Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: Triumph Trident 800

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx

Triumph Trident 800

Νέο Trident 800 για το 2026

Triumph Trident 800 2026: Με 113 ίππους , αναρτήσεις Showa και premium εξοπλισμό

Νέος κινητήρας 798cc με 113 ίππους , στρόφαλο twist-forged και έμβολα υψηλής συμπίεσης.
    Ανεστραμμένο πιρούνι και ρυθμιζόμενο monoshock Showa.
    Πλήρης ηλεκτρονικός εξοπλισμός με Cornering ABS , TCS και τρία Riding modes.
    Σχεδίαση με έμφαση στη λεπτομέρεια και προαιρετική εξάτμιση Akrapovic.

Το νέο Trident 800 θα είναι διαθέσιμο σε τρείς χρωματικούς συνδυασμούς, Ash Grey με κόκκινες λεπτομέρειες, Carnival Red με ανθρακί και Jet Black με το μαύρο να κυριαρχεί. Θα έρθει δε στις εκθέσεις το Μάρτιο του 2026.[/I]

Τιμή £9,195 για τη Βρετανία.

Πηγή 1
    Πηγή 2
    Πηγή 3

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1760693565-2026-triumph-trident-800-review-details-price-spec_44.jpg 
Προβολές:	164 
Μέγεθος:	69,8 KB 
ID:	466243
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Γ@-Μ@-ΕΙ!!!!!
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nitse3
    Ωραίο!!!!

Πολλές οι επιλογές πλέον στις νεο-ρετρό μοτοσυκλέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    πολυ ωραιο

Μέλος

Νέο Trident 800

Με τον γνωστό κινητήρα του Tiger 800. 112hp 198kg γεμάτη (λένε) 14lt ντεπόζιτο (πάρα φόρα απτην Σταμάτα και έλα μέχρι τα σπάτα)

Σταματάνε λένε και το speedtriple 765 R το R μόνο.

Μου αρέσει θυμίζει XSR αλλά done right

φωτορομάντζο: https://www.bikeit.gr/nea-triumph/it...xeia-tis-gamas

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Καμια σχεση με XSR...τουτο δω το εγγλεζακι ειναι
    ομορφο!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    2026 νέο φρέσκο μηχανάκι με οθόνη lcd δεν θα αγόραζα.
    Και στην αρχή μου άρεσε μπορώ να πω...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παλαιό μέλος
    Η αληθεια ειναι οτι ο μπροστινος προβολεας υπο γωνια ή απ' το πλαι μοιαζει αρκετα με το xsr.

Αυτο σε British racing green με χρυσες ζαντες θα ηταν μια ζωγραφιά (οχι οτι και ετσι δεν ειναι)

Όμορφο μηχανάκι, όπως όλα της Triumph τα τελευταία χρόνια. Ποιοτικό φινίρισμα, προσεγμένες λεπτομέρειες και εκείνη η γνώριμη βρετανική αισθητική που δύσκολα δεν θα σου τραβήξει το βλέμμα.
    Το θέμα είναι ότι έχω το Tiger 800 Sport εδώ και μία εβδομάδα στην κατοχή μου και το οδηγώ καθημερινά , test ride.
    Αν με ρωτάτε, αν το νέο Trident 800 έχει τις ίδιες αναρτήσεις (ως προς ρυθμίσεις και χαρτογράφηση) με το Tiger 800 Sport, τότε, προσωπικά, δε θα μου αρέσει καθόλου.
    Παρατηρήσεις που έχω κάνει στο Tiger 800 Sport, σε σύγκριση με το Street Triple 765 RS που διαθέτω:
    Τεράστια διαφορά στα φρένα (λογικό).
    Είμαι 95 κιλά, την μπροστινή ανάρτηση την έχω ρυθμίσει στο τέρμα ως προς τη συμπίεση και την επαναφορά αρκετά πάνω από τη μέση για να λειτουργεί σωστά και πάλι δεν έχω να πω τα καλύτερα. προφόρτιση, δεν διαθέτει καθόλου.
    Το πίσω αμορτισέρ, για τα δικά μου δεδομένα, είναι μάλλον μέτριο προς κακο.
    Το μηχανάκι έχει δύναμη, αλλά δε μου αρέσει η γραμμικότητα του γκαζιού,μου αρέσει πολύ περισσότερο η απόκριση του 765 RS που εχω.
    Συνοψίζοντας, αν δεν αλλάξουν αυτά τα σημεία στο νέο Trident 800, κατά τη γνώμη μου, δε θα αξίζει την αγορά του.
    Και μιας και μιλάμε για νέα μοντέλα, όποιος ψάχνει κάτι όμορφο και ρετρό, θα στραφεί λογικά προς το Kawasaki Z900 RS, που παραμένει πραγματική κούκλα.
    Όσο για το νέο Honda CB1000F, είμαστε ακόμη σε αναμονή , αν και κατά τη γνώμη μου, έκαναν λάθος βάζοντας TFT display, κάτι που αφαιρεί λίγη από τη ρετρό γοητεία του και το κάνει να δείχνει μέτριο.
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    meh

