτυλικά αποτυπώματα και στα δυο χέρια. Πλέον δεν μπορώ να ξεκλειδώσω κινητό με δακτυλικό αποτύπωμα αλλά ούτε το CSI με βρίσκει.

Ταυτόχρονα με είχε πιάσει φαγούρα στο μάγουλο και έχω κόλλα και στα χείλια… δεν πειράζει θα μπορω να τρώω τα πάντα αφού δεν έχω γεύση και θα μου αρέσουν.
    Όπως ήμουν κοντά στον πάγκο και η κόλλα έσταζε κόλλησε το παντελόνι μαζί με το σώβρακο και δέρμα από την ηβική χώρα.

Τελικά το πλαστικό δεν το κόλλησα αφού έχει παντού κόλλα αλλά δεν έμεινε καθόλου για το πλαστικό…
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    Αν εχει 3 λωριδες ο δρομος και ειναι γεματες οι 2 αριστερες, δεν εισαι παρανομος να περασεις απο δεξια, εφόσον βεβαια δεν υπαρχει καποιο φλας αναμενο από την μεσαια λωριδα που σε ειδοποιει για αλλαγη κατευθυνσης!
    ΥΓ. Με προλαβε ο motojojo
    Το φλας είναι προειδοποίηση και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεώνει τους υπόλοιπους να αλλάξουν κάτι στην νομιμη πορεία τους.
    Υποχρέωση έχε αυτός που ανάβει το φλας να προσέξει και να αλλάξει πορεία.
    Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; Σήμερα στις 12:00.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε συνέχεια της χθεσινής κουβεντας για ον-οφφ μεκανακι με σέλα για δύο¨

CF800 καινούργιο ή F800GS μεταχειρό του 2018?
    Η μηχανή μου είναι σαν το ρολόι μου.....Always Angry...

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 10:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3