Θέλω και εγώ 2 κομμάτια σε L Το ένα μαύρο με άσπρα τα γράμματα και το άλλο άσπρο με μαύρα τα γράμματα . Το Nic να τυπωθεί όπως είναι στο Forum.![]()
Θέλω και εγώ 2 κομμάτια σε L Το ένα μαύρο με άσπρα τα γράμματα και το άλλο άσπρο με μαύρα τα γράμματα . Το Nic να τυπωθεί όπως είναι στο Forum.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Ο ΤΖΑΜΠΑΣ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οτι μπορω κανω φιλε μου tai![]()
παιδί μεγαλώνουμε:rotflmao:
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αγαπητά μου παιδιά δεν προσέχετε: η στάμπα θα είναι ΕΝΑ χρώμα για όλους. Το μπλουζάκι μόνο θα είναι με χρώμα επιλογής.
Όταν καταλήξουμε, θα ανοιχτεί νέο θρέντ με ψηφοφορία, και θα συζητήσουμε τη συλλογή των €€€.
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Δεν προσέχουν....
είναι μικροί ακόμα....
![]()
ειναι απλο: ο SUPERMARIO ειναι αυτος που γουσταρουν περισσοτερο στο μαγαζι. μαλλον ο πιο ομορφος. για αυτο, θα παει αυτος να παρει την τελικη προσφορα. σε δευτερη φαση, αν δεν μπορει, παει ο SF, αλλα προς θεου, ΜΗΝ πας εσυ Daemon γιατι γλεπω να εκτοξευεται παλι η τιμη ανα τεμαχιο στα 13 ευρω αυτη τη φορα!!! :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Ακομα δεν εχω καταλαβει την διαφορα στης τιμες στο ιδιο μαγαζι..![]()
SUPERMARIO = 6? στα 60 κομματια
Daemon = 10/11? στα 50 κομματια
SF = 6,5?/7,5? στα 50-70 κομματια
SF = 7? στα 100 κομματια
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....κι επειδή το θέμα έχει τα φόντα να γίνει διαπλεκόμενο, εγώ πέρασα από τον Mr Copy και πήρα προσφορά επειδή α) έχω πάρει ήδη και είναι πολύ καλό μπλουζάκι β) είναι κοντά στη δουλειά μου και μπορώ να κάνω την εξυπηρέτηση σε όσους ενδιαφέρονται.
Αν προκύψει καλύτερη προσφορά, δεν έχουμε ορίσει προεδρείο για να κρίνει και να αποφασίσει!!
![]()
---
Βάλτε 1 Άσπρο ( Μ ) με nick και για ‘μένα please…
:wacko:
Course captain?
Second star to the right and straight on till morning...
EDITED
Θέλω και εγώ 2 μέγεθος L με nick (όλα μικρά τα γράμματα).
Το ένα μαύρο το άλλο μπλε.
Μάλλον θα πάω να την πάρω μόνη μου στο τέλος.....![]()
Δεν μας βλέπω να βγάζουμε άκρη![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Μάλλον θα πάω να την πάρω μόνη μου στο τέλος.....![]()
Δεν μας βλέπω να βγάζουμε άκρη![]()
2 λενακι... 2
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
μην κάνετε πίσω τώρα που φάνηκε κάτι στον ορίζοντα.......άλλωστε αγγαρεία για εμάς κανουν τα παιδιά.......το έχω παιξει και 7 προς 1 οτι 15 Απρίλη θα τα έχουμε.....![]()
ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΑ 100.ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙΑρχικά δημιουργήθηκε από SF
Αγαπητά μου παιδιά δεν προσέχετε: η στάμπα θα είναι ΕΝΑ χρώμα για όλους. Το μπλουζάκι μόνο θα είναι με χρώμα επιλογής.
Όταν καταλήξουμε, θα ανοιχτεί νέο θρέντ με ψηφοφορία, και θα συζητήσουμε τη συλλογή των €€€.![]()
![]()
![]()
ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ
Attention please
Έχω βρεί άκρη με 4-5 ευρά στα 100 κομμάτια. Με μπλουζάκι Α ποιότητας. Με την στάμπα ποτισμένη στο ύφασμα. Να λιώσει το μπλουζάκι και να είναι ακόμα επάνω. Άμα θέ’τε αναλαμβάνω.:smilea:
Φέρε και κάνα δείγμα στο Δέλεαρ όμως να δούμε...
Οπότε μας βλέπω για 2 polls, ένα για το μαγαζί κι ένα για τα χρώματα!
![]()
---
Αναφορικά με τη λίστα (την οποία έχει συντάξει ο DAEMON) να πω ότι έχει φτάσει τα 105 μπλουζάκια...
---