Προσωπικά θα μπορούσα να πάρω οτιδήποτε και τελικά πήρα μήπως είμαι άρρωστος?
Προσωπικά θα μπορούσα να πάρω οτιδήποτε και τελικά πήρα μήπως είμαι άρρωστος?
Γυρνωντας χτες απο ΑΟ με βροχη σε καποια σημεια αλλου περισσοτερο αλλου λιγοτερο,σχετικα μπολικη κινηση αλλα οχι πανικος και απο της τρεις λωριδες η δεξια τελειως αδεια.
Ποσα χρονια αυτο το πραγμα και να μην αλλαζει με τιποτα,οδηγικη παιδεια μηδεν ,παρανοια.Ακομα και αδεια να ειναι βλεπεις τους οδηγους η τερμα αριστερα η στη μεση με 60χλμ.
Επισης βγαινει ο αλλος απο δεξια για να μπει στης τρεις λωριδες,φλας αριστερα ασχετως χιλιομέτρων,τσουπ τερμα αριστερα στην ταχειας.
Τιποτα κατι δικα μου απλα να τα βγαλω απο μεσα μου.![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Το προβλημα ειναι οτι προσπερνωντας απο δεξια αν γινει μα@λακια φταις...
Και εχεις τους μ@λακες μπροστα αλλα θα βρεις και μπελα απο δεξια.
Ολα αυτα βεβαια με το αυτοκινητο...γιατι με το διτροχο απο παντου προσπερναμε!![]()
Ride(s) the wind of change...
Καλα και με το αμαξι.... απο παντου προσπερναω.
Πιανω δεξια λωριδα και το σουβλακι ξεκινα.
Αν εχει λωριδες ο δρομος δεν καταλαβαινω που μπορει να φταιω αφου κινουμαι κανονικα στη λωριδα μου. Αν δεν μπει ο άλλος στη λωριδα μου τιποτα δεν συμβαινει.
προσέχουμε για να έχουμε!...
Ο ΚΟΚ επιτρεπει την κινηση σε στοιχους, αρκει να μην εισαι πχ στην μεσαια και βγαλεις φλας να περασεις απο δεξια. Αν σε δουν δηλαδη.
Χρονια το κανω, δεξια με 100-110 και αρκετη ροη περναω με διαφορα ταχυτητας ουτε 10 χαω ολους αυτους που πανε σε μεσαια - αριστερη. Το καλυτερο; Οταν αρχιζουν να κολλανε κερδιζω και 500 μετρα, μεχρι να ανοιξει παλι.
ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ
Μου δίνει ένας φίλος μια σούπερ glue. Θέλω να κολλήσω ένα πλαστικό.
Το καπάκι της μύτης είναι κολλημένο. Το τρυπάω και το ανοίγω από κάτω. Παρόλο που έχει 3 νεκροκεφαλές πάνω και το τηλέφωνο του κέντρου δηλητηριάσεων σκύβω να δω την στάθμη της κολλάς.
Μύρισα τις αναθυμιάσεις και έτσι έκαψα τους οσφρητικούς κάλυκες στην μυτη και πλέον δεν μυρίζω ούτε κλανιά ελέφαντα με γαστρεντερίτιδα. Ταυτόχρονα οι αναθυμιάσεις μου έκαψαν μέρος του δεξιού αμφιβληστροειδή και έτσι δεν βλέπω καλά δεξιά. Δεν πειράζει όμως θα γυρίσω 3/4 ανφάς και έτσι θα τα βλέπω όλα. Σε λίγο καιρό όμως θα είμαι σαν τον Γύλο ή Σπανοβαγγελόδημητρη Νικόλα.
Βρίσκω μια βίδα να την βουτηξω μέσα για να την ακουμπήσω μετά με την κόλλα στο πλαστικό, αλλά δεν φτάνει στο βάθος. Γυρνάω το μπουκαλάκι στο πλάι και χύνεται η μισή εξω.
Έτσι κόλλησε το ένα παπούτσι στο πάτωμα ενώ η κόλλα άνοιξε μια τρύπα στο πάτωμα και βλέπω το υπόγειο. Δεν πειράζει όμως. Έτσι θα βλέπω αν ξέχασα το φως αναμμένο κάτω.
Έσκυψα να ξεκολλήσω το παπούτσι και έτσι γέμισαν τα χέρια μου κόλλα. Ήταν η στιγμή που έχασα τα δακτυλικά αποτυπώματα και στα δυο χέρια. Πλέον δεν μπορώ να ξεκλειδώσω κινητό με δακτυλικό αποτύπωμα αλλά ούτε το CSI με βρίσκει.
Ταυτόχρονα με είχε πιάσει φαγούρα στο μάγουλο και έχω κόλλα και στα χείλια… δεν πειράζει θα μπορω να τρώω τα πάντα αφού δεν έχω γεύση και θα μου αρέσουν.
Όπως ήμουν κοντά στον πάγκο και η κόλλα έσταζε κόλλησε το παντελόνι μαζί με το σώβρακο και δέρμα από την ηβική χώρα.
Τελικά το πλαστικό δεν το κόλλησα αφού έχει παντού κόλλα αλλά δεν έμεινε καθόλου για το πλαστικό…
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; Σήμερα στις 12:00.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Σε συνέχεια της χθεσινής κουβεντας για ον-οφφ μεκανακι με σέλα για δύο¨
CF800 καινούργιο ή F800GS μεταχειρό του 2018?
Η μηχανή μου είναι σαν το ρολόι μου.....Always Angry...