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dankannn Προβολή μηνύματος
    Και μιας και μιλάμε για νέα μοντέλα, όποιος ψάχνει κάτι όμορφο και ρετρό, θα στραφεί λογικά προς το Kawasaki Z900 RS, που παραμένει πραγματική κούκλα.
    Σχεδιαστικά δεν θα μπορούσα να τα συγκρίνω το trident με το z900 το ένα είναι neo retro sport μοτο και το άλλο είναι retro-look μοτο. Ωραία και τα δύο αλλά μου φαίνονται μέρα με την νύκτα αν εξαιρέσεις το στρογγυλό φανάρι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από svaboda Προβολή μηνύματος
    Σχεδιαστικά δεν θα μπορούσα να τα συγκρίνω το trident με το z900 το ένα είναι neo retro sport μοτο και το άλλο είναι retro-look μοτο. Ωραία και τα δύο αλλά μου φαίνονται μέρα με την νύκτα αν εξαιρέσεις το στρογγυλό φανάρι.
    πολυ σωστος !!
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

Όμορφο μηχανάκι, όπως όλα της Triumph τα τελευταία χρόνια. Ποιοτικό φινίρισμα, προσεγμένες λεπτομέρειες και εκείνη η γνώριμη βρετανική αισθητική που δύσκολα δεν θα σου τραβήξει το βλέμμα.
    Το θέμα είναι ότι έχω το Tiger 800 Sport εδώ και μία εβδομάδα στην κατοχή μου και το οδηγώ καθημερινά , test ride.
    Αν με ρωτάτε, αν το νέο Trident 800 έχει τις ίδιες αναρτήσεις (ως προς ρυθμίσεις και χαρτογράφηση) με το Tiger 800 Sport, τότε, προσωπικά, δε θα μου αρέσει καθόλου.
    Παρατηρήσεις που έχω κάνει στο Tiger 800 Sport, σε σύγκριση με το Street Triple 765 RS που διαθέτω:
    Τεράστια διαφορά στα φρένα (λογικό).
    Είμαι 95 κιλά, την μπροστινή ανάρτηση την έχω ρυθμίσει στο τέρμα ως προς τη συμπίεση και την επαναφορά αρκετά πάνω από τη μέση για να λειτουργεί σωστά και πάλι δεν έχω να πω τα καλύτερα. προφόρτιση, δεν διαθέτει καθόλου.
    Το πίσω αμορτισέρ, για τα δικά μου δεδομένα, είναι μάλλον μέτριο προς κακο.
    Το μηχανάκι έχει δύναμη, αλλά δε μου αρέσει η γραμμικότητα του γκαζιού,μου αρέσει πολύ περισσότερο η απόκριση του 765 RS που εχω.
    Συνοψίζοντας, αν δεν αλλάξουν αυτά τα σημεία στο νέο Trident 800, κατά τη γνώμη μου, δε θα αξίζει την αγορά του.
    Όσο για το νέο Honda CB1000F, είμαστε ακόμη σε αναμονή , αν και κατά τη γνώμη μου, έκαναν λάθος βάζοντας TFT display, κάτι που αφαιρεί λίγη από τη ρετρό γοητεία του και το κάνει να δείχνει μέτριο.
    Εδώ λέει πως πρόκειται για εντελώς καινούργιο κινητήρα και πλαίσιο:

Όπως το περιγράφουν και το καταλαβαίνω μάλλον βασίζεται στον 765, αλλά με έμφαση στις χαμηλομεσαίες. Λιγότερο «γρήγορος» από το 765, αλλά με περισσότερη σπιρτάδα για όσους ο 660 του μικρού Trident δεν τους αρκεί. Γενικά έτσι όπως το περιγράφουν στο παραπάνω βίντεο στήσιμο πιο κοντά στο 765.

Ότι και να είναι προσωπικά μου τρέχουν τα σάλια! Όταν έρθει του χρόνου θα πάω για test ride.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αληθεια κάνεις αυτή τη σύγκριση;;;

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση Triumph Tiger 800 και Tiger 800 XC
    από Anty12 στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2011, 14:48
  2. Triumph Tiger 800 vs BMW F800GS
    από golis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 209
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2011, 18:01
  3. triumph tiger 800