Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 49

Θέμα: Το σκυλακι του afro !!!

ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ.......!!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ,ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ....

ΤΖΟΥΛΙΕ,ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑΚΙΑ..!!

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ..!!!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΗΜΙΑΙΜΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ..ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ WILLY,ΕΙΝΑΙ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΦΕ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟ..!!
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ..!!
    ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ JAZZ,ACID,FUNKY....KAI KRHTIKA..!!!
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    ?
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

ΡΕ ΑΦΡΟ,ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΟΥ ΓΥΙΟΥ ΣΟΥ ΦΟΡΕΜΕΝΕΣ ΜΕ SPORTEX ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ???

ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΒΑΖΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΚΟΒΑΝΕ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΙΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ..

ΕΜΕΝΑ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΖΗΜΙΕΣ,ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑΝΤΕΖΑ(ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ..) ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ,ΞΕΣΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ..!!

ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΦΡΟ!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto

.............
    ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΦΡΟ!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TWIN ???? :rotflmao: :rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Δεν λεω το σκυλακι γουστοζικο αλλα το κακο με μας τους χρηστες ειναι οτι μας παιρνει η κατηφορα και δεν σταματαμε η μαλλον δεν κανουμε νεα συζητηση απο μονοι μας αλλα πρεπει να πεσει σχισμα.Το κουμπακι νεα συζητηση για αυτο το λογο υπαρχει.Τωρα πειτε μου ειλικρινα λεωνιδα,θαναση και θανο τι σχεση εχει ο προβληματισμος του ανθρωπου με το πλυσιμο της αφρικα και το σκυλακι που την φυλαει αλλα και το μεγεθος του.

Ξερω ξερω παρασυρθηκατε και λοιπα προσεξτε λιγακι ιδιως εαν και οι ιδιοι απαιτειτε απο τους αλλους να μην κανουν τα ιδια σε δικα σας ποστ.

Και εν τελει βαριεμαι να κοβω και να ραβω τα ποστ καθε λιγο και λιγακι!!!!!!!

Αυτα τα ολιγα προσεχτε ρεεεεεεεεεεε

Σταθης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Έχεις δίκιο Στάθη αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα... αν ανοίξει κάποιος καινούργια συζήτηση για να απαντήσει σε ένα θέμα που συζητιέται αλλού, νομίζω δεν θα τη δει κανείς...

Αν πάλι δεν απαντάμε καθόλου για να μη χαλάσουμε το post είναι κι αυτό σωστό;

Ή πώς αλλιώς μπορεί να γίνει...;
    Θάνος..

Αν σου πω ότι κι εμένα δεν μου αρέσει θα με πιστέψεις;;

Όταν όμως βλέπω κάτι σε ένα post και θέλω να γράψω κάτι που είναι εκτός θέματος, αισθάνομαι ότι έχω δύο επιλογές. Ή να μην το γράψω καθόλου ή να το γράψω εκεί... Δεν ξέρω αν έχω και άλλη που δεν την έχω δει ακόμα...

Πότε κάνω το ένα και πότε το άλλο...
    Θάνος..

το ξερω αυτο αλλα εινα προβλημα και τι να κανουμε τωρα.Η συζητηση εφυγε πολυ,συνηθως αυτος που το ξεκιναει πρεπει να παει σε αλλο ποστ και οχι αυτοι που απαντουν.Δηλαδη τωρα ο περικλης δεν προλαβε και γελαει μονος του εκει!
    Χωρις νοημα ιδιαιτερο ειπαμε ο δημιουργος της ολισθησης πρεπει να παει σε αλλο.
    Εσυ δεν μπορεις να το κανεις αναγκαστυικα απαντας αλλιως πως δεν παει!

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
    Έχεις δίκιο Στάθη αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα... αν ανοίξει κάποιος καινούργια συζήτηση για να απαντήσει σε ένα θέμα που συζητιέται αλλού, νομίζω δεν θα τη δει κανείς...

Αν πάλι δεν απαντάμε καθόλου για να μη χαλάσουμε το post είναι κι αυτό σωστό;

Ή πώς αλλιώς μπορεί να γίνει...;

ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣ
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    ?
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Σταματα μωρε εσυ αμεσως σωστος!!!!

Θοδωριτσα ζιζανιακι!!!αντε

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Σταματα μωρε εσυ αμεσως σωστος!!!!

Θοδωριτσα ζιζανιακι!!!αντε

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ!
    ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ W.H.?
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Αν και το θέμα συζητιέται και αλλού, θα πω εδώ τη γνώμη μου γιατί πάλι ξεφύγαμε...

Θέλω να αισθάνομαι ότι οι συζητήσεις στο forum δεν είναι debate πολιτικών αρχηγών με αυστηρό θεματολόγιο, αλλά συζητήσεις καθημερινών ανθρώπων που όσο τη βρίσκουν ο ένας με τον άλλο και συνεχίζουν να συζητάνε, μπορεί να αλλάζουν συνέχεια θέμα.

Η φράση "χάλασα το post" έχει δύο ερμηνείες. Η μία λέει ότι μπήκε κάποιος, κορόιδεψε, ειρωνεύτηκε και κυριολεκτικά χάλασε το post. Η άλλη λέει ότι συζητήθηκε, αντιμετωπίστηκε με την πρέπουσα σοβαρότητα και κάποια στιγμή πολύ αργότερα έπεσε και λίγο χιούμορ και πήγε αλλού.

Νομίζω ότι συνήθως γίνεται το δεύτερο που δεν προσβάλει τον δημιουργό και το βρίσκω φυσιολογικό. Ωστόσο συμφωνώ ότι επειδή είναι forum ίσως είναι σωστό να υπάρχει αντιστοιχία στο θέμα με το περιεχόμενο για όλους τους προφανείς λόγους, αλλά έτσι όπως είναι φτιαγμένο το moto.gr, αυτό μπορεί να γίνει σωστά μόνο με περιοδικό νοικοκύρεμα από τους moderators...

Έτσι δεν είναι...;
    Θάνος..

ρε συ άφρο πότε το έγραψες όλο αυτό; εγώ υποτίθεται ότι γράφω τυφλό κι εσύ με τα παλιοgreekλις σου κατεβάζεις σελίδες;
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
    Αν και το θέμα συζητιέται και αλλού, θα πω εδώ τη γνώμη μου γιατί πάλι ξεφύγαμε...

Θέλω να αισθάνομαι ότι οι συζητήσεις στο forum δεν είναι debate πολιτικών αρχηγών με αυστηρό θεματολόγιο, αλλά συζητήσεις καθημερινών ανθρώπων που όσο τη βρίσκουν ο ένας με τον άλλο και συνεχίζουν να συζητάνε, μπορεί να αλλάζουν συνέχεια θέμα.

Η φράση "χάλασα το post" έχει δύο ερμηνείες. Η μία λέει ότι μπήκε κάποιος, κορόιδεψε, ειρωνεύτηκε και κυριολεκτικά χάλασε το post. Η άλλη λέει ότι συζητήθηκε, αντιμετωπίστηκε με την πρέπουσα σοβαρότητα και κάποια στιγμή πολύ αργότερα έπεσε και λίγο χιούμορ και πήγε αλλού.

Νομίζω ότι συνήθως γίνεται το δεύτερο που δεν προσβάλει τον δημιουργό και το βρίσκω φυσιολογικό. Ωστόσο συμφωνώ ότι επειδή είναι forum ίσως είναι σωστό να υπάρχει αντιστοιχία στο θέμα με το περιεχόμενο για όλους τους προφανείς λόγους, αλλά έτσι όπως είναι φτιαγμένο το moto.gr, αυτό μπορεί να γίνει σωστά μόνο με περιοδικό νοικοκύρεμα από τους moderators...

Έτσι δεν είναι...;

EΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20